kaza yapanların tazminat hakları...

Öncelikle Allah herkesi kazadan beladan korusun. Ama kaza hayatın içinde bir gerçek..Trafik kazalarında vefat veya özürlü yaralanmalarda mağdur olanlar ile yakınlarının karşı tarafın trafik sigortasından tazminat alma hakları var. ayrıca maddi manevi tazaminatta açılabildiğini herkes biliyordur. Bir arkadaşımın başına geldi ve bu sebeple bu işin uzmanı avukatlarla tanıştık. arkadaşım hatalı değildi ve malesef özürlü kaldı :pale::pale:işinden oldu :jocolor::jocolor:aldığı tazminatla kendine yeni bir iş ve hayat kurdu. para herşey değil ama hayatta devam ediyor. bu konuda mağdur olanlar varsa yardımcı olabilecek kişilerin irtibatlarını verebilirim.

merhaba. bu tanıştığınız avukatlar hangi ilde öncelikle bunu bilmekte fayda var ve diğer illerde yaşayan insanlara yardım edebilirler mi? kendilerine bazı meseleleri telefon vasıtasıyla danışmak mümkün olabilir mi? ilgi ve bilgi için şimdiden teşekkürler.

Bilgilendirme için teşekkürler.Siz yinede irtibat bilgilerini paylaşırsanız ve konu hakkında detaylı bilgi verirseniz en azından bizlerde bunu bir yere not alalım başımıza birşey gelirse yakınlarımız ve ailemiz ne yapacaklarını bilsin.

Öncelikle Allah herkesi kazadan beladan korusun. Ama kaza hayatın içinde bir gerçek..Trafik kazalarında vefat veya özürlü yaralanmalarda mağdur olanlar ile yakınlarının karşı tarafın trafik sigortasından tazminat alma hakları var. ayrıca maddi manevi tazaminatta açılabildiğini herkes biliyordur. Bir arkadaşımın başına geldi ve bu sebeple bu işin uzmanı avukatlarla tanıştık. arkadaşım hatalı değildi ve malesef özürlü kaldı :pale::pale:işinden oldu :jocolor::jocolor:aldığı tazminatla kendine yeni bir iş ve hayat kurdu. para herşey değil ama hayatta devam ediyor. bu konuda mağdur olanlar varsa yardımcı olabilecek kişilerin irtibatlarını verebilirim.

Teşekkür ederiz etmesine de şu durum kafama takıldı. Daha bugün üye olmuşsun ilk mesaj " kaza halinde haklarınız korunur " şeklinde olmuş. Sanıyorum avukatsın ve " ulen bu motorcular çok kaza yapıp sakat kalıyorlardır, dur şunların sitesine üye olup kendimi bir duyurayım, belli mi olur belki ekmek çıkar " diye düşünmüşsün. Rumuz da "maviay" , 25 sene önce Bruce wills ve Cyble Shepard ın oynadığı dedektiflik dizisindeki hukuk bürosunun ismi. Ne diyelim " hayırlı işler avukat bey", inşallah kimse sakat kalmaz da sana iş çıkmaz.

Teşekkür ederiz etmesine de şu durum kafama takıldı. Daha bugün üye olmuşsun ilk mesaj " kaza halinde haklarınız korunur " şeklinde olmuş. Sanıyorum avukatsın ve " ulen bu motorcular çok kaza yapıp sakat kalıyorlardır, dur şunların sitesine üye olup kendimi bir duyurayım, belli mi olur belki ekmek çıkar " diye düşünmüşsün. Rumuz da "maviay" , 25 sene önce Bruce wills ve Cyble Shepard ın oynadığı dedektiflik dizisindeki hukuk bürosunun ismi. Ne diyelim " hayırlı işler avukat bey", inşallah kimse sakat kalmaz da sana iş çıkmaz.

rumuzdaki 11-26 da Bilecik Eskişehir civarlarında olduğu hissiyatını uyandırdı , seni hınzır ....

Yaw aslında düşünce güzel de... aah ah benim bu kötü kalbim yok mu?
Önce bakıyorum avukat olduğu kabak gibi belli. Ama diyorum kendince yaşadığı tecrübelerden,
bu işleri bildiğinden, yardımcı olabilir miyim bu tarz şeyler yaşayanlara demiş sanki... Tabiki ekmek parası,
tabiki ticari... ama öncelik bu konulardan muzdarip olanlar varsa yardımcı olmak sanki... ama diyorum ya..
benim şu kalbimin kötülüğü yok mu?

Öncelik insanlık öncelik yardım değil,
Öncelik ticaret, öncelik para....
Öyle olmasa, gelir, kendini tanıtır, anlatır niyetini sakin sakin. vs vs...

Neyse.. amerikalıların ender de olsa çıkarttıkları komik şakalardan biri ile veda edeyim...

Deniz altında birbirine zincirle bağlanmış 1000 adet avukata ne isim verilir?

Cevap: Güzel bir başlangıç!

