Yeni Aşşkım GSX-R ım... Hayırlı olur inş :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim aklıma bişey geldi,bu başlığı gördükten sonra sahibinden.com a koşup suzuki bölümüne saldıran kaç kişi var acaba ? :)

Hemşerim motorun hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.Fotoğraflarda ayrı bi güzel çıkmış neden acabaa :mrgreen:

hayırlı olsun tekerin düz bassın.Darısı başıma :)
hyodan sonra nasıl geldi ilk izlenimini merak ediyorum? ulen bizim bindiğimizde motor değilmiş dedinmi :)

hemen bu resimleri bikepics e yüklüyosun günün fotosu köşesinde senin makinayı görelim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun arkadaşım,ALLAH kaza bela göstermesin....Yeni fıstığınla beraberliğin,uyumun,adaptasyonun daim olsun....Tekerin düz bassın yoldan hiç çıkmasın...
Suzuki japonlar arasında 1 numaradır zaten...Güzel seçim olmuş....

hayırlı olsun. Allah kazasız belasız sürüşler nassip etsin :)

Hemşerim motorun hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.Fotoğraflarda ayrı bi güzel çıkmış neden acabaa :mrgreen:
Tşkkrler :)
hayırlı olsun tekerin düz bassın.Darısı başıma :)
hyodan sonra nasıl geldi ilk izlenimini merak ediyorum? ulen bizim bindiğimizde motor değilmiş dedinmi :)
Aynen kardeşim hyolar bize işkence çektiriyomuşta haberimiz yokmuş fren desen zımba gibi, yol tutuş harika, viraj desen bu kadarmı güvenli ve rahat alınır, aydınlatma desen bizmkiler yanında sinyal lambası gibi kalır daha ne desemki işte Barkın beyinde dediği gibi binmeyen sürmeyen anlayamaz. Hız konusunda sizden bi farkım yok şimdilik 6000 7000 rpm' i hiç geçmedim alışma dönemindeyiz :p
hemen bu resimleri bikepics e yüklüyosun günün fotosu köşesinde senin makinayı görelim
Bi deneyelim bakalım:p
Hayırlı olsun arkadaşım,ALLAH kaza bela göstermesin....Yeni fıstığınla beraberliğin,uyumun,adaptasyonun daim olsun....Tekerin düz bassın yoldan hiç çıkmasın...
Suzuki japonlar arasında 1 numaradır zaten...Güzel seçim olmuş....
Tşkkrler :)

allah kaza bela vermez inşallah hayırlı ugurlu olsun makine güzel duruyor :queen::queen:
yolun daym acık olsun:bestmt:

Hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela göstertmesin. Makinenin güçlü olduğu unutup inşallah kimsenin gazına gelmezsin...

Güzel makina. Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız hayırlı sürüşler nasip eder inşaallah.

Aynen kardeşim hyolar bize işkence çektiriyomuşta haberimiz yokmuş fren desen zımba gibi, yol tutuş harika, viraj desen bu kadarmı güvenli ve rahat alınır, aydınlatma desen bizmkiler yanında sinyal lambası gibi kalır daha ne desemki işte Barkın beyinde dediği gibi binmeyen sürmeyen anlayamaz. Hız konusunda sizden bi farkım yok şimdilik 6000 7000 rpm' i hiç geçmedim alışma dönemindeyiz :p
aman hocam en iyisi başlarda temkinli sürmek :) ben o konuda hiç hakim olamıyorum kendime:pl:

hocam hayırlısı olsun. lastik havalarını hemen kontrol et önceki sahipleri önemsemiyebiliyor, sende yeni oldugu için boyle herhalde diyon tehlikeli durum olusuyor. :) kazasız belasız.

F54

hayırlısı olsun ne diyelim suzuki herkez tarafından bilinmeyen fakat bilenler tarafından da çok tercih edilen bi marka dır:cat:

hayırlı olsun. kazasız belasız bin. ama o kaskı bir an önce değiştir :cat:

hayırlı olsun,tekerin düz bassın :) 125-250-600-1000-1300....nereye gider bu döngü :) bn daha evrimin başındayım

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler :)
Gixxerın 600 lükler arasındaki yeri hep ayrıdır gerek tasarım gerek sürüş :) Plaka da sanki motordan çıkan sesi yansıtıyor :p Tavsiyem o plakayı daha kuytu bi yere sok :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar