[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tandoğan daki mekanın adı, hasan usta tantuni... fiyatları gayet makul.yarım ekmek tantuni 6 lira tavuk tantuni ise 3.50 lira yemek sonrası çaylar şirketten geçenlerde yemek yemiştik memnun kaldık bizim buluşmalardan bahsetmiştim park yeri sıkıntısı yok temiz bi yer di ...
neyse ben her türlü organizasyona varım yeterki herkesin bi ortak noktada buluşabilmesi.
şimdi şöyle bir durum var ...herkesin cebinde para olmayabiliyor ,onun için çok pahalı olmayan biyer olmalı.sonuçta o kadar kişi oluyoruz tek amacımız ne sohbet muhabbet etmek için bi araya geliyoruz.gecenin sonunda kimse o ortamdan mutlu olmadan ayrılsın yada cebindeki son parasını harcasın istemem.

selam hekese ... mekan farketmez, önemli olan buluşma, kaynaşma.. o dediğiniz yerde buluşma ayarlayında motorları ısındıralım be yaaavv..

Müdür yanlış düşünmüşsünüz bence ya, konuşup buluştuktan sonra isteyen istediği yere gider muhabbeti pek hoş olmaz bence ki gelen herkes birbiri için geliyor oraya, kimi çay içmeyi sever kimi bira kimi kahve kimi vodka. Herkese saygı duyulur bizim aramızda ama böyle ayrı gayrı muhabbeti olmaz dostum.

ben yanlış olduğunu düşünmüyorum açıkcası kenan orda oturulup buluşulduktan sonra herkez gideceği vakitte ayrılıp istediği yere gidilebilir bunda ayrı gayrılık yok şahsi fikrim bu yönde.ayrılık gayrılık ile de bi alakası yok sohbetini muhabbetini ettikten sonra herkez neticede free yani işi olan da zaten erkenden kalkıp gidiyor öyle düşün bence :wiinkk: ha demiyorum ki illa şurası olsun burası olsun veya alkollü olsun alkolsuz olsun burda çok ince bir çizgi var bilmem anlatabildim mi?

ben yanlış olduğunu düşünmüyorum açıkcası kenan orda oturulup buluşulduktan sonra herkez gideceği vakitte ayrılıp istediği yere gidilebilir bunda ayrı gayrılık yok şahsi fikrim bu yönde.ayrılık gayrılık ile de bi alakası yok sohbetini muhabbetini ettikten sonra herkez neticede free yani işi olan da zaten erkenden kalkıp gidiyor öyle düşün bence :wiinkk: ha demiyorum ki illa şurası olsun burası olsun veya alkollü olsun alkolsuz olsun burda çok ince bir çizgi var bilmem anlatabildim mi?

Neyse hacı polemiğe girmeyelim şimdi, bence ayrı gayrı olur, içki içenler akşam gitsinler takılsınlar, içmeyenlerle biz görüşmeye devam ederiz gibi bir anlam çıkıyor buradan. İş ayrı işi olan adam takılır işini yapmaya gider ki biz zaten oraya keyif için geliyoruz başka bir keyif için kalkıp başka mekana gitmek ayrımcılıktan başka birşey değildir bence. Neyse ben daha birşey yazmayacağım bu konuda dostum, ayarlayın takılırız problem değil =)

Neyse hacı polemiğe girmeyelim şimdi, bence ayrı gayrı olur, içki içenler akşam gitsinler takılsınlar, içmeyenlerle biz görüşmeye devam ederiz gibi bir anlam çıkıyor buradan. İş ayrı işi olan adam takılır işini yapmaya gider ki biz zaten oraya keyif için geliyoruz başka bir keyif için kalkıp başka mekana gitmek ayrımcılıktan başka birşey değildir bence. Neyse ben daha birşey yazmayacağım bu konuda dostum, ayarlayın takılırız problem değil =)

maksat polemik yaratmak değil yüzyüze geldiğimizde konuşalım :) burdan yazılınca istenilen anlam değil yanında birsürü anlam da yükleniyor kelimelere aradaki ince çizgiden kastım da buydu zaten ;)

Evet arkadaşlar bu haftasonu Yalova motosiklet festivali. Katılmak isteyen dostlar el kaldırsın.

Hep beraber gidelim diyorum. Beraber gidersek yol çok daha keyifli olur.

Bu haftasonu İstanbul yolcusu olmasaydım ( 4 tekerli taşıt ile malesef :) ) katılabilirdim , ama buluşmalara ilk fırsatta gelicem , görüşmek üzere ...

tandoğan daki mekanın adı, hasan usta tantuni... fiyatları gayet makul.yarım ekmek tantuni 6 lira tavuk tantuni ise 3.50 lira yemek sonrası çaylar şirketten geçenlerde yemek yemiştik memnun kaldık bizim buluşmalardan bahsetmiştim park yeri sıkıntısı yok temiz bi yer di ...
neyse ben her türlü organizasyona varım yeterki herkesin bi ortak noktada buluşabilmesi.
şimdi şöyle bir durum var ...herkesin cebinde para olmayabiliyor ,onun için çok pahalı olmayan biyer olmalı.sonuçta o kadar kişi oluyoruz tek amacımız ne sohbet muhabbet etmek için bi araya geliyoruz.gecenin sonunda kimse o ortamdan mutlu olmadan ayrılsın yada cebindeki son parasını harcasın istemem.

Evet abilerim ablalarım hiç daha fazla uzatmayalım Hüseyin abinin yukarıda bahsettiği tantunicide yarın akşam buluşalım.
İlk defa gideceğiz sonuçta mekanı bilmiyoruz ön yargılı olmayalım. Seven olur sevmeyen olur orda konuşuruz anlaşırız değil mi :)
Oradan da gazlarız başka yere gideriz ondan kolay ne var.

Herkes hem fikirse Hüseyin abi izninle ben listeyi yapmaya başlıyorum.

1-Hüseyin Abi
2-Kenan
3-Yunus
4-Taşkın

Abi gelmek isteyenler adını listeye eklesin.

yani taşkının da dediği gibi sonuçta orayı satın almayacağız.gider bişeyler yer karnımızı doyururuz,oradan da kalkar başka bi yere gideriz bize yol olsun yeterki :)

Motosikleti
VFR1200X
Bence bu meseleyi çamaşır makinasının ön yıkamalı programı gibi düşünün. Tantunicide buluşup çay içme olayı ön yıkama oluyor ki ben buna kesin katılmayı düşünüyorum. Tatmin olmayanlar ve yarın 6:30 da işe gitmek zorunda olmayanlar istediği mekana devam edebilir (bu ana yıkama programı). Neticede gözlemlediğim kadarıyla doğal yollardan hep böyle oluyor buluşmalar. Motosiklet özgürlüktür tamamda ertesi gün zor oluyor 2 saatlik uykuyla :queen: (bu arada eve dönüş kısmıda sıkma programı oluyor)

1-Hüseyin Abi
2-Kenan
3-Yunus
4-Taşkın
5-Buğra
6-Hakan

Hüseyin abi bu buluşacağımız yer tam olarak nerde. Biliyosun ben kaybolmaya meyilliyim :p
Açık adres varsa google maps den bulayım.

1-Hüseyin abi
2-Kenan
3-Yunus
4-Taşkın
5-Buğra
6-Hakan
7-Cem
8-Tarik
9-Hakan(Mukavemeth)

buranın yeri tam olarak beşevler ankaray istasyonunun yan tarafı...bp benzinlik içinde burger king var akılda kalsın diye... yine de bulamayan olursa beşevler ankarayın önüne geldiği zaman sağına soluna bakar ise zaten görüş alanında olacağız
1-Hüseyin abi
2-Kenan
3-Yunus
4-Taşkın
5-Buğra
6-Hakan
7-Cem
8-Tarik
9-Hakan(Mukavemeth)
10-unal

Motosikleti
VFR1200X
Kimse saat belirtmemiş ama 20:00 gibi toplaşılır heralde.. :silent:

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
1-Hüseyin abi
2-Kenan
3-Yunus
4-Taşkın
5-Buğra
6-Hakan
7-Cem
8-Tarik
9-Hakan(Mukavemeth)
10-unal
11-ferhatkars

eee ben de geleyim bari....ordan başka yere gitmek isterseniz...semaver ile çay verilen bi park var...:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:10 ----------

Kimse saat belirtmemiş ama 20:00 gibi toplaşılır heralde.. :silent:

7 de işten çıkıyorum bazen buçuğa kadar da sarkabiliyor...gider beklerim...

Motosikleti
VFR1200X
Bende 7de işden çıkıyorum ve 7buçuk gibi kentpark AVMde hakan tarık ve ben buluşup öyle geçeceğiz. özellikle esk yolundan gelen isterse bize katılabilir tel:0544 804 74 81

Benim işyeri Pursaklarda bea, ama ben 5 gibi çıkıyorum, neyse kızılaya geçerim erken erken, akşamüstüde beşevler bpnin orada olurum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar