sahur derken.... sahurda damı buluşma oluyordu...:queen:sahur olayından beri xt600 görmedim ben :farao:
sahur derken.... sahurda damı buluşma oluyordu...:queen:
dağda bayırda da gezmiyor... motorla ne yapıyorki...:farao:
hani yaw nerdeymiş senin ewFazer gördüm sankinei eve taşındığım için birsüredir yoktum ortalarda inernetim bağlandı sonunda ama geçen hafta motorun aküsü biti bu haftada doğum günüm oması ve arkadaşlarımın süpriz
parti yapcak olmalarından dolayı araızda olmıyacağım ama evime beklerim ev arkadaşımda motor manyağı bi insan yaza oda alıyo bi motor
hata kış buluşmaları için adayım
![]()
hatta alkol alıp orda da yatabiliriz.... ama toplaşmak yok ona göre....:queen::queen:doğum günün kutlu olsun hakancım.valla ev organizasyonları yapmayı düşünüyoruz zaten o hafta evi müsait olan kim varsa orada toplaşılacak.gelenler yiyecek içecek vs. getirecek ve bol sohbetli bi akşam olacak.hele az daha havalar soğusun da bakalım.
bu akşam kalabalık olmayacağız anlaşılan
yunus,buğra,kenan katılamayacak .gelenlerle takılırız artık
şehirde olsa buluşmaya gelir... anlamında dedim....ewet sahurda da buluşma oluyordu
iide xt yi arazide kullanmak mı lazımbende de f650 var ve bende çıkmıyorum araziye ayrıcanada arazide biraz ağır kalıyor bu meretler.kendisi şehir içinde hoplayıp zıplamayı seven bir insan olduğu için bunu kullanıyo ben gibi
gönlünde her ne kadar çeşitli süpermotorlar yatsada
![]()
oyy daha yeni eve geldim ha, akşam Pyro daha sonra kısa bir Eskişehir' e doğru yolculuk ardından tekrar şehir merkezine dönüş, gecenin Ruhi Bey' de devamı ve tabii ki Aspava' da sonlanması güzeldi ya, artık odun kırma muhabbeti haftaya kaldı bu hafta olmadı ama hafta sonu da Mehmet' i everiyoruz artık ayarlayacağız bir şeyler =) Ya artık organizasyonlarda kimse fotoğraf çekmiyor şuraya atalım gece ki güzel muhabbeti. Hadi ben çekmiyorum taşkın sen neden çekmiyorsun ? Bide fotoğrafçılığa meraklı adamsın lan! =)
adam makinesini sattı depresyonda yüklenme hacı![]()
ne olacak sabaha kadar alemlerden alemlere aktık.biz eve geldik sabah ezanı okundu,hesap et yanicanın sağolsun , noldu ki![]()
oğlum makinayı sattım ama sürekli bakıyom internetten yeni makinelere. alayım bi coşturacam oğlum forumu. bu arada foto yok ama video var nerdesin Özgür :flower:
---------- Post added at 22:35 ---------- Previous post was at 22:28 ----------
[/COLOR]
he ya hakan evlat acısı gibi koydu. dün gece gelemedim yanına çok yoğun bir geceydi ama bazı arkadaşlar umduğunu bulamadı![]()
havalar iyice soğumadan şöyle bir gezi , kortej falan yapsaydık iyi olurdu yaa)
bu arada resimler de güzel çıkmış , eline sağlık buğra ...
Cep telefonuyla bu kadar olurale: bi makine olsa elimde ah ne kareler yakalarım. Az sonra bikaç foto daha atacam forumu canlı tutalım. Bu arada beni ziyaret etmek için eskişehire yakın bir mesafe olmasına rağmen gelen herkese çok teşekkür ederim. Bu dünyada dostdan başkasının yalan olduğunu bir kere daha gördüm. :rendeer: