[Trabzon - MT]

aleyküm selam.. sayın kabataşlı; selamınız alınmıştır ve trabzonun dağına, taşına, toprağına, suyuna bizzat tarafımdan yönlendirilmiştir. :)

aleyküm selam.. sayın kabataşlı; selamınız alınmıştır ve trabzonun dağına, taşına, toprağına, suyuna bizzat tarafımdan yönlendirilmiştir. :)

Bu topic'de can yok yahu.trabzondaki motosikletliler nasıl buluşuyor, haberleşiyor.başka bi topicmi var yoksa

Motosikleti
Honda Crf250L
Bu topic'de can yok yahu.trabzondaki motosikletliler nasıl buluşuyor, haberleşiyor.başka bi topicmi var yoksa

buluşmalarımız plansız oluyor genelde..sabah kalktıgımızda hava güzelse telefonla haberleşip buluşuruz...
ama önceden planlanan gezilerin duyurusunu yaparız buradan sen de katılırsın veya numaranı verirsin bır sonraki bulusmada seni de ararız Rokkocu kardeş;)

Motosikleti
Honda Crf250L
25.09.2011 pazar günü gümüşhane gezisi yapmayı düşünüyoruz..fırtına da kopsa gideceğiz..yeter artık:)
katılımcıları görelim:)

beni biliyosun uthec sabah erkenden ciktigimiz ve metrekareye snde 5kg yagmur yagmadigi surece geliyorum

Saat 9-10 arası Forum AVM de buluşulacak. (Kimse kahvaltı yapmasın)

Gerekli hazırlıklar yapıldıktan sonra kahvaltı için Zigana Dağı Tesislerine doğru yola çıkılacak.

Kahvaltı menüsü ( Bol tereyağlı kuymak, bal, tereyağı, kaymak, tarladan taze taze toplanmış domates salatalık ve yeşil biber. gerisi standart yiyecekler..)

Temiz dağ havasını ciğerlerimize çektikten sonra zigana dağını inişe geçeceğiz.

İlk Durağımız Karaca Mağarası

Tanıtım Videosu

http://www.youtube.com/watch?v=NRC3vjTGezY

Karaca Mağarasını gezdikten sonra gümüşhane şehir merkezine doğru süreceğiz. Gümüşhane şehir merkezinde bir kaç tur attıktan sonra pestil ve kömeyi en kaliteli yapan yerlerden birinde mola vereceğiz. Biraz enerji yüklemesi yaptıktan sonra zamanımız kalırsa Bayburt - Aydıntepe yeraltı şehrine doğru gaz açacağız.

Tanıtım Videosu

http://www.youtube.com/watch?v=T7reOeY7tW4

ve dönüş zamanı.... zigana dağında güzel bir et ızgara yedikten sonra Trabzona dönecez ve gezi bitmiş olacak..

Aramızda racing makineler olacağı içni fazla alengirli yollara giremiyoruz , bu nedenle gezi biraz kısıtlı geçecektir.

Tahminimce şimdiden 4 kişi gelecektir.

Gezinin seyrine göre farklı etkinlikle gelişebilir...

Gelmek isteyen olursa burdan iritibata geçebilir...

---------- Post added at 13:44 ---------- Previous post was at 13:40 ----------

1-Uthec
2-KeoS
3-Xetanor
...
..

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Crf250L
ilhan gelir ekle onu da..arayın sorun bakalım..
selime de mesaj atayım ben..o da gelir kesin..

birde buluşma saati 9-10 arası değil 8:30...9 da yola çıkılacak..çünkü yolumuz uzun anca yanı..karanlıga kalmadan dönmüş olmamız lazım

Son düzenleme:
Buluşma saati 8:30
Hareket Saati 9:00

1-Uthec
2-KeoS
3-Xetanor
4-İlhan
5-Selim
..
..

Motosikleti
Honda Crf250L
yok yok bu hafta değil tarihi yanlış yazmışım..ondan sonraki hafta :D

Motosikleti
Honda Crf250L
uthec dogru tarih 02/10/2011 mi?

bu pazar kardeşimi yolcu edeceğim..bunu unutarak yapıştım planımı ama sonradan aklıma geldi..o yüzden gümüşhane gezisini erteleyelim diyorum..herkesin müsait oldugu bir gün olsun ve senın de motorun gelsin tabı..ne zaman geliyor senınkı?

Kargoyla görüşüldü, bakalım bir aksilik olmazsa pazartesi ist'den kargoya verilecek salıda burda olacak deniyor.

Motosikleti
Honda Crf250L
o zaman bu haftasonu degil bir sonraki hafta sonu gümüşhane gezisine ne dersiniz ;)
katılırsın dimi Gökhan adamı hasta etme özlettin haa :D

Valla motor kargo ile sag saglim gelirse tabiki Gümüşhane'deyim :)
Şimdiden tarih atalım o zaman.

02/10/2011 -Gümüşhane!

tarih değişti yani.. neyse bakalım vardır her işte bi hayır..

yine uthec, yine uthec :)

iyi o zaman 02/10/2011 saat 9:15de çağlayandan geçerken alın beni :queen:

Motosikleti
Honda Crf250L
tarih değişti yani.. neyse bakalım vardır her işte bi hayır..

yine uthec, yine uthec :)

Elint için yaptım her şeyi :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------

haydeeee..haftayada xetanor yokmuş..

bu cumartesi yapsak nasıl olur acaba ama ozamanda gökhan yok..hanginizden vazgeçeyim söyleyin çabuk :D:D

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar