- Konu Yazar
abi öncelikle geçmiş olsun diyeyim. çantanın bulunması çok güzel olmuş. resimler çok güzel. ne kadar benzin yaktığını sorabilir miyim?
aga bulundu ama daha bugün PTT kargoya verildi ne zaman gelir Allah bilir...devlet babaya emanet benim kırık çanta...
ne yaktı...1500 km de 155-160 lira yaktı...çünkü tapa gaz geldim...
Dostum tebrikler harika bi iş çıkarmışsın bravo cubufuna emeğine sağlık :thumleft: çantana ve içindekilere gelince helal malmış sana döner bi şekilde merak etme :bounce:
ooo aga nettin...yav tam senle alakalı birşeyler yazcaktım benim fotolar benim bilgisayarıda kastı yazamadım ...:queen:
abi ayıptır söylemesi en rahat ettiğim geniş donlarım bile o çantada acil bekliyorum emaneti...:queen:
beyler bu arada egelim43 abimiz bu fotoda görülen Komser Kolomboya benzeyen abimizdir...:queen:

ağa ppc resimleri açarken ne kadar kasıldı anlatamam... bu kadar çok foto atma...:cherry:
valla aga biraz eşşeğin kulağına su kaçırdım galiba foto olayında...
aynen arkadaşların dediği gibi metehan abi bol resimli güzel bir gezi olmuş eline sağlık
fat aga sağol varol senden de bekliyoruz böyle ekşınlar...
mete abeyy iyi gezi olmuş bir daha ki yıl yol arkadaşın olurum kısmetse senle bi ege turu yaparız ama ben denize girmeden gelmem haberin olsun:queen:
aga sen güzel bir makina yap yanyana akarız alemlere...haklısın aga ama taziyeye gittik inan...
Ulen yerli panda. Telefonumuzuda açmaz oldun artık. Melmekett havası seni çarptı galiba. burda yakalarsam alırım anajktarını)))
bi saniye ne zaman açmadık aga...yok öyle yağma...ben o an açamasamda akşamına dönüş yapar ararım...bırak şimdi en son açmayan sendin...ama geç saatti haklısın...bende 21 den sonra arayanlara küfretme haklarımı saklı tutarım...
Son düzenleme: