kaza yapanların tazminat hakları...

felon,excavatus,özcan1980 sizlerde takılmışsınız peşine,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

İyi de, arkadaş avukat olmadığına dair en sevdikleri üzerine yemin etmiş.
Daha fazla zorlamanın hatta "Hakkımı helal ediyorum. Hadin selametle ......." küstahlığına ne gerek var?
İki ipucu kırıntısı ile Sherlock Holmesi oynamaya ne hacet?

Küstahlık yapmadım, "hakkınızı helal edin ben gidiyorum demiş", bende " helal olsun selametle demişim". Bunda bir küstahlık yok.
Gitme kal deme zorunluluğum yok.
Ayrıca kimseye inanmak gibi bir zorunluluğum da yok.
Adam yemin etti diye bir anda 360 derece çark ettiniz hepiniz. Yemin edip araya da 3 yaşında yetim çocukları serpiştirince dokunaklı bir cevap olmuş, tüm bunların üzerine de intihar mektubu gibi " hakkınızı helal edin" diyerek bitirmiş ya, hepiniz bir anda tav oldunuz. Duygularınız mantığınızı gölgelemesin, ilk yazdığı yazıyı okuyup tekrar düşünün.

kusurlu olan alkollü değilse ve ehliyeti varsa zerre kadar zarar görmüyor... tazminatı zorunlu trafik sigortasından alıyorsun. çarmışma olmayıp kontrolden çıkıp kaza yaptığında ise sürücü herhnagi bir tazminat alamıyor ama yanında yolcu konumunda ki alabiliyor ve şahsa yine zarar gelmiyor. dosya sonuçlanana kadarda cebinizden bir kuruş para çıkmıyor tazminat mağdurun hesabına geliyor. Bilmediğimiz konular hakkında yalnış yönlendirme yapmayalım.
dur bende bi yazayım kaza yapan kişi yani aracı kullanıp kusurlu duruma düşen arkadaşın ayağındaki donuna kadar alıyorlar peki kim isterki yanında eşine dostuna zarar versin kaldı ki bana böyle birinden alınan para lazım değil

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:33 ----------

Küstahlık yapmadım, "hakkınızı helal edin ben gidiyorum demiş", bende " helal olsun selametle demişim". Bunda bir küstahlık yok.
Gitme kal deme zorunluluğum yok.
Ayrıca kimseye inanmak gibi bir zorunluluğum da yok.
Adam yemin etti diye bir anda 360 derece çark ettiniz hepiniz. Yemin edip araya da 3 yaşında yetim çocukları serpiştirince dokunaklı bir cevap olmuş, tüm bunların üzerine de intihar mektubu gibi " hakkınızı helal edin" diyerek bitirmiş ya, hepiniz bir anda tav oldunuz. Duygularınız mantığınızı gölgelemesin, ilk yazdığı yazıyı okuyup tekrar düşünün.

kurubuz beyfendi; sana inan diyende yok... senin inanmana da ihtiyacım yok. ama senin gibilerin yüzünden de insanlara yardım etmekten vazgeçeceğimde yok... lütfen başka birşey yazmayalım helalleşmişken medeni insansak!! konuyu uzatmayalım... sanal ortamda bu tür konuşmaları sevmiyorum... sanal delikanlılardan değilim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------

Özür dilemek erdemdir.Madem ki arkadaş için ön yargıda bulunuz bari erdemli olup hala dalga geçmek yerine özür dileyin.Dalkavukluk yapmayın.,

arkadaşların hayat tecrübeleri sanırım az.. gençlik:)) benim yaşım 35 çok şeyler gördük hayatta. sağol patron..

kocaman egolar yüzünden konu sapmış gene?reklam amacı ile olsa bile size zararı ne?oku geç?bana göre sulanmadan önce iyi bir konuymuş,ihtiyacı olan ilgilenir?ben 2008 de kaza geçirdim 3 ay yattım işimden oldum?kazaya kadar haklarımın tümünü bilmiyordum.tazminat davam hala sürüyor,adamı ta...k' larından yakaladım.merak eden arasın ?en azından bir kişi zaman aşımına uğramadan hukuki destek alsa kardır?bir sıfırdan iyidir.

başına gelmeyen bilmez abi.. davan uzun sürmüş istersen arkadaşıma yardımcı olanların irtibatlarını bulup verebilirim.

kocaman egolar yüzünden konu sapmış gene?reklam amacı ile olsa bile size zararı ne?oku geç?bana göre sulanmadan önce iyi bir konuymuş,ihtiyacı olan ilgilenir?ben 2008 de kaza geçirdim 3 ay yattım işimden oldum?kazaya kadar haklarımın tümünü bilmiyordum.tazminat davam hala sürüyor,adamı ta...k' larından yakaladım.merak eden arasın ?en azından bir kişi zaman aşımına uğramadan hukuki destek alsa kardır?bir sıfırdan iyidir.

Sağol benim avukatlarım halletsin acelem yok,arkadaş çevrem avukat dolu zaten ama ben danışmamıştım salaklıktan.bu arada geç başvurdum dava için ,zaman aşımına uğramadan kısa bir süre önce.birde dosyam adli tıpta çok takıldı,trafik raporu kabul edildi karşı taraf tamamen suçlu bulundu adli tıpta ama ayağımdaki kırık için nerdeyse 1 sene zaman kaybettim.Adli tıp 6-7 ay sonraya gün vermişti muayene için.adamdan tazminat alıcam inş. ama biraz daha sürer ,tek istediğim alacağım tazminatın fizik tedavide çektiklerimi biraz unutturması :)

bu forum neden hep böyle birtane kurban seçilir ve bir kaç kişi ona çullanır yav size ne arkadaş adam yazmış avukat ise de böyle işlerle uğraşacağını sanmıyorum değilimde demiş ilgilenmiyorsanız dalgada geçmeyin ctr+w ye basarak siteminizi belli edebilirsiniz... Saygılar.

çok geçmiş olsun... inşallah bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz allah beterinden korusun... sizin gerçi avukatınız var ama diğer arkadaşlara tavsiyem; sigorta ve hasar konularında uzman avukatlar ile görüşmeniz. tekrar geçmiş olsun.

Sağol benim avukatlarım halletsin acelem yok,arkadaş çevrem avukat dolu zaten ama ben danışmamıştım salaklıktan.bu arada geç başvurdum dava için ,zaman aşımına uğramadan kısa bir süre önce.birde dosyam adli tıpta çok takıldı,trafik raporu kabul edildi karşı taraf tamamen suçlu bulundu adli tıpta ama ayağımdaki kırık için nerdeyse 1 sene zaman kaybettim.Adli tıp 6-7 ay sonraya gün vermişti muayene için.adamdan tazminat alıcam inş. ama biraz daha sürer ,tek istediğim alacağım tazminatın fizik tedavide çektiklerimi biraz unutturması :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:36 ----------

sağol kardeş...gerçekten avukat değilim.. neyse bu konuyu artık kapatalım gerçekten hukuki desteğe ihtiyacı olanlar özel mesaj atarlarsa ben yinede yardımcı olurum.

bu forum neden hep böyle birtane kurban seçilir ve bir kaç kişi ona çullanır yav size ne arkadaş adam yazmış avukat ise de böyle işlerle uğraşacağını sanmıyorum değilimde demiş ilgilenmiyorsanız dalgada geçmeyin ctr+w ye basarak siteminizi belli edebilirsiniz... Saygılar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:40 ----------

aynen:cat:

:cat::cat::cat::cat: iyilik yap denize at demişler.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Konu sahibi arkadaşın konuyu hangi niyetle açtığını bilmeden, sadece şüphelerimiz üzerinde yoğunlaşarak ön yargıda bulunmayı şahsım adına pek doğru bulmuyorum.

Son düzenleme:
Yaw kusura bakmayın ama...
Diyorum ya kalbim kötü

Mavi ay arkadaş çok iyi niyetle hala herkese cevaplar yazıyor ediyor, çok kibar vs kabul ediyorum.
Ama o kadar yazdık ettik, kendini bir türlü tanıtmıyor bizlere..