@kurubuz
aynen abi şimdi benimde dikkatimi çekti. helal olsun iyi yakaladın :queen:

ben motorcu falan değilim.. arkadaşımın kazasını okurken gördüm sitenizi ve gerçekten bir yardımım olsun diye bügün üye olup bilgilendireyim dedim. evet Rumuz da "maviay" , 25 sene önce Bruce wills ve Cyble Shepard ın oynadığı dedektiflik dizisindeki hukuk bürosunun ismi doğru ama benim 15 yıldan beri tüm forum sitelerinde kullandığım nick.. ve evet aslen bilecikliyim eskişehirde yaşıyorum. en sevdiklerimin üzerine yemin ederim avukat falan değilim!! ben belki gerçekten zor durumda olanlara faydam olur niyetiyle yazdım ama anladığım kadarıyla herkeste bir ön yargı oluşturdum. neyse önemli değil allah benim niyetimi biliyor. kaza yapıp geride kalanların çektiği sıkıntıyı hiç gördünüzmü? ana baba kaybedip 3-5 yaşında ortada kalan çocukları!!! herkesten özür diliyorum ve moderotörden bu konuyu silmesini rica ediyorum ve siteden üyeliğimin kaldırılmasını istiyorum... ben herkese hakkımı helal ediyorum sizlerde edin..

sizlere kızmıyorum hata bende!!! bunca işimin gücümün arasında siteye üye olup, bunları yazıp birde aldığım cevaplardan üzülerek stres yaptığım için... karşılıksız iyiliğin kalmadığı dünyada "donkişotluk" yaptığım için!!!

Evet hocam hata sende, kusura bakma ama... bi adını sanını bile vermemişsin, yepyeni üye olmuşsun, bi merhaba arkadaşlar ben şudur budur, şurdayım burdayım, vs vs kendin hakkında hiç bir şey söylememişsin.

E tabi doğal olarak senin yaptığın şener şen'in vapurda ayna tarak satması gibi olmuş. İçeri dal, merhaba de, başla anlatmaya malzemeyi...

dur bende bi yazayım kaza yapan kişi yani aracı kullanıp kusurlu duruma düşen arkadaşın ayağındaki donuna kadar alıyorlar peki kim isterki yanında eşine dostuna zarar versin kaldı ki bana böyle birinden alınan para lazım değil

ben motorcu falan değilim.. arkadaşımın kazasını okurken gördüm sitenizi ve gerçekten bir yardımım olsun diye bügün üye olup bilgilendireyim dedim. evet Rumuz da "maviay" , 25 sene önce Bruce wills ve Cyble Shepard ın oynadığı dedektiflik dizisindeki hukuk bürosunun ismi doğru ama benim 15 yıldan beri tüm forum sitelerinde kullandığım nick.. ve evet aslen bilecikliyim eskişehirde yaşıyorum. en sevdiklerimin üzerine yemin ederim avukat falan değilim!! ben belki gerçekten zor durumda olanlara faydam olur niyetiyle yazdım ama anladığım kadarıyla herkeste bir ön yargı oluşturdum. neyse önemli değil allah benim niyetimi biliyor. kaza yapıp geride kalanların çektiği sıkıntıyı hiç gördünüzmü? ana baba kaybedip 3-5 yaşında ortada kalan çocukları!!! herkesten özür diliyorum ve moderotörden bu konuyu silmesini rica ediyorum ve siteden üyeliğimin kaldırılmasını istiyorum... ben herkese hakkımı helal ediyorum sizlerde edin..

Hakkımı helal ediyorum. Hadin selametle .......

Özür dilemek erdemdir.Madem ki arkadaş için ön yargıda bulunuz bari erdemli olup hala dalga geçmek yerine özür dileyin.Dalkavukluk yapmayın.,

Özür dilemek erdemdir.Madem ki arkadaş için ön yargıda bulunuz bari erdemli olup hala dalga geçmek yerine özür dileyin.Dalkavukluk yapmayın.,

Dalkavukluk "başkasına yaranmaya çalışmak " demektir. Her duyduğumuz kelimeyi her cümlede olur olmaz kullanmayalım yoksa komik duruma düşeriz.
Özür dileme konusuna gelince: Bu kişi avukat olmayabilir ancak ticari kaygılarla buraya üye olduğuna , kendisine veya başkasına menfaat sağlamak amaçlı bu mesajı gönderdiğine olan inancım değişmedi. Bal gibi de reklam yapıyor.

Klavyem bozuk dalkavuk lafını size söylemedim zaten sizin içinde çok güzel yazılarım olacaktı ama klavyenin azizliği işte eve geçince sizede güzel bişeyler yazarım

Dalkavukluk "başkasına yaranmaya çalışmak " demektir. Her duyduğumuz kelimeyi her cümlede olur olmaz kullanmayalım yoksa komik duruma düşeriz.
Özür dileme konusuna gelince: Bu kişi avukat olmayabilir ancak ticari kaygılarla buraya üye olduğuna , kendisine veya başkasına menfaat sağlamak amaçlı bu mesajı gönderdiğine olan inancım değişmedi. Bal gibi de reklam yapıyor.

İyi de, arkadaş avukat olmadığına dair en sevdikleri üzerine yemin etmiş.
Daha fazla zorlamanın hatta "Hakkımı helal ediyorum. Hadin selametle ......." küstahlığına ne gerek var?
İki ipucu kırıntısı ile Sherlock Holmesi oynamaya ne hacet?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar