halıdun abı....benım dılım basıma gelenlere ragmen yanmadı...ben yamaha dragstar ve m800 kullanmıs bırı olarak yazdım bu dedıklerımı....m800 un sorunlarına burada hıc gırmeyecegım...yamaha drag star kadar hantal bır makıne ancak ve ancak baska bır yamaha olur...kımse burada harleyden bahsetmesın...harleyın sahıp oldugu vıbrasyon traktor harıc hangı makınada var....arastırma yapan arkadasalara tavsıyem su yonde olucaktır...buradakı forum sayfalarını sondan basa dogru degılde en azından ortalardan baslıyarak ve almayı dusunduklerı makınanın da forumları ıle karsılastırarak fıkır sahıbı olmaları yodundedır.....en bastada dedıgım gıbı param buna yettı ama verdıgım paranın karsısında aldıgım haz para versenız alıcanız cınsten degıldı....hepınız bılıyorsunuz...makınayı aldım ve 1 ay sonra ıstanbuldan ege uzerı alanyaya kdar gıttım ve aynı hattan gerı dondum....egerkı gereklı bakımları yaptıryorsanız...bunun 50 katı da yol gıdersınız bu makına ıle ve tık demedı onca yolda.....14 saat makıne uzerınde ( benzın artı wc ve bırkac sıgara molası ) yol aldım... bunu yapabılecegınız makınalar bellıdır arakadaslar...enduro sadece...sport touring bıle demıyorum...bu makıne bu hazzı verıyor kı kalıyorsunuz uzerınde...evet yılı geregı uzerınde kı degısmesı gereken parcalar tarafımdan zamanında degısmedıngnden bazı sorunlar ıle karsı karsıyayım....bu dılımı yakmadı kulagıma kupe oldu.....13 bıne aldıgınz makınenın tarıfı sudur bende ( touring + race + cruser ) bunların karısımı baska bıse bılen varsa soylesın lutfen....
---------- Post added at 23:08 ---------- Previous post was at 23:04 ----------
fatıh arkadasım...hyo 250 uzerıne degıl konusmalr hyosung gv 650 uzerıne..sıfırı su anda kanunıde 19 bın cıvarı ımıs gecenlerde buraya bı arkadas yazmıstı...sundan emın olabılırsın kı buradakı bırcok kullanıcının makınesı neredeyse ılk gunku kadar dırı makıınalardır...13 bın ederı buradan gelmektedır....
---------- Post added at 23:08 ---------- Previous post was at 23:04 ----------
Tabiki sorunları çözülmüş HYO gv 250 çok güzel olur, ben de katılıyorum. Katılmadığım konu bu motorun 13.000 Tl değer görmesi
fatıh arkadasım...hyo 250 uzerıne degıl konusmalr hyosung gv 650 uzerıne..sıfırı su anda kanunıde 19 bın cıvarı ımıs gecenlerde buraya bı arkadas yazmıstı...sundan emın olabılırsın kı buradakı bırcok kullanıcının makınesı neredeyse ılk gunku kadar dırı makıınalardır...13 bın ederı buradan gelmektedır....