[Ankara - MT]

Motosikleti
VFR1200X
Merhaba buberk,
Bir terslik olmazsa dahaki buluşmada uzun uzun oturup sohbet ederiz. Ve evet bugün beraber sürüş yaptığımız grubun adı "Seymen Choppers" idi.

Aynı yerde akşam üzeri tekrar karşılaştık ama karşı tarafdan geliyormuşsunuz ben farkedemedim. Bizde 3 kişi karşıdan gidiyorduk. Buluşmaları takip ederseniz pişman olmazsınız :thumleft:

ya müdür makinayı aldım bi baktırayım dedim sis farları yanmıyordu onlara tesisat çektirdim oda aküye ağır geldi akü cortladı, zaten hava filtresi bitmişti o değişecekti o belliydi zaten hava filtresi 140 tl sadece =) Neyse artık bu ay biraz sorun olacak artık gelecek ay toparlayacağım kendimi, daha lastik almam lazım ya o daha beter, pirelli yaklaşık 750 tl, metzeller yaklaşık 1150 tl, iki tane de şambriyel tanesi yaklaşık 70 tl o bana acı koyacak işte =)=)

Abi, hiç dert etme ilk zamanlar böyle süprizler oluyor ama sonrasında unutursun bi uzun yol yapınca... Kim ne derse desn Japon veya alman kesinlikle çözümdür... Belimi doğrultayım ilk işim 650 ve üzeri adam gibi bi cruiser... Sen en iyisini yaptın... Lastik v.b. harcamalarda hem senin hem de motorun için çok önemli abicim, imkanlar doğrultusunda en iyisini alınca insanın kafası rahat oluyor... Durmak yok VN'ye devam... Benden sana tam destek... Tekrar maaşallah diyorum ben çok beğendim... Güle güle kullan... Allah kaza bela vermesin... İran'lı bile hasta oldu daha ne olsun.... :queen:

Baksana ben hiç bi uzun yolculuklu buluşmaya katılamadım motora güvenemediğimden... Ha bi sıkıntı olsa yolda beni yanlız bırakmazsınız şüphem yok ama geziyi de mındar etmeye değmezdi... Bi tane Night Road şart...:p:joker:

Gerçi dün sol kaşımdan arı soktu motorla giderken, istesem de gelemezdim... Şu an Rocky Balboa'nın maçtan sonraki hali gibi dolanıyorum şiş gözle... Edriyyyııınnnn !!!! :queen:

selam millet , haftasonu geziyi kaçırdım diye üzülmüştüm ama iptal olmuş anlaşılan , sağlık olsun bidahaki sefere inşallah diyelim. bu arada bu haftaki buluşma ne zaman , hani haftasonu düğün vardı hani konvoy toplayalım diyen yok mu , haftasonuna organizayson düşünülüyor mu ? :)

Dostum düğün 15 Ekim'de, daha zaman var ama hafta sonu cumartesi buluşma olur bence...

Hüseyin Reyiz bize bi açıklama yapar yakında... :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olur yaparız bişeyler mekan araştırmaya devam ediyorum...

geçmiş olsun mehmet :)
emircim allah yolunu açık etsin kazasız belasız git gel :)

Hüseyin Abi Perşembe günü tantuniciden sonra gittiğimiz mekan nasıldı sen beğindin mi? Sahibi ile konuştun mu hiç.

evet güzel di neden dersen,sessiz biz bize olduk.park yeri sorunu yoktu.fiyatları makul du.sahibi de motorcu zaten yanımızda oturdu o da nazımızı çeker diye düşünüyorum...neden sordun taşkın hoşuna gitmeyen bi durum mu oldu?

evet güzel di neden dersen,sessiz biz bize olduk.park yeri sorunu yoktu.fiyatları makul du.sahibi de motorcu zaten yanımızda oturdu o da nazımızı çeker diye düşünüyorum...neden sordun taşkın hoşuna gitmeyen bi durum mu oldu?

Yok abi taşkınla biz o gün 2 dk konuştukta, buluşmalarımızı orada yapmayı düşünebiliriz diye sordu bence. Okhan abi iyidir ya hem dediğin gibi bizden biri, hem tükanıda yeni açtı destek anlamındada iyi olur, rahat edebileceğimiz bir mekan oluşuda tartışılmaz bir artı. Ben oyumu Pyrodan yana kullanıyorum =)

Yok hoşuma gitmeyen bi durum yok. Sadece sen ne düşünüyosun diye öğrenmek istedim yoksa güzel yer. Tabi daha güzelini bulan olursa hayır demeyiz :)

Son düzenleme:
Motosikleti
VFR1200X

Evet abi 5 liraya verir bize biraları falan muhabbetinin üstüne herkes 7 ödedi :queen:

arkadaşlar eskişehir de 22 23 24 ünde düzenlenecek güzel bi festivale benziyor bu sene ilki düzenlenecekmiş.hemde tüm aktiviteler ücretsiz.çekilişle motor ve dağ bisikleti hediye edilecekmiş.katılım da baya olur gibime geliyor ne dersiniz...

http://www.eskisehirenduro.com/forum/viewthread.php?thread_id=4633&pid=69087

Biz ertanla beraber eskişehirde festivale gitmiştik, eskişehir enduro ekibiyle falan tanışmıştık gayet iyi gayet güzel insalar çook yardımcı oldular bize orada. Olabilir gidilebilir eğer maddiyatı doğrultursam kaçırmam, ertanda gelir oda kaçırmaz diye düşünüyorum ama bi konuşmam lazım ertanla =)

Evet abi 5 liraya verir bize biraları falan muhabbetinin üstüne herkes 7 ödedi :queen:

evet onu bende fark ettim :mrgreen:

Biz ertanla beraber eskişehirde festivale gitmiştik, eskişehir enduro ekibiyle falan tanışmıştık gayet iyi gayet güzel insalar çook yardımcı oldular bize orada. Olabilir gidilebilir eğer maddiyatı doğrultursam kaçırmam, ertanda gelir oda kaçırmaz diye düşünüyorum ama bi konuşmam lazım ertanla =)

valla kenan bu festival tamamen ücretsiz.sabah kahvaltısı ve akşam yemeği veriyorlarmış.çadır yeri de ücretsiz,daha ne olsun.bi bira bide yol parasına harcama yapılır bu festival kaçmaz gibime geliyor.bakalım başka gelen bulunur mu.bi terslik olmazsa çadırımızı,uyku tulumumuzu alıp gitmeyi düşünüyoruz...

Son düzenleme:
Yok abi taşkınla biz o gün 2 dk konuştukta, buluşmalarımızı orada yapmayı düşünebiliriz diye sordu bence. Okhan abi iyidir ya hem dediğin gibi bizden biri, hem tükanıda yeni açtı destek anlamındada iyi olur, rahat edebileceğimiz bir mekan oluşuda tartışılmaz bir artı. Ben oyumu Pyrodan yana kullanıyorum =)

Bahçeli deki mekan güzel bende olumlu oy veriyorum :)

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
abanta giderken kandırdıgım gibi :flower: bu sefer de hatunu kandırırsam ben de gelirim Eskişehire... :wiinkk:

tüm ankara mt selam forma sohbetlere pek katılamıyorum geçen haftaki kızılcahamam organizasyonu iptal olması kötü olmuş ama mağlum çinliler yüzünden ankara dışına çıkamıyoruz korkudan anca alayına ...... demekten başka bişey diyemiycem kabalaştığım için kusura bakmayın arkadaşlar hüseyin abi festival bence on numara olur ama neo_'la benden iş çıkmaz gibi zaten emrenin motoru kullanıyordum bende şimdi motoru ilan verdik sahibinden 'e
bir sorum olucak muayenesi bitmiş motorun birkaç gün önce yağ yakma sıkıntısı olduğu için muayeneden geçermi acaba adamlar beyaz dumanı görünce vapur sanmazlarsa iyi derim ben motoru bahçeli organizasyonu on numaraydı burdam katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim güzel bir gündü ortam konusunda reis hüseyin abi nede olsa büyüğümüz derim ben topu atım gitti abi sana kusura bakma herkese iyi akşamlar aydın tecrübelerinizden bizide aydınlatırsanız sevinirim muayene konusunda... :(

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
bırsey olmaz.... merak etmeyin....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar