Arkadaşlar, uzun bir aradan sonra herkese tekrar merhaba..
Nihayet ben de bir GV 250 sahibi olarak aranıza katılmış bulunuyorum.. Uzun araştırmalar, uykusuz geceler neticesinde hayatımda sahip olduğum ilk vasıtama kavuştum.. Çok mutluyum.. Umarım uzun yıllar kazasız belasız kullanmak nasip olur..
Yalnız motorumu aldıktan hemen sonra 120km lik bir yolculuk yaptım.. Yolculuk sonunda parmak uçlarımı hissetmiyordum, ayrıca kıçım resmen uyuşmuştu.. Ortalama sürüş hızım 80km/sa.. Bir saatin üzerindeki yolculuklarda hissedilir derecede rahatsızlık veren bir titreşim oluştuğunu gözlemledim.. Forumun neredeyse tamamını okumama rağmen bu şekilde bi titreşimden bahseden kimse yoktu.. Açıkçası sıfır titreşimle bindiğim gibi ineceğimi tahmin ederken eve vardığımda biraz hayal kırıklığı yaşamadım değil.. Ayrıca motor düşük hızlarda (60km/saatin altındaki hızlarda özellikle) bir sağa bir sola beşik gibi sallanıyor.. Ancak hız 80km/sa ve üzerine çıkınca bu sallanma ortadan kalkıyor.. Şehiriçi kullanımda bu bi sıkıntı oluşturabilir bence.. Ayrıca gerçekten 7bin devirden sonraki ivmelenme çok şaşırtıcı.. Sanki artık daha fazla hızlanmaz gibi düşünürken bi anda gaza yüklendiğimde saniyeler içinde 80den 120ye çıkması çılgın bişey.. Ama yine de tekrar yapacağımı sanmıyorum.. Korktum..

İlk sürüşüm olduğu için henüz daha motora alışamadım.. Ayaklar ileride, sele yere oldukça yakın, sürüş pozisyonu oldukça dik.. Hiç alışkın olduğum bi motor değil.. Bakalım ben ona o da bana alıştıktan sonra durum ne olacak..
Bu arada bu titreşim olayı hakkında yorumlarınızı çok merak ediyorum.. Zira motor kısmında bu titreşime sebep olacak hiçbir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.. Yine de yorumlarınızı bekliyorum..
Herkese kucak dolusu sevgiler, selamlar..