Orijinal parfüm tavsiyesi istiyorum

Brüt 3 sene önce orjinalını ben 225 TL karşılı almıştım. Bakın Gerçek Fransız dan bahsediyorum. Piyada okadar çok taklidi var ki. Fransızlar markayı şişenin tabanına cam içine döküm aşamasında yerleştiriyor. Benim kokularımın hepsi bu şekilde.. Çakma kokular birçok karışımlar ile elde edilir ve çok iğrenç kokar..

Beyler beylerr konu benim için kapanmıştır hepinize ayrı ayrı teşekkürlerr :) Dün gittim boynerden lacoste essential 125ml aldım.Dünkü sıkındığım parfümler hala üzerimde koklamaya devam ediyorum çok zevkliymiş abi orjinalinden vazgeçmeyeceksin.) Buarada kmse bana bu parfümü tavsiye etmemişti o da garip ama önerdiklerinzden çoğu yok gibiydi mağazada.Özellikle rochas kokusu çok yakıcı bi koku içini ısıtıyo gbi viski gibi diyim, almak isteyenler ona baksın farklı bi koku.

Çok klasik olacak ama yeşil KENZO'dan bi türlü vazgeçemiyorum. Hoşuma gitmeyen kokuyu almam kullanmam burada herşey normal, ama koku denilen şey insana güvende vermeli. KENZO'yu sürdüğümde bütün dünyam değişiyor. Güven geliyor ve sokağa daha özgüvenli çıkıyorum. Lanet olsun çok pahalı, ama bir hatunun "senin kokun beni çıldırtıyor" demesi herşeyi alıp götürüyor ve sonrasıı:)

(Burada konu heryerde mantar gibi türeyen koku istasyonlarından alınan emitasyonlar değil)

bidahakine dolce gabana Light Blue dene...pişman olmazsın zira afrodizyak bir etkisi var:cat:

zamanında 96 yılında muhasebe müdürüm beni Şişli YKM mağazaya göndermişti bi Issey Mıyake almıştım deli paraya...harika bir kokusu vardı...

Parfümün her türlüsüne karşıyım ama kokusuna assla karşı değilim .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar