Seleyi tırmıklayan kediyi tekmeledim pişmanım

Abi süper bu yaa!! haaaahahah:) böyle bir kedim olsa adı adolf olurdu sanırım:)

Birde şöyle bir şey var daha önce gördün mü? kedi içinde kedi :)
228739_215422995148461_211985545492206_782410_813797_n.jpg

Walla, kedi içinde kedi resmen... Çok sevimli bu yahu :)

Ben kedileri çok severim Benim motoruma da zamanında böyle şeyler yaptılar ama kinlenmedim.
Mahallede çakal vardı bi kaç tane iki ayaklı onlar çakıyla yırttılar seleyi işte onlara kinlendim.
Kedi için nankör diyen arkadaşlarada şunu söylemek istiyorum EL KADAR HAYVANIN SADAKATİNE İHTİYACINIZ MI VAR?
Kedi ile köpek kıyaslandığı zaman haksızlık yapılmış oluyor kedilere.
köpekler insanlara muhtaçtır ama kediler değildir.
Kedilere muhtaç olan aslında insanlardır.
Kedilerde bunu biliyolar galiba ondan öyle davranıyolar :)
Kedileri sevin kediler sevmek içindir. Köpekler oynamak içindir.

Metehandro, gel hele sen bi bu tarafa kim kimi paketliyo goruruz, irfan abiyi de al gel hatta, yanlizdim camuruna yatma sonra :)
Hayvan canisi insan, panda dedik bagrimiza,bastik bi de.

Yakalarsan öpersin...:p

yav konudan kopunca geri dönüşte herkese cevap veremeyince işime gelenlere cevap verip işime gelmeyenlere cevap vermiyorum gibi oluyor kusura bakmayın...:p ama forumdan off olunca döndüğünde bu sefer cevap yazma çilesi oluyor bazen üşeniyorum...:king:

Kocaeli İl Temsilcisi
Metehandro, gel hele sen bi bu tarafa kim kimi paketliyo goruruz, irfan abiyi de al gel hatta, yanlizdim camuruna yatma sonra :)
Hayvan canisi insan, panda dedik bagrimiza,bastik bi de.

lucasım komserim şekspirim gelirsek çaya filam tav olmayız söyleyeyim bak :cherry: ayranada kanmayız :cherry: öyle yıkamazsak böle yıkarız şekerim uyarmadı deme:cherry::p

---------- Post added at 19:47 ---------- Previous post was at 19:45 ----------

Yakalarsan öpersin...:p

yav konudan kopunca geri dönüşte herkese cevap veremeyince işime gelenlere cevap verip işime gelmeyenlere cevap vermiyorum gibi oluyor kusura bakmayın...:p ama forumdan off olunca döndüğünde bu sefer cevap yazma çilesi oluyor bazen üşeniyorum...:king:

kediye tekmeyi atarken düşünecektin ulem hobbit :cherry: konuyu açtıysan cevaplayacan tembel herif :cherry::p

F54

irfan abi ben mete abiye dedim ki abi bu pazar kobra takibi yapalım dedim cık dedi:p

irfan abi ben mete abiye dedim ki abi bu pazar kobra takibi yapalım dedim cık dedi:p

kankalar ben gizli gizli geziler yaparsam ve sonra konu açarsam kızmayın taammı...demeyin ki vay üçkaatcı vay bizi aramadı falan...Allah ömür verdiği sürece gezinir dururuz...ama aynı anda herkesle gezemem...:p permütasyon yaparak gezeriz...bir gün ben f54 le...bir gün f54 kobrayla...sonra ben hepinizle......:queen:

F54

abi gene konu geyiğe doğru akıyor haberin olsun:cherry: artık sene ye beraber gezeriz abi senin bizimle gezeceğin yok bu sene anlaşılan:salut:

abi gene konu geyiğe doğru akıyor haberin olsun:cherry: artık sene ye beraber gezeriz abi senin bizimle gezeceğin yok bu sene anlaşılan:salut:

yok be abi sezon bitti diye düşündüğümden artık gezmiyoruz...yoksa sizlere geç kavuştuk aga...

Kocaeli İl Temsilcisi

valla fatihim işin içinde mete hobbiti olurda geyik olmammı beyaaa:cherry: gelin selocanlar kapım her zaman açık fakat atölyöme bekliyorum beni ancak orada bulursunuz , bu aralar işler sıkı yani haaaa , yanınıza gözlüğünüzü de almayı unutmayın malum irfana gittik gözümüze çapak fırlattı demeyin sora :cherry:

bu arada sen nasılsın fatihim yaramazlık yok demi bilader yeğen nası hasta filan değil demi :)

valla fatihim işin içinde mete hobbiti olurda geyik olmammı beyaaa:cherry: gelin selocanlar kapım her zaman açık fakat atölyöme bekliyorum beni ancak orada bulursunuz , bu aralar işler sıkı yani haaaa , yanınıza gözlüğünüzü de almayı unutmayın malum irfana gittik gözümüze çapak fırlattı demeyin sora :cherry:

bu arada sen nasılsın fatihim yaramazlık yok demi bilader yeğen nası hasta filan değil demi :)

Ulen Kobra tikat et iş kazalarına aman diyim...

irfan gel senle şu ayunun bütcesine bi darbe indirelim ağırlasın bizi sen gel darbe işini bana bırak..:mrgreen:

F54

abi yeğen ii güzelde geceleri nöbete dikiyor kerata bizi:p bizde de başka yaramazlık yok herşey güzel hayat devam ediyor bazen aksilikler olmuyor değil fakat aksilikler hayatın tadını kaçırmaya yetmiyor sen de iyisindir umarım gene ne icatlar la uğraşıyorsun atölye falan :cat: sana da kolay gelsin mete abi iyilikten anlamıyor elmalar bitmeden getireyim dedim istemiyor ne yapayım demi:cherry:

Kocaeli İl Temsilcisi
yok be abi sezon bitti diye düşündüğümden artık gezmiyoruz...yoksa sizlere geç kavuştuk aga...

ne sezonundan bahsediyon sen şekerim önümüzdeki günlerde bir kaç gün hava raporları kötü fakat sora havalar gene yazlayacak inşallah du bakalım daha yavvv:cherry: kısa donunu giyme sende para toplayıp alalım sana bi motür pantulu artıkın fukara seniiii,

bizde yaz kış olmaz bu gün en az sizler kadar değerli bir kardeşimin ziyaretindeydim tabiki mt dostu , sevgili ahmet n. ile bire bir görüşme fırsatı buldum , kendisine çok teşekkür ediyorum hediyeleri için , düşünmesi dahi yeter..

bu arada ahmet iyi bir dövüş ustasıdır beyler uyarmadı demeyin :cherry: küçük bir videosu var ama izni olmadan yayımlamak yanlış olur , ayrıca resim , motosiklet daha ziyadesi gönül dostu iyi bir insan eeee daha ne olsun ,

şöle 1-2 de resim koyayımda tamam olsun :) mete konunun dışına taştıysam kusra bakma kanka paylaşmak istedim :)

aşağıdaki resimde son durumlarım sanırım anlatmak istediğimi anladınız :)

---------- Post added at 20:51 ---------- Previous post was at 20:49 ----------

Ulen Kobra tikat et iş kazalarına aman diyim...

önlemimi alırım kanka önce iş güvenliği .. uğraşıyoruz işte yalnız alet bomba olacak yeminle aynısının piyasa değeri 13 000 lira kanka paraya bak :)

---------- Post added at 20:53 ---------- Previous post was at 20:51 ----------

irfan gel senle şu ayunun bütcesine bi darbe indirelim ağırlasın bizi sen gel darbe işini bana bırak..:mrgreen:

metedir pandadır , hobbittir şaka biyana adam gibi adamdır benim hobbitim :) başının üzerinde taşımazsa namerdim ...biz onu ölede yıkamayız mezit :cherry::queen:

---------- Post added at 21:02 ---------- Previous post was at 20:53 ----------

ben kaçtım beyler bir kaç zaman böle idare etmem gerekecek akşamdan akşama 1 saat ya girerim ya giremem ama gelecem yine sizi bırakmam:cherry:

fatihim tontişi öp benim için koklayıver şöle derin bi nefes al gıdısından :)

cümleten iyi akşamlar arkadaşlar ben kaçar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İrfanım ne demek,her daim başımızın üzerinde yerin,gönlümüzde dostluğun varolacak...Mt neler yapıyor bizzat yaşıyoruz...Sen kalk karamürselden benim için izmitin dar sokaklarını güç bela arşınla.İş saati olmayaydı seni güzel yerlerde gezdirecektim,ağırlamada bi eksiğimiz kusurumuz olduysa affola...yarından itibaren senelik izine çıkıyorum,iadeyi ziyaret borçlandık sana...

O resimin sırrını çözebilecek babayiğit göremiyorum buralarda :)

Metehan senin için özel dualar ediyorum Allaha,umarım kedicik huzuru mahşerde senden hak taleb etmez,:cherry:
Tabi bu aradaa kediciğin avukatları tutanak düzenleyip sana tazminat davası açmaya karar vermişler,benden duymadın ::queen:

Son düzenleme:
İrfan usta iş başında :)

Koltuk tırmayalan kedileri tekmeleyen tam otomatik makine icadı üzerinde çalışıyor sanırım :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Koltuk tırmayalan kedileri tekmeleyen tam otomatik makine icadı üzerinde çalışıyor sanırım :)

Tam terside olabilir,
Seleyi tırmıklayan kedileri tekmeleyen kötü cbf cileri teşhir edecek bir icatta olabilir :flower:

Yalovaya gelince bize ekmek arası peynir zeytin ısmarlıcan galiba sahilde ganga...:p

ne sezonundan bahsediyon sen şekerim önümüzdeki günlerde bir kaç gün hava raporları kötü fakat sora havalar gene yazlayacak inşallah du bakalım daha yavvv:cherry: kısa donunu giyme sende para toplayıp alalım sana bi motür pantulu artıkın fukara seniiii,

bizde yaz kış olmaz bu gün en az sizler kadar değerli bir kardeşimin ziyaretindeydim tabiki mt dostu , sevgili ahmet n. ile bire bir görüşme fırsatı buldum , kendisine çok teşekkür ediyorum hediyeleri için , düşünmesi dahi yeter..

bu arada ahmet iyi bir dövüş ustasıdır beyler uyarmadı demeyin :cherry: küçük bir videosu var ama izni olmadan yayımlamak yanlış olur , ayrıca resim , motosiklet daha ziyadesi gönül dostu iyi bir insan eeee daha ne olsun ,

şöle 1-2 de resim koyayımda tamam olsun :) mete konunun dışına taştıysam kusra bakma kanka paylaşmak istedim :)

360q.jpg[/IMG][/URL]

aşağıdaki resimde son durumlarım sanırım anlatmak istediğimi anladınız :)

cümleten iyi akşamlar arkadaşlar ben kaçar...

Kolay gelsin Kıng Kobra...:p daha çok geliriz gideriz aga :p bak İzmit tayfasını toparlıyorsun benim tam düşündüğüm gibi..izmit yalova arasında sıcak bir köprü kurdun ..sana da bu yakışır...Ahmet hankı dövüşlerde uzman aga...zopa yemeyek sonra...beni görmüş mü...benden bahset...:p beni zopalayabilirmi bir kaç teknik öğretsin yav...:p

konu zaten konu dışı aga daha ne olsun hayatımız konu dışı olmuş zaten...:queen:

İrfanım ne demek,her daim başımızın üzerinde yerin,gönlümüzde dostluğun varolacak...Mt neler yapıyor bizzat yaşıyoruz...Sen kalk karamürselden benim için izmitin dar sokaklarını güç bela arşınla.İş saati olmayaydı seni güzel yerlerde gezdirecektim,ağırlamada bi eksiğimiz kusurumuz olduysa affola...yarından itibaren senelik izine çıkıyorum,iadeyi ziyaret borçlandık sana...

O resimin sırrını çözebilecek babayiğit göremiyorum buralarda :)

Metehan senin için özel dualar ediyorum Allaha,umarım kedicik huzuru mahşerde senden hak taleb etmez,:cherry:
Tabi bu aradaa kediciğin avukatları tutanak düzenleyip sana tazminat davası açmaya karar vermişler,benden duymadın ::queen:

aga valla kedicikler ve hayvancıkların hesabını Allah öyle bir sorar ki feleğimiz şaşar...yaradanın gazabından da korkarım...şimdi aklıma geldi bir kedi maceram oldu videosunu yükleyem gülmekten ölün...:queen:

eyvah yandım ben...bak şimdi yükleyeceğim videoyu izlesene bi...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar