Selamlar
1 2 aydır forumu takip edemiyorum işlerim yüzünden, şimdi tekrardan düzene oturdu kaçırdığım sayfaları okumaktayım,
Öncelikle Herkeze Merhaba diyip kendimi tanıtmak istiyorum. Ben Armağan, Denizcilik mezunu bi kaptanım, karaya vurmuş bir kaptan dersek daha doğru olur denizlere açılmayı bıraktım artık karada çalışıyorum, Okyanusları aştıktan sonra artık cesaret edip bir motor almanın zamanı geldiğii düşündüğümden artık hayalimi gerçeğe çevirmek için harekete geçmeye karar verdim. mali sıkıntılar yüzünden yavaş ama kararlı adımlarla ilerliyorum , ehliyet 1 2 aya kalmaz tamam sonrada bir arkadaştan 1 2 hafta eğitim alacağım, Kask mont dizlik evdiveni halletmek üzereyim. Şimdı gv250 için birikim yapmaya başladım.
bugun neredeyse tüm bayileri aradım bursa istanbul kocaeli ama hepsinin ortak dediği yeni serinin geliş tarıihi kasım sonrasında belli olacakmış ne yazıık ki beklemeye devam edeceğim. (fiyatta tuzlanmaya devam ediyor)
Motoru alır almaz aranıza katılmak için can atıyorum (motorum olmasada iş çıkışında yetişirsem perşembe toplantılarına gelmek istiyorum -iş yerim altunizade de-) - buluşma resimlerini videoları gördükçe içim gidiyor
yeni motoru alır almaz rıdvanın ellerine bırtakacağım istediği gibi kurcalasın söksün taksın bende azda olsa bir kaçşey kaparım o esnada (=
Yörük, Rıdvan ve Can la pm den bir kaç konuşmuştuk ama geri kalan arkadaşlarla da tanışmak kısmet olur yakında inşallah,
herkeze iyi akşamlar iyi geceler,