Kimdir nedir? necidir ne yapar?
"Bilmeden konuşmayalım" diye yazdığı hukuki ayrıntıları, arkadaşına yardımcı olan avukatlardan mı aldı vs vs...

Hani tamam yüklenmeyelim etmeyelim de...

kibarlıktandır yaw, hiç tanımadığın bir topluluğun içine girmişsin, bi kendini tanıt ama yaw. Kimsin nesin, necisin, ne iş yaparsın vs vs.. anlat di mi biraz?

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaw kusura bakmayın ama...
Diyorum ya kalbim kötü

Mavi ay arkadaş çok iyi niyetle hala herkese cevaplar yazıyor ediyor, çok kibar vs kabul ediyorum.
Ama o kadar yazdık ettik, kendini bir türlü tanıtmıyor bizlere..

Kimdir nedir? necidir ne yapar?
"Bilmeden konuşmayalım" diye yazdığı hukuki ayrıntıları, arkadaşına yardımcı olan avukatlardan mı aldı vs vs...

Hani tamam yüklenmeyelim etmeyelim de...

kibarlıktandır yaw, hiç tanımadığın bir topluluğun içine girmişsin, bi kendini tanıt ama yaw. Kimsin nesin, necisin, ne iş yaparsın vs vs.. anlat di mi biraz?

Uzatmanin anlami varmi hocam?
Siz samimi bulmamışsınız ama, samimi bulan arkadaşlar var.
Kimse kim.
Bizene?

Burada herkezi yeteri kadar tanıyormuyuz sanki?

Son düzenleme:
Moderatör
Foruma uye olanlardan tc kimlik numarasini da isteyelim. Ben forumda niye Lucas'im ? Oysaki adım Erdem, mecburmuyum adimi kullanmaya? Kimse kendini tanitmak zorunda degil, kimse kimseye de inanmak zorunda degil. Ticari olsada insani olsada baslik cok onemli bi baslik aslinda.
Kaza yaparsaniz sigorta sirketi size tazminat oder demis konu sahibi arkadas, isteyene yardimci olayim demis. Avukat bile olsa kendisi helal olsun adam isini takip ediyor deyip yasi benden kucuk olsa bile ellerinden operim. Etik olmayacak tek sey tanidiklarim var deyip kendisine kar saglamak icin insanlari kandirmaktir ki, kandirsa dahi sizin cebinizden para almak icin degil maksat. Ticaret artik boyle bisey kabullenemesenizde, herkes herkesi kandiriyo. Pazarci, bakkal, fabrika sahibi, kim oldugu onemli degil.
Not : Avukat degilim, zerre kadar sevmem avukatlari yuzde doksani para icin kimsenin gozunun yasina bakmaz, esnafim, esnaflarin yuzde doksani da para kazanmak icin binbir takla atar yalan soyler, hile yapar.
Uzattim mi evet uzattim. Susmali miyim galiba evet.

Uzatmanin anlami varmi hocam?
Siz samimi bulmamışsınız ama, samimi bulan arkadaşlar var.
Kimse kim.
Bizene?

Burada herkezi yeteri kadar tanıyormuyuz sanki?

Tamam hocam çok uzatmayayım...
Buradaki herkesi tanıoruz veya tanıyalım demiyorum zaten ben..
Tek demeye çalıştığım, yeni ve tanımadığın insanlardan oluşan bir yere girdiğinde kendini acık tanıtıp bir merhaba dersin diye düşünüyorum,
Hatta yeni üye olup herhangi bir konuda başlık açan herkese,

"Önce biraz bi tanıt kendini, kimsin nesin, damdan düşer gibi.." diye mesajlar atıyoruz...

Neyse... haklısınız, gereksiz uzadı.
Uzatanlardan birisi olarak ben kendi adıma özür diliyorum.
Vermiş olduğum rahatsızlık için, gerek konu sahibi gerek diğer arkadaşlar affetsinler lütfen.

Saygılarımla.

yukarıda herkes haklı aslında... ben avukat değilim ve bende zerre kadar sevmem avukatları.. bir motosiklet kazası haberi ararken siteniz denk geldi ve burada bir sürü taziye mesajları gördüm. her kaza yapan insanın mutlaka bir hikayesi ve geride bıraktığı fiziki engelleri var. haklarını bilmeden sigorta şirketleri ve zerre kadar sevmediğimiz avukatlar mağdurlara az yada hiç para ödememek üzere işlem yapıyorlar. ben insanların bilgisi olsun diye söyledim nette google amcaya ne sorsanız söylüyor illa benimle irtibata geçin demiyorum araştırıp haklarını bilmeyenler öğrensin demek istedim. ama dediğim gibi donkişot olduk....

excavatus kardeş dert değil ben zaten herkesten özür diledim forum sitessine yeni üye olduğum için belki adabına göre hareket etmemiş olabilirim!! ama sen anladığım kadarıyla eskişehirlisin madem beni bu kadar tanımak istiyorsan istersen reelde oturup porsuk kenarında oturup konuşur bir çay içeriz...ve sana çalıştığım yerin personel kartını gösteririm. sanaldan sallamaktansa..

yukarıda herkes haklı aslında... ben avukat değilim ve bende zerre kadar sevmem avukatları.. bir motosiklet kazası haberi ararken siteniz denk geldi ve burada bir sürü taziye mesajları gördüm. her kaza yapan insanın mutlaka bir hikayesi ve geride bıraktığı fiziki engelleri var. haklarını bilmeden sigorta şirketleri ve zerre kadar sevmediğimiz avukatlar mağdurlara az yada hiç para ödememek üzere işlem yapıyorlar. ben insanların bilgisi olsun diye söyledim nette google amcaya ne sorsanız söylüyor illa benimle irtibata geçin demiyorum araştırıp haklarını bilmeyenler öğrensin demek istedim. ama dediğim gibi donkişot olduk....

excavatus kardeş dert değil ben zaten herkesten özür diledim forum sitessine yeni üye olduğum için belki adabına göre hareket etmemiş olabilirim!! ama sen anladığım kadarıyla eskişehirlisin madem beni bu kadar tanımak istiyorsan istersen reelde oturup porsuk kenarında oturup konuşur bir çay içeriz...ve sana çalıştığım yerin personel kartını gösteririm. sanaldan sallamaktansa..

Hocam saygılar..
Maksat sallamak vs değil... lütfen onu yanlış anlama.
Zaten yalan dolan söyleyeceğini düşünsem baştan hiç girmezdim "adam bi şey sallar nerden bilecez yaw" der geçerdim.

Maksat tanışmak olsun, geniş çevre iyidir.
Uygun bi zamanda oturur bi çay içeriz bi yerlerde :D
Şu işler bi hafiflesin de..

kendini tanıtma olayı artık forumda üye olur olmaz meraba demek ve sonrada eklemek oldu ben bilmem şu motoru kullanıyom şurası bozuldu nasıl yaparız yada ben yeni başlayacam nasıl bir motor almalıyım yada benim motorum hız yapmıyor nasıl yaparım oluyor oysa forumda bunları bulabileceği bir sürü bölüm var araştırma yapmadan çoğu arkadaş direk konuya dalıyor kendini tanıtma bölümleride acayip oluyor meraba ben orhan antalyadan selamlar diyor, abi yaş kaç ne iş yapan neyle meşğulsun motorun varsa şunu kullanıyom ismim şu demektense direk nasıl bir motor almalıyım diyenlere bende kızıyorum daha ilk günden direk yazıyor bir konu sonra bakıyon kendi konusunda kendisi bile yok,,, maviay kardeşimde gayet efendi görünüyor gerekli açıklamayı yapar artık tahminimce üzerine gitmeye fazla gerek yok sonuçta forum paylaşım gerekli bilgileri verirse Allah razı olsun demekten başka bir şey yok,,,,

felon,excavatus,özcan1980 sizlerde takılmışsınız peşine,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Nereye, kime takılmışım anlamadım. Kurubuz'un dikkatli tahlilleri hoşuma gitti, onu belirttim.Bu konuyu uzatmaya gerek olmadığını düşünüyorum.Daha da bu topiği açıp okumayacağım, bilginize.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar