[MT İSTANBUL] 26 Ağustos CUMA Büyükçekmece Sahili Akşam Toplaşması

Motosikleti
Cbr 650F
o yarışlar yarın kaçba başlıyo kaçta bitiyo bende bi uğramak istiyorum aslında

arkadaslar yarisa gelmek isteyen yarin saat sabah 9da levent bp de olsunlar engecc 9.30 da teker doner yarislara giris beles

Beyler dün o kadar laf ettiniz motor satılmadı diye. Evren(!)'in gücüne gitti motoru sattım bugün:cherry:

Motosikleti
Hornet
Arkadaşlar benede buyuk ıhtımal pazartesı verıyorum cbr'ı. uygun temiz 08-09 hyo arıyorum bılgınıze:)

can fuara kadar sabret dediğim gibi cbf 125 al sen

---------- Post added at 23:58 ---------- Previous post was at 23:50 ----------

Ha bu araba cbr 1100xx tünal abinizin selamı var sizlere..sizlerden bahsettim ama ..şu org.leri.. Biraz ortaya çeksek hani florya belediye tesisleri uygun mesela herkes gelebilir daha çok motorlarız ortamı :)

Abi buluşma büyükçekmecede sabit olarak kaldı :) tabi avcılar florya falan olsa katılm daha çok olur. O zaman 16 eylül cuma akşamki buluşmayı o taraflarda yapalım şimdiden başlık açalım ki katılım olsun :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kimler gidiyo avcılar sahile katılım serbest mi :p

Avcılar sahilde üç tur attım kimseleri göremedim.
Sahil dediğin 3 km uzunluğunda bir yer,daha detaylı bilgi olsaydı iyi olurdu ama neyse.

Son düzenleme:
İyi dilekleriniz için teşekkürler beyler. Apo motor fuarı bu sene nisanda olacakmış o kadar bekleyemem ben:)Motor olmadan bu ayın sonunu nasıl çıkartacağım diye düşünüyorum :) ay bitmeden alırım artık 2012 model birşeyler (!):cherry:

@teror abi valla o konser alanı varya orda ağaçların altındaydık diziliydi motorlar :) yanımızdaki yeşil mavi kırmızı beyaz ledli abart egzoslu scooterları görmüşsündür belki :)

Avcılar sahilde üç tur attım kimseleri göremedim.
Sahil dediğin 3 km uzunluğunda bir yer,daha detaylı birli olsaydı iyi olurdu ama neyse.
abi kusura bakma forumda değildim,biz sahilde hep konser alanının orada toplanıyoruz sahile inince zaten yol konser alanına çıkıyo konser alanı araç trafiğine kapalı ama motosikletler girebiliyor o açıdan rahat oluyoruz orada.Genelde telefon numaramı yazarım böyle mesajlarımda ama bu sefer unutmuşum ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar