Kendimi daha önce tanıtmadığım için buna gerek duydum :)

Merhaba tüm mt ailesi ben Mahir şuan tekirdağ'da yaşıyorum güvenlik görevlisi'yim 25 yaşındayım.uzun zamandır üye olduğumdan beridir foruma her zaman girerim fakat konulara pek katılmazdım ama artık bende varım diyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar :p Şu sıralar motosikletim yok :)

Kocaeli İl Temsilcisi
motosikletin yok diye sessiz kalmayı seçtiysen aşkolsun be mahir :)

aslında forumda tanışmaya yer ayrılmış olmasına karşın bunu unutan arkadaşlar olmuyorda değil hani herkez bibirini tanısa ne kıyak olurdu demi ? :)

bende kocaeliden irfan 36 yaş bir kız çocuğu babası ve motosiklet düşkünü bende yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :cherry::p

:mrgreen: Sen öyle diyorsan öyledir irfan abi memnun oldum bu arada :)

motosikletin yok diye sessiz kalmayı seçtiysen aşkolsun be mahir :)

aslında forumda tanışmaya yer ayrılmış olmasına karşın bunu unutan arkadaşlar olmuyorda değil hani herkez bibirini tanısa ne kıyak olurdu demi ? :)

bende kocaeliden irfan 36 yaş bir kız çocuğu babası ve motosiklet düşkünü bende yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :cherry::p
sizi bi yerden tanıyorum çıkaramadım..:sunny:

tşk ederim güzel dileklerin için UğurDuyar :)

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mahir Bey hoş geldiniz aramıza; motosiklet sahibi olup olmamanız önemli değil, "motosikletçi kardeşliği" duygusuna sahip olmanız önemli. Ben binlerce dolarlık BMW kullananla üç kuruşluk Çin malı skutır kullananın kaynaşabildiğini bu camiada gördüm. Hemşehri sayılırız bu arada; bir gün görüşüp tanışmak dileğiyle selamlar....

Mahir Bey hoş geldiniz aramıza; motosiklet sahibi olup olmamanız önemli değil, "motosikletçi kardeşliği" duygusuna sahip olmanız önemli. Ben binlerce dolarlık BMW kullananla üç kuruşluk Çin malı skutır kullananın kaynaşabildiğini bu camiada gördüm. Hemşehri sayılırız bu arada; bir gün görüşüp tanışmak dileğiyle selamlar....

Öncelikle hoşbuldum tşk ederim motosiklet alınca rahat durmam gezmeyi severim görüşürüz diye temenni ediyorum. :)

hoşgeldin :):) benimde bir scooterim vardı yaklaşık 2 ay motosikletsiz kaldım dayanamadım gittim kanuni seyhan 150cc aldım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar