Kaç tane motosikletiniz var?

Ya neden hemen terslik yapıyorsunuz anlamıyorum , adam sormuş bir tane varsa bir deyin işte gurur yapmanın anlamı yok ki...Büyük ihtimal büyük cc li bir motoru olupta ufak ccli bir motor daha alan lar için açılmış bir başlık bu .Böyle yapıldıkca millet bu forumdan soğuyor cidden yapmayın.

Bu arada şu anda bir tane honda cbf 150im var . İlerde onun abisi olan bi cbf 600 almak isterim. Şehir içinde cbf150 yi gezilerde şehir dışında cbf 600 ü kullanırım :)

Ben böyle konuları tasvip etmiyorum olan var olmayan var imrendirmeye gerek yok bence.

Bir zamanlar benimde 1 adet motosikletim vardı kredi kartı batağına girince o da gitti :pale:

Gönül ister ki para gelsin. Sl'i satıp bir Dragstar ya da Shadow ve de sadece şehir içi için yanına Vespa :)

bi ara yaşım 20 olmasına rağmen 3 tane vardı ne günlerdi her hafta başkasına biniyodum 3 de gitti araba geldi sattığıma çok pişman oldum
di-04SN.jpg
Kardeş kingler duruyomu hala ? :)

benim suanda bir tane bas belam mondial rs 151 im var idare ediyorum.ama istesem 5 tane motor alma imkanım var ama pederden izin yok :D ama hayalimdeki motor honda cbf150:)))

2006 CBR 600F,
2011 mONDİAL dELÜX 125cc,
2006 Yuki yk 125cc,
2007 ATV 110cc,

Şimdilik Benim Olan Bunlar,
Fakat Şu anda ve yaklaşık 1 aydır,
YZF R1000 THUNDERACE,
TVS APACHE,
CBX 250 her daim elimin altında olan motorlardan :)

Benimde yalnız honda cbr 125 repsolüm var. Acemiliğimi atıp imkanım olduğu zaman aynı seride cc yükseltmeyi düşünüyorum hafiften o günleri görebilirsem tabi :)

Ya neden hemen terslik yapıyorsunuz anlamıyorum , adam sormuş bir tane varsa bir deyin işte gurur yapmanın anlamı yok ki...Büyük ihtimal büyük cc li bir motoru olupta ufak ccli bir motor daha alan lar için açılmış bir başlık bu .Böyle yapıldıkca millet bu forumdan soğuyor cidden yapmayın.

Bu arada şu anda bir tane honda cbf 150im var . İlerde onun abisi olan bi cbf 600 almak isterim. Şehir içinde cbf150 yi gezilerde şehir dışında cbf 600 ü kullanırım :)

Yorumun için teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:10 ----------

Bazı arkadaşlar ters cevap veriyorlar bende anlamıyorum böyle yapmalarının sebebini, sonuçta bölümün adı motosohbet, sohbet edelim amacıyla bir konu açtım.Kimseyi kırıcak,aşağılıyıcak,üzücek bir konu değil zararsız bir sohbet konusu anlamıyorum neden böyle dalga geçiliyor tersleniyor konu, eğer bazı arkadaşlar çok rahatsız oluyorlarsa kapatırlar sayfayı olur biter olumsuz yorum yazıcak bir olay yok ortada,konuyu açma sebebim bazı kişilerin değişik sınıf motosiklet sevdiğini düşünmem mesela ben hem superspor hem cross tarzı motosikletleri seviyorum imkanım olsa iki tarz motosiklettende alırım yada bazı kişiler kullandıkları motosikletlerini satmazlar yeni bir motosiklet alırlar iki motosikletleri olmuş olur.Bu konuyu ben motosikletler içinde yüzdüğüm paraya para demediğim için açmadım.Şunu da söylüyüm benim daha doğru düzgün motosikletim bile yok hani zengin olupta garajda motosikletler üst üste duruyor bende herkesi kendim gibi zengin sanıpta onların 5 mi yoksa 10 motosikletimi var haha diyerek açmadım konuyu, olan var olmayan var diyorsanız o olmayanlardan biri olarak açtım konuyu

Son düzenleme:
Garajda 2 motor var..
Biri 50cc
Öteki 1000cc

Birisi komsumun
Ötekiside benim

Birini komsum kullaniyor..
Ötekini ben..

Anlasiyoruz iste komsumla..
Ama garaj komsumun... :pale:

şu an 1 adet cbf 150-seneye CBR 250R ins ondada ölürüm heralde türkiye şartlarında 250cc üstü fazla bence :)

Son düzenleme:
1,5 sene öncesine kadar çifti...
şimdi bi ybr em var birde jazz'ım....
durumum el verirse fazeri alırken ybr yi satmayacağım....

Şu anda 2,
Bir adet F650 bir adet Jawa 2,5 classic
üçüncü yolda... 1956 model bir BMW bakıyorum toplamak için...

benimde garajımda 2 adet motosikletim var. biri çok sevdiğim vespa lx150 touring diğeri ise agusta f4 ama ilerde belki ducati multistrada 1200 s touring almayı düşünüyorum ama çok kararsızım...

20-30 tane var niye sordun

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:26 ----------

Ben böyle konuları tasvip etmiyorum olan var olmayan var imrendirmeye gerek yok bence.
aynen imza atıyorum milletin yarasını deşmeye hiç gerek yok sanki zenginler ülkesinde yaşıyoruz ayıptır be türk insanı kıtlık içerisindeyken bu konuştugunuz

20-30 tane var niye sordun

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:26 ----------

aynen imza atıyorum milletin yarasını deşmeye hiç gerek yok sanki zenginler ülkesinde yaşıyoruz ayıptır be türk insanı kıtlık içerisindeyken bu konuştugunuz

Keşke tek meaj okuyup konuya bodoslama dalmasan üstteki mesajımda ne yazmışım bi bak istersen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar