- Motosikleti
- Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
- Konu Yazar
az çok ben de bilgisayardan anlarım...en azından format atabiliyorum...:cat:
bilgisayarımın performansından hiç memnun değilim....
AMD Athlon II X2 250 işlemci 3.00 ghz 1 yıllık
Asus M4A78-L-MLE AM+2 Anakart 1 yıllık
2+1 GB Ram bellek DDR2
500 gb sata3 hdd 3 aylık
çift çekirdekli psu 4 aylık marka model bilmiyorum üstünde hiç bir şey yazmıyor :cherry:
ge force 9400 gt ekran kartı 2 yıllık
monitörüm tüplü samsung tft ekran...düz ekran olan....
işletim sistemim win7---32 bit... daha önce 64 bit kullanıyordum bi arkadaşım boş yere ramlerini sömürmesin 32 bit kullan dedi...öyle de yaptım...
driverları felan hepsi de yüklü...ayrıca anakartın TURBO KEY ve EPU4 ENGİNE diye 2 programı var ... hızlandırmayı sağlıyor...mesela onları açmazsam film izlerken donma oluyor....
NFS 2 ve counter 1.4 ü bile son ekran çözünürlüğünde oynayamıyorum...
r: son ekran çözünürlüğün dee dıııt deyip bilgisayar kitleniyor....
anakartın ekran kartının psu nun fanlarında felan bir sıkıntı ses vs şeyler de yok...bilgisayarın açılması da gayet çabuk...
bir de internete girerken de çok yavaş...
internetim ttnet 8 mbit sınırsız ayda 54 lira olan....
indirme hızım felan gayet yüksek ama internete girerken de çok yavaş oluyor...resmen adamı çileden çıkartıyor...
torrent ile 5 tane oyun indiriyorum.... 1 tanesi sn de 500 kb diğerleri 30-50-100 arasında değişiyor...
firefox kullanıyorum...3-4 çeşit sürümünü son sürüm de dahil denedim...gene de yavaş ve takılmalar oluyor... google bile 7-8 sn sonra açılıyor... u torrentı kapatıp deniyorum hiç bir şey fark etmiyor....

bilgisayarımın performansından hiç memnun değilim....
AMD Athlon II X2 250 işlemci 3.00 ghz 1 yıllık
Asus M4A78-L-MLE AM+2 Anakart 1 yıllık
2+1 GB Ram bellek DDR2
500 gb sata3 hdd 3 aylık
çift çekirdekli psu 4 aylık marka model bilmiyorum üstünde hiç bir şey yazmıyor :cherry:
ge force 9400 gt ekran kartı 2 yıllık
monitörüm tüplü samsung tft ekran...düz ekran olan....
işletim sistemim win7---32 bit... daha önce 64 bit kullanıyordum bi arkadaşım boş yere ramlerini sömürmesin 32 bit kullan dedi...öyle de yaptım...
driverları felan hepsi de yüklü...ayrıca anakartın TURBO KEY ve EPU4 ENGİNE diye 2 programı var ... hızlandırmayı sağlıyor...mesela onları açmazsam film izlerken donma oluyor....
NFS 2 ve counter 1.4 ü bile son ekran çözünürlüğünde oynayamıyorum...
anakartın ekran kartının psu nun fanlarında felan bir sıkıntı ses vs şeyler de yok...bilgisayarın açılması da gayet çabuk...
bir de internete girerken de çok yavaş...
internetim ttnet 8 mbit sınırsız ayda 54 lira olan....
indirme hızım felan gayet yüksek ama internete girerken de çok yavaş oluyor...resmen adamı çileden çıkartıyor...
torrent ile 5 tane oyun indiriyorum.... 1 tanesi sn de 500 kb diğerleri 30-50-100 arasında değişiyor...
firefox kullanıyorum...3-4 çeşit sürümünü son sürüm de dahil denedim...gene de yavaş ve takılmalar oluyor... google bile 7-8 sn sonra açılıyor... u torrentı kapatıp deniyorum hiç bir şey fark etmiyor....

Son düzenleme: