Yeter Artık .! ÇOK ACİL BAKIN !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar Honda Cbr 125 im sipariş verilmişti. Bugün aradılar ve motor'un kasım ayında geleceğini söylediler. Ben bıktım artık. Sizce şu motor nasıl ? Benim tanıdığım bir arkadaş satıyor. Görüşlerinizi belirtin lütfen.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-mermiii-51508834/detay/

Veya TVS APACHE 150 2011.

Defalarca konu açıp sizi bıktırdığım için üzgünüm. Fakat bende bıktım artık.

merhaba arkadasım honda cok dallama bi firma kıl oluyorm bende onlara kızıp cbf 120 2011 almamıstım . bu motora iyi diyende var kötü diyende var görünüş tip olarak güzel ama sorunu bol oluyormus . ( tam bilgim yok buradan gördüğüm kadar ) tvs yide tavsiye etmem cnki kurye motoru bariz satarken bile ugrasıyosun kuryelik yaptın sanıp almıyolar ( 2011 150 mc 4 aylık hala satamadım ) pek acıklayıcı konusmadım belki ama arkadasına sor ilk önce o neden satıyor falan nedenini ögrenip ona göre al derim =)

kardeşim ilandaki motor biraz oynanmış geldi bana 3-3.5 arası temiz cbr125 bulabilirsin.
ama sen kalıplı motor istiyosun sanırım .

hyosung gt250 guzel motor bence , dusunebilirsin. Bende kisa bir sure naked olan modelini kullanmistim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Beyler motor satılmış :S. Cbr 125 ' in 2011 kasasının 2. eline ise 7000 istiyorlar. :S Stokda ürün olmadığından sıfır'ından daha fazla istiyorlar.

sen motor felan alaman :D kendı kararını kendın veremedıkden sonra sıtedekıler agzıyla kuş tutsa sana yapacak bişey yok :D

kardeşim Honda Cbr 125 almak istiyorken son kararın bu motosikletken sıfırında gecikme var diye neden 2011 model olan az km yapmış bir Honda Cbr 125 yerine hala ve halenn başka motosikletlere yöneliyorsun :silent: anlamıyorum eğer Honda Cbr 125 yeni kasa istiyorsan var güzel kardeşim çok az kullanılıp satılık olan nereden esti yine gt250r :p kim girdi yine kanına :) ayrıca sitede motosikleti yakından incelemeden birşey demek istemem ama yorumda 170 km hızdan bahsettiğinden biraz zorlanmış yorulmuş olabileceğini düşünmedende edemedim belki süreklş redline da kullanmıştır son hız meraklısı birisiyse herşeyi güzel yazmışta 1700 km yapar demesi hoşuma gitmedi :wiinkk: HA BİRDE UNUTMADAN RENGİ SORACAK OLURSAN MORMU OLSUN LACİVERTMİ OLSUN DİYE BEN BİLMEM :queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Kimsenin girdiği yok. 3 ay sonra gelecek diyorlar. Ayıp yahu kocaman honda bayisine. Bu kadar olmaz. 2. elleri sıfırından daha pahalı cbr 125 yeni kasaların :S

mahirin yazdıklarını bidaha oku bence. Şuan ikinci el cbr125 var sıfırı palka dahil 6100 ise sen 5500 e az kullanılmış ikinci el bulursun.

7000 ceken laf olsun diye ilan vermiştir. Cbr 125 ten alıcagın kalite ve prestij ve havayı başka 125 likte bulamassın . başka makine hiç düşünme. Ciddi alıcıysan bu dönemde ikinci el bulursun..

ehliyeti 16 yaşında veriyorlarmı ??? yoksa ben 18 diyemi biliyorum yada sen 3 ay sonra 18 ze mi giriyorsun kardeşim hangisi :) ??????

İrfan abi konu franscin olunca heryerde hemen işini hallediyorlar pes ettirir bu kardeşimiz herkesi :mrgreen: onun forumda ne konuları vardı bir bilsen:queen: hep yardımcı olamaya çalışıyoruz herkesi dinliyo sonra çok acayip bi manevrayla karşımıza tekrar çıkıyor:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ehliyet 17' de veriliyor. :) Kesinlikle 6000 TL param var. KEsin alıcıyım. Fakat bu Honda ya güvenilmiyor. BU kadar bekliyoruz fakat bi iş olmayacka gibi :S

benim bildiğim B sınıfı ehliyet 18 i doldurunca yani 19 dan gün alınca alınır..
motosiklet ehliyeti ise 17 yi doldurunca yani 18 den gün alınca alınır..
kayıtı kursu sınavı v.s...uzar gider...
16 bitti 17 den gün aldım ehliyet alırım diye beklemesin kimse.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
benim bildiğim B sınıfı ehliyet 18 i doldurunca yani 19 dan gün alınca alınır..
motosiklet ehliyeti ise 17 yi doldurunca yani 18 den gün alınca alınır..
kayıtı kursu sınavı v.s...uzar gider...
16 bitti 17 den gün aldım ehliyet alırım diye beklemesin kimse.....
Galiba sen yanlış biliyorsun: S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar