rambo tüfek omza yapmaya başladı usta olacak yakında:queen: sen şimdi ne alacaksın rx 115 falan mı ? umarım ybr yi sattığına pişman olmazsın daha iyisini alman ümidi ile hakkında hayırlısı olsunEywallah iyiyim sağolasın..Motoru sattım 4.000 liraya..Pazartesi satışını veriyorum..Tüm Ybr Camiasına duyrulur5 Senelik YBR Sevdamdan emekli oluyorum..Allah herkese istediği motoru/arabayı nasip etsin.
Ramazan abi askere gittimi ?
Fatih burlardamısın hala ses ver![]()
beyler bana tek taraf zincir gergisi lazım elinde fazla olan varsa yalova ya gelecek arkadşların elinde varsa getirebilir mi? benim sağ taraf dişleri yemiş takım almak gerek fakat biraz daha gider çünkü zincirin durumu gergine yakın
---------- Post added at 21:58 ---------- Previous post was at 21:53 ----------
![]()
![]()
![]()
Selamlar Nasılsınız..![]()
beyler bana tek taraf zincir gergisi lazım elinde fazla olan varsa yalova ya gelecek arkadşların elinde varsa getirebilir mi? benim sağ taraf dişleri yemiş takım almak gerek fakat biraz daha gider çünkü zincirin durumu gergine yakın
beyler zincir gergisi işinide çözdüm dişleri sağlam mışyeni vida taktım direk cuk diye oturdu gidip almaktan sa deneyeyim dedim iiyiki denemişim sonuç bu değiştirdiğim yani
benim de sağdaki düşmüştü ama dün yaylalar yaylalar yapınca soldaki de düşmüş bende 2 sini değiştidim aslında biraz kısa orj lini göre ama idare etsin yakın zamanda daha kalıcı bi vida takarım paslansa ne olur çalıştığım verde bi dünya var bunlardan değiştirmek sıkıntı olmaz yanibende aynısını yaptım sol gergi için ama paslanmaz vida ve somun kullandım.
selm millet
bugün ışıkta 1000 lik bi makinayla yan yana durduk adam bir kalktı motorumdan soğudum mobilet gibi geldi alet![]()
abi dün yalova gezisinde bi tane 1000rr vardı 160km/h 100km de 6lt benzin yakar dedi eee daha basarsan dedim 180km/ h ve daha yukarsı için ise 100 km de 10lt bulur dedi:santa:Birde benzinlikte benzin alırken yan yana gelirsen tekrar ısınırsın motoruna merak etme![]()
orası öle ama bu bence motorun deil türkiye şartlarının suçu mesela gelir düzeylerimiz daha iyi olsa ve benzinin yarısından çoğu vergi olmasa kimse o motorun yaktığı benzini aramaz herkes büyük makinalara binerdi.. tabi benim görüşüm..Birde benzinlikte benzin alırken yan yana gelirsen tekrar ısınırsın motoruna merak etme![]()
gelirim ayda 10.000 lira olsa büyük lafa tövbe ss e binmem...orası öle ama bu bence motorun deil türkiye şartlarının suçu mesela gelir düzeylerimiz daha iyi olsa ve benzinin yarısından çoğu vergi olmasa kimse o motorun yaktığı benzini aramaz herkes büyük makinalara binerdi.. tabi benim görüşüm..