mersinden kenan arkadaşımızı kaybettik

" İddiaya göre evli ve 1 çocuk babası kaynakçı ustası Kenan Gözübüyük (27), kız arkadaşı Mersin Üniversitesi Bilgisayar Bölümü öğrencisi Ayşe Y. (20) ile birlikte sahilde buluşarak motosikletle gezintiye çıktı. "

Merhum, eşi nasıl helallik vercek merak ediyorum... Allah rahmet eylesin geride kalan eşi, çocuğu ve anne babasına sabırlar...

Kaza tam bizim evin orda ablamın önünde olmuş aşırı süratli gidiyormuş.. çok feci bişey akşam 8 sırasında oldu allahtan rahmet diliyorum....

" İddiaya göre evli ve 1 çocuk babası kaynakçı ustası Kenan Gözübüyük (27), kız arkadaşı Mersin Üniversitesi Bilgisayar Bölümü öğrencisi Ayşe Y. (20) ile birlikte sahilde buluşarak motosikletle gezintiye çıktı. "

Merhum, eşi nasıl helallik vercek merak ediyorum... Allah rahmet eylesin geride kalan eşi, çocuğu ve anne babasına sabırlar...

Arkadaşım evli ama arkasındaki bayanla ilişkisi ne durumda bilemezsin seni alakadar etmez kimin nasıl helalik vereceği konuyu saptırmayalım alakasız şeyler yazmayın şurda 2 kişi ölmüş kuyuya taş atıyosun bizi ilgilendirmez öle şeyler... biraz daha dikkatli olun böle hassas konularda

Artçısının baldızı olduğu söyleniyor ama kim olursa olsun vefat etmiş bir kişinin arkasından bu tür yazılar yazmak doğru olmuyor.Allah rahmet eylesin.

Mekanları cennet olsun rahmet diliyorum çok üzücü içimizden birşey koparcasına ..............

Bu yaz yine ölümlü kazalar arttıkça arttı hergün biri ölüyor nedir bu dikkatsizlik uğursuzluk anlamadık gitti ..... sevenlerine sabır arkadaşlarımıza rahmet dileyebiliyoruz ancak!!

Allah Rahmet eylesin Ailesinede sabırlar ihsan etsin

Neden kask takmazlar anlıyamıyorum

Allah Rahmet Eylesin. Hiçbirimizin sonu böyle olmasın.. Allah ölümün bile hayırlısını versin.. Amin.

Mersin İl Temsilcisi
benim de haberim olmadı nedense ama " adnan mendereste vınnlayıp gezen, kask takacaksam motora niye biniyorum diyen" gruptan olmaları muhtemel vatandaşlarımızdan"dı"....

apaçi olduğundan mütevellit tanımıyorumdur!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar