Orijinal parfüm tavsiyesi istiyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Espriyi kimse yapmamış,boşluğu doldurayım:

Eyüp Sabri Tuncer.

Genelde yapılıyor,yazmak istedim.

Peki TR Parfüm almaya kalktığınızda Orjinali ile Sahtesini nasıl ayırt edersiniz ?

Davidoff Cool Water'da fena değildir.

Onu bikez deneme şansım oldu ama kokusu bana çok sıradan gelmişti belkide biraz uçmasını beklemek lazım yoksa orjnal parfümler genelde güzel oluyo

leoupar kenzo- porsche design tavsiye ederm

Tşkkrler :)

Sanırım kadınları tanımıyorsun. 5 yılda bir parfüm bitiren kadın olsa dünyanın sonu gelir :)

O da doğru :cat:

Burberry Sport for Men :cat:
teşekkkürler :)

Boynunda ısırılma duygusu yaratmak istiyorsan Rochas (egzotik ve şekerlidir)

Yok haşin çekici sert erkek kokusu diyorsan 212'yi tavsiye ederim.

uvvv I like that:)

Yurtdışına giden birileri varsa ısmarla.
Jean Paul Gaultier,ambalajı konserve kutusu görünümlü olan!.

Eyvallah abi çok iyi fikir...1 ay sonra almanyadan arkadaşım gelecek bak ona sipariş verebilirm.
Peki o zaman..

İzle o halde..

Fakat dikkat et.. Bunda sadece kizlar üzerine atlamiyor :cherry:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1243637541685

bu parfüm benim yaşıma hitap etmiyor :cherry:

KIZLARIN AKLINI BAŞINDAN ALMAK İSTİYORSAN JOOP:))

Teşekkürler ama joop un çeşitleri var herhangi birisini al farketmez mi diyosun :)

---------- Post added at 14:47 ---------- Previous post was at 14:35 ----------

Davidoff Cool Water'da fena değildir.

leoupar kenzo- porsche design tavsiye ederm

Sanırım kadınları tanımıyorsun. 5 yılda bir parfüm bitiren kadın olsa dünyanın sonu gelir :)

Burberry Sport for Men :cat:

Boynunda ısırılma duygusu yaratmak istiyorsan Rochas (egzotik ve şekerlidir)

Yok haşin çekici sert erkek kokusu diyorsan 212'yi tavsiye ederim.

Yurtdışına giden birileri varsa ısmarla.
Jean Paul Gaultier,ambalajı konserve kutusu görünümlü olan!.

Peki o zaman..

İzle o halde..

Fakat dikkat et.. Bunda sadece kizlar üzerine atlamiyor :cherry:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1243637541685

KIZLARIN AKLINI BAŞINDAN ALMAK İSTİYORSAN JOOP:))

Peki TR Parfüm almaya kalktığınızda Orjinali ile Sahtesini nasıl ayırt edersiniz ?

Ben şahsen o riske girmeden direkt bilindik mağazalardan alırım.

---------- Post added at 14:59 ---------- Previous post was at 14:47 ----------

Ben şahsen o riske girmeden direkt bilindik mağazalardan alırım.

Allalla? :sunny:
Hayır...Bende bi gariplik olduğunu biliyordum ama.. Bu kadar da değil! :queen:

(Benim 5 yıllık 2 parfümüm var; 5 yıl önceki şişe - yeniden doldurulmadan yani?!)

Anlamadım?! Bu videoda adam kadınları öldürüp onları parfüm esansı olarak kullanıyor. Adam hasta. Nasıl bir şaka bu?! Ben kaçırdım:(

Kadınları etkileyecek parfüm konusu geçti ya az önce, ona müteakip; kadınları etkilemek isteyenler bu adamın yaptığı parfümü alsınlar demek istedim. ( ufff ne açıklama oldu ama :) )

Kadınları etkileyecek parfüm konusu geçti ya az önce, ona müteakip; kadınları etkilemek isteyenler bu adamın yaptığı parfümü alsınlar demek istedim. ( ufff ne açıklama oldu ama :) )

Hımm.. İlginç düşünmüşsün.. Kadınları öldürüp onları koku yapan bir adamın üstüne sıktığı bu "ölü kadın" kokusu beni etkileyecek olsaydı; kendimden korkar, delirirdim sanırım:D:D

_w_

Bulabilirsen bu herifin yaptığı parfümü al :)
http://www.vidivodo.com/132929/koku-_-sinema-fragman

Bulamazsan da ben 11 yıldır ROCHAS kullanıyorum, tavsiye ederim. Denemek için çakma parfümlerden Sansiro'nun E28 kodlu parfümünü alabilirsin.

Ben bu filmi izlemiştim. Sonu mutlu son(lar) ile bitiyor... XD :):D filmdeki adam 13 tane (tam hatırlamıyorum) bayanı öldürüp kokuları karıştıriyor ve snra bu adamı yakalıyorlar. Adamı asarker adam cebinden o parfümü çıkartıp döküynr. Sonra bütün halk soyunuyor XD...

Parfümler yaz kış ve giyime göre değişir ve insanlar kokuda özel olmak ister kokusu çok güzel olupda türkiyede pek bilinmeyen boyner in bile tezgah da değilde dip köşeye koyduğu bir parfüm var Yaz parfümüdür çok hafif dir işte o benim
kokumdur :)

212 men kış ve klasik giyime iyi gider

Siman Aksu nun önerisi mükemmel. Onu hiç kaçımasın.:mrgreen:

Şahsen kullandiğimve herkes ce beğenilen kokularım;
Türkiye'de bulacağını pek zannetmiyorum. Çünkü ben genelde dışarıdan temin ediyorum. Birkaç kez frishop lardan baktın bulamadım.Hepsinin kokuları çok kalıcı.Eğer giyime bulaşmış ise en az 2 ay kalıcı oluyor. Geçtiğin sokaklarda fırtınalar esmeye başlıyor..
1- Vetiver
2- Aramis
3- Pino
4- Brüt
Tabi bunların çakmasını alırsan kokudan sende tiksinirsın.
Yanlız bu kokuların herbiri orjinal Fransız malı olarak 200 TL. nin altında değil. Dünyada kokuda lider ülke Fransa dır. Uzun yıllar yurt dışında bulunduğum için bu konuda çok geniş itisasım vardır.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Siman Aksu nun önerisi mükemmel. Onu hiç kaçımasın.:mrgreen:

Şahsen kullandiğimve herkes ce beğenilen kokularım;
Türkiye'de bulacağını pek zannetmiyorum. Çünkü ben genelde dışarıdan temin ediyorum. Birkaç kez frishop lardan baktın bulamadım.Hepsinin kokuları çok kalıcı.Eğer giyime bulaşmış ise en az 2 ay kalıcı oluyor. Geçtiğin sokaklarda fırtınalar esmeye başlıyor..
1- Vetiver
2- Aramis
3- Pino
4- Brüt
Tabi bunların çakmasını alırsan kokudan sende tiksinirsın.
Yanlız bu kokuların herbiri orjinal Fransız malı olarak 200 TL. nin altında değil. Dünyada kokuda lider ülke Fransa dır. Uzun yıllar yurt dışında bulunduğum için bu konuda çok geniş itisasım vardır.

brüt?
ilk 4 parfümü bilmiyom ama bu brüt ü bi'defa kullanmıştım, yıllar önce.
Ucuz parfüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar