- Konu Yazar
slm arkadaşlar bugün yani 25/09/2011 tarihinde gündoğmuş a emin abini yani (acil112) nikli arkadaşın yanına gidecektim mustafa abi vardı burada ona dedim senle gidelim diye ilk başta yok işim var çalışacam demişti ancak sonradan nöbet saati değişmiş sabah aradı ve 9:30 gibi çıktık yola ancak resimleri genelde toplu bir kaç yerde çektik bilginize motorlar salcano wolf125 ve cbr125
bu arada bende 1,5 aydır motora binemiyordum doru düzgün köprücük kemiğim kırıktı baya iyi geldi bana
işte 375 km lik yol haritamız
evet arkadaşlar alanyadan çıktık ve 70 km hiç durmadık sonradan aklımıza geldi resim çekmek normalde çekmeyecektik gündoğmuş yol sapağından çekelim değil mi birde resimleri mustafa abi çekti genelde
ben ve motorlar
mustafa abi ve motorlar
mustafa abi dağlardan gelen soğuk çeşme suyundan içiyor
atlarımız
gündoğmuş karşıda görünen yer azbir nufusu var 2000
benzinciye girdim ama girdiğim iyi olmuş yolsa yolda rezil olacakmışız neden mi göreceksiniz
tuvaletde poz veriyoruz
işte neden durduğumuz iyi olmuş dememin sebebi benim lastik bum olmuş
motorun önceden lastiği patlamışdı onu yamatmıştım yamada patlamış tekrar bende yeniledim lastiği yarada derinleşmiş çünkü
aksuda köfte yiyoruz oranın köftesi meşhurdur
evet kurşunlu şelalesine geldik
bu kadar arkadaşlar genelde toplu ve aynı yerlerden olduğu için özgünüm bundan sonra direk alanyaya bastık yolda hiç durmadık iyi seyirler dileriz
bu arada bende 1,5 aydır motora binemiyordum doru düzgün köprücük kemiğim kırıktı baya iyi geldi bana
işte 375 km lik yol haritamız
evet arkadaşlar alanyadan çıktık ve 70 km hiç durmadık sonradan aklımıza geldi resim çekmek normalde çekmeyecektik gündoğmuş yol sapağından çekelim değil mi birde resimleri mustafa abi çekti genelde
ben ve motorlar
mustafa abi ve motorlar
mustafa abi dağlardan gelen soğuk çeşme suyundan içiyor
atlarımız
gündoğmuş karşıda görünen yer azbir nufusu var 2000
benzinciye girdim ama girdiğim iyi olmuş yolsa yolda rezil olacakmışız neden mi göreceksiniz
tuvaletde poz veriyoruz
işte neden durduğumuz iyi olmuş dememin sebebi benim lastik bum olmuş
motorun önceden lastiği patlamışdı onu yamatmıştım yamada patlamış tekrar bende yeniledim lastiği yarada derinleşmiş çünkü
aksuda köfte yiyoruz oranın köftesi meşhurdur
evet kurşunlu şelalesine geldik
bu kadar arkadaşlar genelde toplu ve aynı yerlerden olduğu için özgünüm bundan sonra direk alanyaya bastık yolda hiç durmadık iyi seyirler dileriz