Ahmet N. sumo işim bitti. Senin dediğin yöntemi denedim. Ama yapamadım. Lastikçiye gittim. Lastiği ters takmışsın dedi çıkardı benim taktığım gib taktı

Tabii çıkarınca siboba baktı kesti( klasik bir durum gibi geldi bana) Yeni bir sibob taktı. Tubeless lastiğin içine bebe pudrası döktü. Birkaç kez salladı(sanırım iyi dağılması içindi). Siboptan hava vurmaya başladı. Fıssssssssss sonuç yok.
Hava kaçırıyor dedi (sanki teker patlak tubeless takacağından haberi yıokmuş gibi) Su dolu kabın içine aldı orada hava vurdu. Havanın kaçtığı yok. Tekerin içi su doldu.lastik şişti. (O anda şunu düşündüm.: bu lastikçi abi tamam senin iş al götür der, zamanla sıcaktan tekerin içindeki su gider der dedim ama öyle olmadı.
Sonra suyu boşalttı. Pudranın fonksiyonu gitti sanırım

tekrar pudra sürmedi.
Sonra yine hava vurmayı denedi. Fısssssssssssssss sonuç yok.
Tabii arkadaş sinirlendi. Çıkardı havanın ucundaki aparatı vurdu basınçlı havayı. İşlem tamam teker şişti. Hele şükür dedim. Tamirci bu kadar uğraşla yaptıysa benim şişirebilmem için daha epey yolum varmış, dedim

ELine sağlık ustadan sonra borcumuz ne kadar dedim.
10 tl dedi.
7.5 tl ömürlük sibop 2.5 tl ise el emeğiymiş. (lastikçi arkadaş öyle söyledi.)
Sonuç olarak çıkarılacak dersim şu oldu: Tubeless lastik şişireceksen basınçlı havayı birden vermen gerekiyor. Tabii arkadaşlar söyledi ama benim böyle bir imkanım olmadığıiçin deneyememiştim.
Bu konuda bana yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Hepinize kazasız belasız iyi günler dilerim.