Motorumla ilk trafik cezamı yedim.

Makbuzda yazıyor, Kaş
Hmm, orda yazan şeyin kaş olduğunu anlayamamıştım..
Neyse, bölgede çoğunluğun ehliyetsiz ve kasksız dolaşması demek, seninde öyle yapman gerektiği anlamına gelmez.
Sende her vatandaş gibi sorumluluklarının bilincinde olup, bunları yerine getirsen, daha mutlu ve huzurlu olursun..
Zira, bu cezaların arkası kesilmeyebilir ve bi gün polisten kaçarken bi yerde patlayabilirsin.
Emin ol, o gün geldiğinde, ehliyetli, kasklı ve korumalı olmadığın, burdaki insanları dinlemediğin için çok pişman olabilirsin..
Ama muhtemelen bunun için biraz geç olur..

Hmm, orda yazan şeyin kaş olduğunu anlayamamıştım..
Neyse, bölgede çoğunluğun ehliyetsiz ve kasksız dolaşması demek, seninde öyle yapman gerektiği anlamına gelmez.
Sende her vatandaş gibi sorumluluklarının bilincinde olup, bunları yerine getirsen, daha mutlu ve huzurlu olursun..
Zira, bu cezaların arkası kesilmeyebilir ve bi gün polisten kaçarken bi yerde patlayabilirsin.
Emin ol, o gün geldiğinde, ehliyetli, kasklı ve korumalı olmadığın, burdaki insanları dinlemediğin için çok pişman olabilirsin..
Ama muhtemelen bunun için biraz geç olur..

En kısa zamanda alıyorum ehliyetimi zaten bu konuda sıkıntı yok. Sen neresindensin Antalya'nın?

kim

KIsa sürede yakalanıp daha çok ceza yemen ümidiyle...

Netcez oturup ağlayalım mı?

kafanda kask yoksa elbet birgün ağlar/ağlatırsın
ehliyetin bile yok ve trafiğe çıkıyorsun
umarım bir kazaya karışmazsın
gerçi söylenenler bi kulağından girip ötekinden çıkıyor ya biz de haybeye konuşuyoruz burda

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:04 ----------

KIsa sürede yakalanıp daha çok ceza yemen ümidiyle...

:thumleft::thumleft::thumleft::thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar