Aliağa Belediyesi Motosiklet Pist Yarış Takımı 2011

Bu sezon Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun düzenlediği 5 yarışmada da başarılı sonuçlar elde eden Aliağa Belediyesi’nin 2 yarışçısı sezonun son yarışında İstanbul Park’ta piste çıkacak.

14 – 16 Ekim tarihinde yapılacak olan yarışlarda 2 motorcunun alacağı sonuçlar genel klasmandaki sıralamasını belirleyecek. Genel klasmanda 1000 cc A grubunda Burak Albayrak’ın 2., 500 cc B grubunda yarışan Dr Kemal Aygün’ün ise 3. olma şansı var.

DR. AYGÜN: EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ BAŞKANIMIZ

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun düzenlediği yurt içi ve yurt dışı yarışlarda Aliağa Belediyesi’ni başarıyla temsil ettiklerini belirten Dr. Kemal Aygün şunları söyledi:

“14 ? 16 Ekim tarihlerinde İstanbul Park’ta yapılacak olan yarışlarda takım arkadaşım Burak ilk 4′e girmesi halinde 1000 cc A grubunda genel klasmandan Türkiye 2.’si olacak. Ben de ilk 10′a girmem durumunda dahi 500 cc B grubunda genel klasmandan Türkiye 3.’sü olma şansı yakalayacağım.

Bu sezon 6 ayak üzerinden yapılan yarışların beşinde çok iyi dereceler yaptık. Sezonun son yarışından da iyi dereceler elde ederek Aliağa Belediyesi’ni taşıyabileceğimiz en üst sıralara taşımak istiyoruz.”

Bu sezon Yunanistan’da, Bulgaristan’da ve İstanbul’da yapılan yarışlarda önemli başarılar elde ettiklerini belirten Aygün, “Sezon boyunca desteğini esirgeyen Aliağa Belediyesi’ne özellikle Belediye Başkanımız Turgut Oğuz’a çok teşekkür ederim.” dedi.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• ethd8z.jpg
    ethd8z.jpg
    17.5 KB · Görüntüleme: 5,736
230152_10150170491868019_738903018_6878044_3553271_n.jpg

En Sagdaki Benim İşyerinde Patronum :) Cuma Günü Gidiyorlar yarışa 600 Cc C Klasmanında Yarısıyor :)

anlamış değilim bu hekimlerin DR ünvanını her yerde kullanmalarına:farao:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İyi de 500CC gurubu yok ki... :)
K.Aygün 600cc de yarışıyor....:mrgreen:

Diğer yarışçılarla ilgili haberleri de bekliyoruz Sayın Yöneticilerimiz..... :cat:

Ünvanlar adı üstünde ünvandır isimlerinin önünde bulunur bulunması da gerekir...neyi gerdi ki sizi anlamadım yani...

Ayrıca Kemal Hocamı ve Burak Albayrak'ı tebrik ederim başarılarının devamını dilerim...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ünvanlar adı üstünde ünvandır isimlerinin önünde bulunur bulunması da gerekir...neyi gerdi ki sizi anlamadım yani...

Ayrıca Kemal Hocamı ve Burak Albayrak'ı tebrik ederim başarılarının devamını dilerim...

Bizi değil de seni germiş anlaşılan.....
Ya anlamadan konuşuyorsun ya da boş...
Burak Albayrak isminin başında Tamirci ya da servis yazıyormu?...
Yada Süleyman Yıldız ın isminin başında Halıcı yazıyor mu?...

Kelime anlamına bakalım....
unvan; bir kimsenin işi, mesleği ile ilgili olarak kullanılan ad, san...

Eee... Ne alakası var şimdi mesleğiyle Motorsporlarının?.... Kullanmasa ne olur?... Ya da kullandırmasa?...
Şahsen ben de rahatsız oluyorum... Doktorsan doktor... + popülarite veriyor sanıyorlar insana...

Mersin İl Temsilcisi
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)

bu arada Rossi de DR. ünvanını hatta lakabını kullanıyor ki, adam henüz diş hekimi. yani bir de cerrah olsa bittik...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar