Kocaeli İl Temsilcisi
sizlere güzel hafta sonları,malum okullar açılıyor çocukların ihtiyaçlarını karşılamak lazım![]()
ah be tamer abi 2 dakkada sattın bizi iyimi :cherry:
sizlere güzel hafta sonları,malum okullar açılıyor çocukların ihtiyaçlarını karşılamak lazım![]()
Mete kardeş ben hanımla kızı cumartesi gezdireceğim ki yengen vizesi alabileyim....
nerdesin bakayım sen banstar.ulem. gündüz arayacağım patron laf söylemesin diye cekiniyorum gecede çalışıyorum.
kanka. bu gurup gözlerindeki fikirlerine aynen katiliyorum.
hatta acayip tirsiyorumama bizlerde senin gibi dusunursek. senin hep tek gezmen. gerekecek
Foto cekecem. diye rotayı sasirdigini. çok kesmisimdir![]()
Aslında geleydin iyi olurdu be kanka yau.
![]()
abi gelecen dimi :thumright
valla cenk mete bu sana hep öle yapıyo namıssız :cherry: benim iftar verdiğim akşama da gelemeyecem demişti ama son anda patronusundan yana yapılan değişiklik sonucu gelebilmişti
genede belli olmaz sağı solu fakat işin içinde yavrusu var durum baya ciddi yani bide gurup sürüşlerine olan hevesinide aklersek bu sefer kesin yan çizer :cherry:
---------- Post added at 09:50 ---------- Previous post was at 09:48 ----------
valla kanka çınarcık mınarcık hikaye termal dedimmiydi durup düşünecen aga hemde 10 kere :cherry:
bi motorum olsaydı bende gelebilseydim..:salut:
geldiğin iyi oldu ağam sayende iki muhabetin belini kırdıkEn güzeli abicim aileyide ihmal etmemek lazım...kendinide şımartıcan tabi bazen...zaten bayramdan bayrama gezdiğimiz düşünülürse...yani böyle bir geziyi her zaman yapamazsın ki..liste süper...
Kobra nettin len..bende seni rahatsız etmeyeyim diye arayamıyom aga iyi mi...yatıyon uyuyon vs vardiyan değişiyor bazen...dün akşam bayağı takıldık sedat adgu..cenk ve adnan kardeşimle...Pendikteki dostları ziyarete gittim...olm gece 02 de eve girdim...sabiha gökçende misafir karşıladım aracla Pendiğe geçtim..vakit olsa ekiple karamürselede akardık zira araba biraz hızlı namıssız..hesapladım 20 dakkada Karamürselde olurduk körfezi dolaşırdık...
aga bugün kafa izinliyim...şimdi yarın çağırırlarmı diye yusuflamaya başladım iyi mi...bugün dinlendim acısı çıkar aga...
aga listedeki arkadaşların hepsi muhteşem arkadaşlar benim mutlak olmam gereken bir gezi ama işte gezi havasında değilim pek aga...
kes ülen düdük ...motorun yok yıkıl karşımdan...gözüm gösrmesin seni...pis herif...:queen:
motoru olmayanlara kötü davranalaım arkadaşlar...![]()
bende öyle dedim kanka nuh diyor peyganber demiyormete abi gel sen yarın gel![]()
Duble XXXL köfte,4 lü vakfıkebir ekmeği arası köfte ısmarlayacaz sana,SON BİKERE DAHA DÜŞÜNmete abi gel sen yarın gel![]()
fatih aldınmı tel.nomu...sende telini ver sıkıntı olmasın saat 9:00 gibi hazır olurum ben...ya şu adama piyanist demeyin adam has darbukatör:queen: öyle poğça falan dediğime bakma ben 3 poğçayla doymam:cherry: yok be 1 duble çay 2 poğça bana yeter daha ne olsun:cat:
geldiğin iyi oldu ağam sayende iki muhabetin belini kırdık
güzel akşamdı ( komserim bunun ehliyeti yoktur :salut: anma yusufladı cocuk yüzündeki ifadeyi görmeliydin ):flower::queen::bestmt:
mete abi gel sen yarın gel![]()
bende öyle dedim kanka nuh diyor peyganber demiyor![]()
Duble XXXL köfte,4 lü vakfıkebir ekmeği arası köfte ısmarlayacaz sana,SON BİKERE DAHA DÜŞÜN
BUNU SANA ARMAĞAN EDİYORUM METECİĞİM BUNUN HATRINA GELİRSİN SENhttp://www.youtube.com/watch?v=4KELSQEnoD8
mete abi bak köfteler filan havada uçuşuyor kaçırma derim.....
dizligim yok motosikletim 250cc katilmaya urkuyorum acikcasi.
biz sabah 9:00 gibi izmitten hareket edeceğiz,sen nerde olabilirsin...carrefoursa nın önünden gölcük yoluna girecegiz...kocaeli ekibinin toplandıgı yer neresi?topçular iskelesinde fln mı? biz 2 motor gelmek istiyoruz nete girecek pek vaktim yok bugun konuşup karar vereceğiz büyük ihtmal gece 12 gibi listeye yazılırız gelebilirsek. tam olarak kocaelinin buluşma yeri ve saati nedir?
ahemt numaranı aldım benimki de şu şimdi sana çağrı atıyorum buraya yazmayayım sapıklar olabilir:queen:biz sabah 9:00 gibi izmitten hareket edeceğiz,sen nerde olabilirsin...carrefoursa nın önünden gölcük yoluna girecegiz...
0539 ...9 ...9 ...1 bumudurahemt numaranı aldım benimki de şu şimdi sana çağrı atıyorum buraya yazmayayım sapıklar olabilir:queen:
evet o dur sabah eşmeyi geçince shell var oradan benzin alacağım sana da çağrı atarım çünkü kontür yok - ye düştü0539 ...9 ...9 ...1 bumudur![]()