Seleyi tırmıklayan kediyi tekmeledim pişmanım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ahmet hankı dövüşlerde uzman aga...zopa yemeyek sonra...beni görmüş mü...benden bahset...:p beni zopalayabilirmi bir kaç teknik öğretsin yav.:queen::p
Ders:1 :)
[YT]BQ_JwPlUR6c&feature[/YT]

Kocaeli İl Temsilcisi
Yalovaya gelince bize ekmek arası peynir zeytin ısmarlıcan galiba sahilde ganga...:p

Kolay gelsin Kıng Kobra...:p daha çok geliriz gideriz aga :p bak İzmit tayfasını toparlıyorsun benim tam düşündüğüm gibi..izmit yalova arasında sıcak bir köprü kurdun ..sana da bu yakışır...Ahmet hankı dövüşlerde uzman aga...zopa yemeyek sonra...beni görmüş mü...benden bahset...:p beni zopalayabilirmi bir kaç teknik öğretsin yav...:p

konu zaten konu dışı aga daha ne olsun hayatımız konu dışı olmuş zaten...:queen:

aga valla kedicikler ve hayvancıkların hesabını Allah öyle bir sorar ki feleğimiz şaşar...yaradanın gazabından da korkarım...şimdi aklıma geldi bir kedi maceram oldu videosunu yükleyem gülmekten ölün...:queen:

eyvah yandım ben...bak şimdi yükleyeceğim videoyu izlesene bi...:p

ahmedim sağolsun bir kaç değil bayağı bi teknik gösterdi bana o gün fakat bolca pratik yapmak gerek , birçoğunu daha kapıdan çıktığım anda unuttum :cherry::p

ama bitanesi varki valla seni bile çarparım yere :cherry::p adımını denk al kanka ne olduğunu anlayamadan yamulur kalırsın düşersin önüme :cherry::queen:

yokmu kurtaran diye oğlak gibin bağırırsın bak karışmam :cherry::p

senin resimler benim telifonda vardı hani iskele önünde ikimizin çekildiği kareler ,:) tabi ikimiz yanyana olunca aradaki mesafeleri anlaması zor olmazdı ama kulaklarını çınlatmış olsakta aklıma gelmedi ahmede göstereyim resimleri:)

fakat teknikle ahmet sni 1 sıfır malub eder gibin geliyo aga :cherry::p

ahmedim sağolsun bir kaç değil bayağı bi teknik gösterdi bana o gün fakat bolca pratik yapmak gerek , birçoğunu daha kapıdan çıktığım anda unuttum :cherry::p

ama bitanesi varki valla seni bile çarparım yere :cherry::p adımını denk al kanka ne olduğunu anlayamadan yamulur kalırsın düşersin önüme :cherry::queen:

yokmu kurtaran diye oğlak gibin bağırırsın bak karışmam :cherry::p

senin resimler benim telifonda vardı hani iskele önünde ikimizin çekildiği kareler ,:) tabi ikimiz yanyana olunca aradaki mesafeleri anlaması zor olmazdı ama kulaklarını çınlatmış olsakta aklıma gelmedi ahmede göstereyim resimleri:)

fakat teknikle ahmet sni 1 sıfır malub eder gibin geliyo aga :cherry::p

Ulen dövüşçü adamla gezdin hemen gaza geldin...halbuki benim tek yumruğumla komaya girersin len Kıng Kobra İrfan Çavuş...:p bak beni kızdırmayın Ahmetle seni aynı anda zopalar tost yaparım...:queen: sanaldan yazmak kolay şimdi restimi çekeyim sonrası Allah kerim...:p

Kocaeli İl Temsilcisi
Ulen dövüşçü adamla gezdin hemen gaza geldin...halbuki benim tek yumruğumla komaya girersin len Kıng Kobra İrfan Çavuş...:p bak beni kızdırmayın Ahmetle seni aynı anda zopalar tost yaparım...:queen: sanaldan yazmak kolay şimdi restimi çekeyim sonrası Allah kerim...:p

benim tostum sucuklu olsun :cherry: klavyenin arkasından da o biçim yazılıyo vesselam :cherry::p hatta bitane daha yazayım tontişime :cherry: kelebek gibi uçar ,arı gibin sokarım :queen:

benim tostum sucuklu olsun :cherry: klavyenin arkasından da o biçim yazılıyo vesselam :cherry::p hatta bitane daha yazayım tontişime :cherry: kelebek gibi uçar ,arı gibin sokarım :queen:

selam et aga kaynaştığın arkadaşlara...bir gün toplanak...sen ben unnamed f54 ahmet falan akalım bu karamürselden izniğe...

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
hacı ortalarda bi yer bulunda bizde burdan çıkalım o tarafa demi :)

Kocaeli İl Temsilcisi
selam et aga kaynaştığın arkadaşlara...bir gün toplanak...sen ben unnamed f54 ahmet falan akalım bu karamürselden izniğe...
aleyküm selam hobbitim valla iyi olur kanka :) familya yavaş yavaş genişliyor 5-6 kafadar kafadan varız , hepsi candan şeker gibi arkadaşlar bi tarih belirleyelim yeni konu açalım , bir kıpraşım ,titreşim olsun aga valla daralıyorum gene :)

bu arada ulem ne adamsın ilk konunun etkisi geçmeden 2 ci kedi operasyonunu patlatmışsın yarıldım gülmektende bir arkadaş sağolsun limon sıkmış mizah çorbasına :)

aleyküm selam hobbitim valla iyi olur kanka :) familya yavaş yavaş genişliyor 5-6 kafadar kafadan varız , hepsi candan şeker gibi arkadaşlar bi tarih belirleyelim yeni konu açalım , bir kıpraşım ,titreşim olsun aga valla daralıyorum gene :)

bu arada ulem ne adamsın ilk konunun etkisi geçmeden 2 ci kedi operasyonunu patlatmışsın yarıldım gülmektende bir arkadaş sağolsun limon sıkmış mizah çorbasına :)

agacım bak konu falan açma...kalaba gitmeyek...racon gereği kalaba gezilerde tat tuz olmaz...biz bize yapalım...eşe dosta haber salalım...işi sağlama alalım...kalaba gezilerden kimse bişey anlamıyor kim kime dum duma işte sende kabul et be yavrucum...o yüzden sen bana bırak organizasyonu ok mi ..az gezi öz gezi olmalı...yoksa sana 50 kişi toplarım gezi için..4-5 arkadaşla sonra yine farklı 4-5 arkadaşla daha sakin bol muhabbetli geziler daha keyiflidir...yani bu keyfi aynı anda 15 kişiyle yaşayacağına farklı zamanlarda 3 geziyle 5-5 yaşa...nasıl ...

limon sıksa iyi turp sıktı...:p

Kocaeli İl Temsilcisi
agacım bak konu falan açma...kalaba gitmeyek...racon gereği kalaba gezilerde tat tuz olmaz...biz bize yapalım...eşe dosta haber salalım...işi sağlama alalım...kalaba gezilerden kimse bişey anlamıyor kim kime dum duma işte sende kabul et be yavrucum...o yüzden sen bana bırak organizasyonu ok mi ..az gezi öz gezi olmalı...yoksa sana 50 kişi toplarım gezi için..4-5 arkadaşla sonra yine farklı 4-5 arkadaşla daha sakin bol muhabbetli geziler daha keyiflidir...yani bu keyfi aynı anda 15 kişiyle yaşayacağına farklı zamanlarda 3 geziyle 5-5 yaşa...nasıl ...

limon sıksa iyi turp sıktı...:p

ulem her kalabalık gezide bunlar aklıma gelmiyorsa ne olayım , gerçiii oda ayrı bir güzellik , fakat söylediklerinde de haklısın taam kanka o zaman sana bırakıyorum hoş muhabbet olsun gönülden olsun gerisi möhöm değil zaten özledimde ulem seni hobbit :)

sen dadece ortalığı karıştırma gezi var diye...:p bana bırak şekerim..:p

Metehan , Metehan bundan sonra ayağını denk al. Öyle bir kedi yetitiriyorumki senin ağzını burnunu motorun koltugunu yırtıp atıcak .
Bunlarda bu akşam çekilmiş resimleri.
06102011020.jpg

Küçük olduğuna bakma şimdiden koltuğu parçalamaya başladı.
Bak nasıl zor tutuyoruz hayvanı. Bıraksan parça pinçik edicek koltuk moltuk bırakmıcak :)
BIRAKIN ULEYNNN BIRAKIN PARÇALİCAM diyişi kulaklarımdan gitmiyor :p
06102011024.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------

Bir kedi + bir mandal + iki deli = ????????

cevap :
http://www.youtube.com/watch?v=nCK0briFRlg

Metehan , Metehan bundan sonra ayağını denk al. Öyle bir kedi yetitiriyorumki senin ağzını burnunu motorun koltugunu yırtıp atıcak .
Bunlarda bu akşam çekilmiş resimleri.
06102011020.jpg[/IMG]

Küçük olduğuna bakma şimdiden koltuğu parçalamaya başladı.
Bak nasıl zor tutuyoruz hayvanı. Bıraksan parça pinçik edicek koltuk moltuk bırakmıcak :)
BIRAKIN ULEYNNN BIRAKIN PARÇALİCAM diyişi kulaklarımdan gitmiyor :p
[
[/COLOR]Bir kedi + bir mandal + iki deli = ????????

cevap :
http://www.youtube.com/watch?v=nCK0briFRlg

sevimli bişey valla...ama mandal olayında galiba annesi ağzında sanıyor kendisini refleks gibi bişey hareketsiz kalıyor...

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
aga para yok bizde ortasına gelsek ful masraf...makinalarımız düdük gibi zati..sen atla gel işte nazlanma...

günü birlik okadar yolu nasıl gideyim benim en fazla gidebileceğim 250 gidiş 2500 geliş toplam 500km yol yapar ondan sonrası adamı sarsar günü birlik için,benim hesabıma göre bursaya kadar gelebilirim,siz zaten her hafta sonu gidiyonuz bursaya ,iznikten sonra bişi kalmıyor

günü birlik okadar yolu nasıl gideyim benim en fazla gidebileceğim 250 gidiş 2500 geliş toplam 500km yol yapar ondan sonrası adamı sarsar günü birlik için,benim hesabıma göre bursaya kadar gelebilirim,siz zaten her hafta sonu gidiyonuz bursaya ,iznikten sonra bişi kalmıyor

yazım hatasını yakaladık 250 gidiş 2500 geliş 3000 yapar ....

valla hem 3000 km yaparım diyosun hem gelemem falan zart zurt ediyon ...ayıp ya göz göre göre bizi ayakta kandırıyon...yakışmadı sana...:queen:

aslında Bursaya gelirsen var ya Uludağa çıkılır harika olur...ama sezon bitmedimi aga...havalar artık hep yağışlı olur bundan sonra...

yazım hatasını yakaladık 250 gidiş 2500 geliş 3000 yapar ....

işte görüyosun hacı motorcu bide bunlar...:p

2750 olmasın :)
Tencere dibin kara seninki benden kara :p

hepiniz orta 2 terksiniz valla...ayıp ayıp...:p hadi ben yatar...yarın iş güç var...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar