[MT İSTANBUL] 9 Eylül CUMA Avcılar Sahili Akşam Toplaşması(Eski B.Çekmece Buluşması)

fotolar Mhmt. de yarın fotoları istiyoruz artık :)

Son düzenleme:
erken ayrılmak zorunda kaldım. ben akşam buluşmalarında fazla geç saate kadar kalamıyorum. fotoğrafları merakla bekliyorum.

Eve daha yeni ulaştım , cok güzel bir buluşma oldu fotoğraflar bir iki gün içerisinde yüklenir. saygılar mehmet.

Motosikleti
Hornet
güzel geceydi arkadaşlar gelen gelmiyen herkese teşekkürler..
Mehmet yarın yapar bi güzellik :p

Yarın dersaneden sonra yapmaya calışacağım bir güzellik . Yinede cok güzel bir Toplaşma oldu (tamam kızma hakan abi :queen: :rendeer:)

Yarın dersaneden sonra yapmaya calışacağım bir güzellik . Yinede cok güzel bir Toplaşma oldu (tamam kızma hakan abi :queen: :rendeer:)

Vaay benle uğraşmak hee bittin sen derya bittin:pl::queen:

efe biz yatmaya 25 tl lik bakıyoz,sen neye 55 tl lik buluyon..:)

Bana da çadır bulun bi de o yatma şeysi var ya rulo haline gelen o ya da tulum lazım :)

nsr 2 zamanlı,alem 2 zamanlı göremedi bu akşam
Gelmeyi çok istiyordum iznimide cuma gününede ayarlamıştım ama Dominos da çalışıyorum ben 2 arkadaşım birden kaza yapıp raporlu olunca iznimi iptal etmek zorunda kaldılar işin ucunda arkadaşlarım olduğu için itirazda edemedm o yüzden kusura bakmayın bu seferlik ama bende dominosun motoruyla ramçonun konvoyuna katıldım pek tanıyan yoktu ama baya bi gittim yanlarından .)

ayakta 5kişi sığar buna ama ayakta uyumak gerek:cherry:
Gelmeyi çok istiyordum iznimide cuma gününede ayarlamıştım ama Dominos da çalışıyorum ben 2 arkadaşım birden kaza yapıp raporlu olunca iznimi iptal etmek zorunda kaldılar işin ucunda arkadaşlarım olduğu için itirazda edemedm o yüzden kusura bakmayın bu seferlik ama bende dominosun motoruyla ramçonun konvoyuna katıldım pek tanıyan yoktu ama baya bi gittim yanlarından .)
bizde dedik heralde votkayı fazla kaçırdı :) sağlık olsun başka bi zamana artık :)

beyler buyrun böyle çadır da alabilirsiniz kamp olayında taylan bundan kullandı gayet çabuk kuruluyo... haftaya kamp a gelmeyi düşünenler varsa bu tip kolay kurulum çadır baksınlar kurulduktan sonrada istenen yere taşınıyo

http://www.sahibinden.com/ilan/alis...ri-200x150x105-58131927/detay/?keyword=çad ır
aynı kişi fiyatı farklı daha ucuza alınabilir demekki
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...x150x105-festival-ozel-fiyat-54380292/detay/?

buda 3 kişilikmiş
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...rs-dakota-cadir-56345418/detay/?keyword=çadır

25liraya veriyolardı bimde falan öyle denk gelse iyiydi

metro markette uyku tulumu 17 TL ve 220x150x105 active ontario çadır 24 TL :flower: hemen alıyorum mt istanbul metro market buluşması yapalım bi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi resimler? hani resimler? :thumright

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bugün baktım 2.20 metreteye 1.50 yada 1.70 metre çadırlar (2 kişilik yazıyo ama herkes tek kalıcak sanırım)23 liraydı,kalitesi bilemiyorum çünkü paketteydi ama alıcaksak topluca alalım zaten fazla yoktu 8-10 tane falan kalmıştı almayı düşünen varsa hepberaber gidelim alalım isterseniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar