18 Eylül Pazar Yalovaya gidiyoruz (MT-Kemik Tayfa Yollarda)

F54

tünal abim rgb şerit led silikonlu olacak tahminimce senin isteğin doğruldtusunda 1 mt yeter fakat tabi biraz fazla almakta fayda var 2 metre olsun yetmeme durumu olur filan :)

ben o zaman 5 mt almıştım 2 mt re fiyatı zannederim 30 lira gibi bir rakamlardadır ama 5 mt. alırsan daha hesaplıya geliyo

bide kumanda kontrol modülü adaptör resimlerini yükleyeyim daha yerinde olur :)

http://www.sahibinden.com/ilan/alis...de-30-led-super-fiyat-rgb-sur-39220664/detay/

burada daha uygunmuş abi :)

---------- Post added at 12:22 ---------- Previous post was at 12:14 ----------

valla sen elemanı kandır fatih cigara içiyosa yarım elma gönül almadır bi pakete cigarasını koy cebine :cherry::p led işi,ni hallederiz o kolay ama zamanı ben söyleyecem ona göre :)
tamam abi bende zaten şu sıralar nakit sıkıntısı var sen müsait olduğun zaman söylersin bende ondan sonra nakiti ayarlarım müsait bi zaman da montajı yaparız

selamünaleyküm hayırdır makinaya led mi takacan öyle ise kesinlikle 3 chipli smd led kullan sakın normal ledlerden alma
ilker elektronikte 5m dış mekan flexıble yapışkanlı led metresi 10 usd

abi silikonlu led aldım 1 metre 15 tl o dediğinden yani ....eyvallah...benim için yeterde de artar bile irfan usta öyle diyo....irfan hemen halleder zaten.Olmadı siz önden devam edersiniz ben irfanı kendime artçı alırım xx leriz...

ahhh ahhh şimdi ramço kardeşimizde olsaydı :) şimdi sağa sola dönüp duruyordur :) bol bol uygun adım :) eğer gaz köklemeyeceksek belki bende bi arkadaşımı artçı getirebilrim :) gazlamak içimde var gerçi şöyle bir durum var tünal abi ile giderken benim gazlamam tünal abinin normal sürüş modu ile aynı oluyor :)

herhese slm inşalah bende varım yanınızda dönüşte gaz açmak selbestmi tünal abi :flower:

---------- Post added at 18:15 ---------- Previous post was at 18:10 ----------

abim benide yazın listeye...
lakin gazlayıp mı gideceksiniz?
ebubekir giderken haber ver nerden takılacan konvoya beraber gidelim dostum

Kocaeli İl Temsilcisi
oooooo bizim tayfa hazırmış beyler yavvv valla helal olsun (bizim diyorum ) çünkü her buluşmada aynı motosikletler aynı simalar :)

yüce forum aktivite süper olacak ,buna bizzat kefil olurum işin başında serdar abi var, çınarcık armutlu var şelale var valla görmeyen arkadaşlar resimlere bakarken ağlamasınlar yani o kadar sölüyorum :)

hani milet bu kadarmı katılım :) ???????

misafirlere kapı açık irfan abi isteyen buyursun gelebilir
güzel birgün olacak eminim:thumleft::flower::queen::bounce::thumleft::flower::bounce::queen::cyclopsan:sunny:

Kocaeli İl Temsilcisi
ahhh ahhh şimdi ramço kardeşimizde olsaydı :) şimdi sağa sola dönüp duruyordur :) bol bol uygun adım :) eğer gaz köklemeyeceksek belki bende bi arkadaşımı artçı getirebilrim :) gazlamak içimde var gerçi şöyle bir durum var tünal abi ile giderken benim gazlamam tünal abinin normal sürüş modu ile aynı oluyor :)

ramço şimdi yattığı yeri beğeniyordur uygun adım yürümekten ve eğitim yapmaktan onurcum :cherry: çoktaaannn ybr nin hayallerini kurmaya başlamıştır bile :cherry::queen:

ramço şimdi yattığı yeri beğeniyordur uygun adım yürümekten ve eğitim yapmaktan onurcum :cherry: çoktaaannn ybr nin hayallerini kurmaya başlamıştır bile :cherry::queen:

ramazan kardeşim ile bugün konuştum yine hastalanmış herhalde zorlandı bizimkisi biraz...ama yinede iyi diyor...

bende gelmek istiyorum ama iş olmazsa tabi... hem orada ailemle gittiğim... su düşen şelalesi var görmeye değer biryer... belki oraya da uğrarız diye düşünüyorum...

Son Durum;

1-cbr1100 xx
2-onur y
3-farcob
4-unnamed
5-motoseyyah
6-piyanist_irf
7-erimozel
8-takendy +1
9-FinalCut

serdar abiye yakında gelicem diye sözüm vardı zaten..
sizin gibi dostlarlada yollarda olmak keyifli olacak...

herhese slm inşalah bende varım yanınızda dönüşte gaz açmak selbestmi tünal abi :flower:

---------- Post added at 18:15 ---------- Previous post was at 18:10 ----------

ebubekir giderken haber ver nerden takılacan konvoya beraber gidelim dostum
çenk seni pazar günü ararım kardeşim benim...
büyük ihtimalle grupla eskihisarda buluşacağım saat 11de..
beraber gideriz...
erim sende geleceksen haberleşelim dostum, senide alır pendik köprüsünden geçeriz eskihisara...

ramazan kardeşim ile bugün konuştum yine hastalanmış herhalde zorlandı bizimkisi biraz...ama yinede iyi diyor...

bende gelmek istiyorum ama iş olmazsa tabi... hem orada ailemle gittiğim... su düşen şelalesi var görmeye değer biryer... belki oraya da uğrarız diye düşünüyorum...
gelirsen ugrarız dotum inşallah:flower:

---------- Post added at 21:28 ---------- Previous post was at 21:25 ----------

çenk seni pazar günü ararım kardeşim benim...
büyük ihtimalle grupla eskihisarda buluşacağım saat 11de..
beraber gideriz...
erim sende geleceksen haberleşelim dostum, senide alır pendik köprüsünden geçeriz eskihisara...
sedat da gelecek her halde dostum anunlada gelebilirim yanına haberin olsun pazar ararım seni:p

etiket hoş benim motorun renginede uyuyor bakalım motora yada kaska fena olmaz :)

etiket hoş benim motorun renginede uyuyor bakalım motora yada kaska fena olmaz :)

Vay cbr cı kardeşim cemaat toplanmaya başlamış arkadaşlar hayırlısı ile gidip geleceğiz gaç açmak yok....yüce abide perşembe istanbulda olacak inşallah oda gelir....

---------- Post added at 21:47 ---------- Previous post was at 21:45 ----------

katılımcı sayısı kadar getirecem

abi illaki sotada bir kaç tane olur....

Tünal bu geziyi daha erken saatte başlatsakta diyorum başkada birşey demiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar