[MT İSTANBUL] 26 Ağustos CUMA Büyükçekmece Sahili Akşam Toplaşması

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hortlatmayın bu cuma da olcak dimi mehmet

Motosikleti
Cbr 650F
bende çekmeceli sayılırım :)

pazar günü edirneye gidip gelecek arkadaş var mı :) şöyle 10 gibi çıkarız akşama kalmadan döneriz :) bi selimiye camini gezelim :)

Bu hafta da bulusma var yenı baslık actım ama admın aktıflestırmedı...

Motosikleti
Cbr 650F
nerede buluşma buradan da yazın da ona bakalım bi :) ona göre plan yapayım

Büyükçekmece lisesinin arkasinda uçakların olduğu anfi gibi bir yer var . Onun ilk sokağının girişinde buluşacağız . Oradan da büyük ihtimal büyükçekmece festival cafeye gideceğiz. 1. sayfada kroki de var :cat:

Arkadaşlar gelme durumum belli değil %50 ihtimal ordayım ama :cat:

Arkadaşlar gelme durumum belli değil %50 ihtimal ordayım ama :cat:[/QUOTE]

Niye benim planımı çalıyorsun arkadaş.:)

Mehmet yarın mimarobadayım gün boyu, müsait olursan ara beni koordinatları vereyim.

bi aksilik çıkmazsa bende geliyorum bu hafta ama şunu tekrar söyleyeyim tek başlık gayet güzeldi.şimdi her hafta yeni başlık onaylama sıkıntısı olacak :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kaçtaydı buluşma

buluşma aynı ilk sayfadaki gibi , ali abi ben de dedim admin e tek başlıktan devam edelim diye ama izin vermedi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ----------

3 motosiklet 5 kişiyle orda olucaz :p
Kim eklendi sizin gruba :)

Aranıza ilk katılacam olmamla beraber..daha önceki mt org.lerinde güzel vakit geçirmiştim..şimdi ben sinanobaya gidecem sonrada 8 gibi çekmeceye akarım ...

Ben de gelirim fakat bir arkadaşla Beylikdüzünden beraber çıkıp beraber dönmemiz lazım. Biraz acemilikten biraz da motorumun rodajda olmasından dolayı 50-60

km yi geçemem. Gelecek arkadaşa çaylar benden :wiinkk: bu arada çay kaç paraydı :sunny:

gelecekler ..... yollara dikkatttttt kasis var..şuan sinanobadayım akşama görüşmek dileğiyle

Motosikleti
Hornet
buluşma aynı ilk sayfadaki gibi , ali abi ben de dedim admin e tek başlıktan devam edelim diye ama izin vermedi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ----------

Kim eklendi sizin gruba :)

Kanka Ümit gelemiyo bugun hem işi çıktı hemde dün baya mevzular döndü otobanda :)
Tolga diye bi arkadaş var keeway superlıgtı var o gelcek.Bide motor almayı düşünen bi arkadaş var onu alcam artçı olarak anlıcağın 5-ten 3'e düştük:)

Ee kimler geliyo bu hafta haydin liste yapalım.Bide aynı saatte mi ?

@KAARİA

Beylikdüzü nde neredesin? Akşam gitmem kesinleşirse buluşur gideriz :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar