mersinden kenan arkadaşımızı kaybettik

allah rahmet eylesın ayse benmokuldan tanıdıgımbıkızdı... hocalardan duydum ve şsşkına dondum..

bsd

Allah Rahmet Eylesin.
Mersinli olarak oradaki kask kulanımı beni her gittiğimde hayrete düşürmüştür. Polisler dahil hemen hiç kimse kask takmıyor. Bunda sıcakların da payı var fakat asıl pay eğitimsizlik.

benim de haberim olmadı nedense ama " adnan mendereste vınnlayıp gezen, kask takacaksam motora niye biniyorum diyen" gruptan olmaları muhtemel vatandaşlarımızdan"dı"....

apaçi olduğundan mütevellit tanımıyorumdur!!!
Bari rahmetlinin arksından lakaplı ayırımcılık yapmayalım. Gereksiz bir cümle yazmışsın.

Son düzenleme:
ilk an şaşırdım, biri bana şakamı yapıyor sandım. haberi okuyunca ben olmadığımı anladım. mersinden kenan deyince saoy isimde yazılmayınca:)

İkisine de, kalanlara da yazık... Allah rahmet eylesin... "Keşke" demekden başka yapabileceğimz bir şey var mı ?

Haberde ikisini de kasksız olduğu ve aşırı hız sebebi ile arabaya arkadan çarptığı yazıyor... Ne kadar doğru bilemem ama kasksız olmalarına yazık

Son düzenleme:
Motosikleti
BWS 100
siteden alıntı "1 çocuk babası kaynakçı ustası Kenan Gözübüyük (27), kız arkadaşı Mersin Üniversitesi Bilgisayar Bölümü öğrencisi Ayşe Y. (20) ile birlikte sahilde buluşarak motosikletle gezintiye çıktı" üniversite öğrencisi kızın ailesine yazık değilmi şimdi..? böyle motosiklet kültürü olacaksa hiç olmasın...

Allah ikisine de rahmet eylesin...Kaskın ne kadar kıymetli ve motorsikletin ayrılmaz bir parçası olduğunu bir anlayabilsek ! Umarım bu üzücü olaydan kendine ders çıkaran arkadaşlarımız olur.

Allah rahmet eylesin...
100 Metrede Gitsenizde Koruma şart..
GERİDE KALANLARA SABIRLAR VERSİN. ...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
siteden alıntı "1 çocuk babası kaynakçı ustası Kenan Gözübüyük (27), kız arkadaşı Mersin Üniversitesi Bilgisayar Bölümü öğrencisi Ayşe Y. (20) ile birlikte sahilde buluşarak motosikletle gezintiye çıktı" üniversite öğrencisi kızın ailesine yazık değilmi şimdi..? böyle motosiklet kültürü olacaksa hiç olmasın...

Bir de evli ve çocuk sahibi.... :farao:

Allah rahmet eylesin .... Hesabını onlar verir... Şimdi her motorcu bu değil diye istediğimiz kadar yırtınalım...

Allah rahmet eylesin geride kalanların sabır .......Allah hepimizi kazalardan korusun inşallah....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar