Bugün yokuş aşağıya inerken aklıma otobur geldi. Kardeşime üzülürken hergün geçtiğim yoldaki bozuk kısmı emniyet şeridine geçerek atlatmayı planlıyordum. Orayı geçince tekrardan yola dönüyorum hergün işten dönerken. Zaten o kısım 30 cm bile değil. Şeride girip çıkıyorum. Fakat bu sefer emniyet şeridini taze boyamışlar

Şefitten yola çıkarken bir kaydı motor altımdan... Ben takla atarken bi motoru görüyorum, bir de arkamdaki otobüsü. Otobüse her baktığımda sol şeride biraz daha yaklaşıyordu ve bana daha düşük bir hızla yaklaşıyordu. Adam soğukkanlı davrandı Allah'a şükür. Takla atarken kafam öbür tarafa denk geldiğinde ise motorumun sol tarafı üzerinde kayışını seyrediyordum. Hiçbir yerim acımıyordu. Tam koruma buymuş demek ki dedim. Her taklada kendimi emniyet şeridine doğru atmaya çalıştım başka bir araba üstümden geçmesin diye. Ama bir taraftan da şeride çarpmak da istemiyordum. Bir süre daha kayarak ve takla atarak gittim ve durdum. Emniyet şeridine gelmiştim. Oturdum. Sağımı solumu kontrol ettim, birşeyim yoktu. Arabanın birinden indiler ve motorumu kaldırdılar. Hala çalışıyordu. Birkaç kişi de yanıma geldi. Sonra binip evime geldim motorun sol grenajını düşünmeden Allah'a dua ede ede. Ama yine de Türk'üz ya işte

Dua aralarında kaç lira tutar acaba diye geçiyor aklımdan ama hemen tövbe diyip sağlığıma ve vücut bütünlüğüme bakarak şükrediyorum.
Yeni boyandığını yerde iken farkettim. Kaymak gibi yapmışlar a.q! 3-4 yıl önce birisinin yazısını okumuştum. Aynı şekilde düşmüş. O biraz hızlı imiş, race kullanıyormuş ve bayağa yatıkken beyaz çizgiye denk gelip kaymış. Bundan sonra beyaz çizgiden geçecek isem tam 90 derece iken geçerim.
Hayırlı akşamlar
Bu arada motor altımdan kayarken sol ayağım burkuldu bayağa. Demek ki motosiklet botlarım olmasa çatırdayacaktı. Ayrıca sol dizim çarptı yere. Boydan boya çatladı. Ellerim yere sürttü sürekli. Eldivenimde hasar bile göremedim doğru düzgün. Montumun da titanyum kolluk kısmı çizilmiş. Montumun önü kapalı olduğu için gömleğim bile yırtılmadı. Sadece İCON yazısının İ harfi sıcaktan erimiş sanki o sert plastiğe çakmak tutmuşsunuz gibi.
Korumalarımı çok seviyorum.