Bir Film Arıyorum

Arkadaşlar evde kaldığım 10-15 gün süre içinde netten film izleme alışkanlığı kazandım ve hastalık aşamasına gelmek üzere:) Özellikle bir filmi arıyorum ama ismini bile hatırlamadığım için bulamıyorum. Hatırladığım kadarını anlatayım belki bilen birisi çıkar:

Boş bir arazide nereden geldiği belli olmayan(öyle hatırlıyorum) büyük bir cisim vardı. Ters duran bir piramit gibi ama yere de temas etmiyor. Onu açmak için üzerinde çalışmaya başladılar ve "problem çözme(gibi birşey) uzmanı" olan baş rol oyuncusu geldi. Cismin üzerinde 9(veya 10) adet delik gördüler ve bunları gezegenlerin konumuna benzeterek kapıyı açmayı başardılar... Sonra içeri girdiler, çıkamadılar, cisim kendi etrafında dönüyordu vs...
Filmi hatırlayan var mı????

evelsi akşam tnt de çıktı bu film. birazdan ismi aklıma gelir

ucakla bomba falan atıyolardı ucakları yok ediyodu.
üsten atlayıp içine giriyolar falan saçma geldi diye hepsini izlememiştim :)

Son düzenleme:
o değilde şu söylediğim filmler güzel

-tropik fırtına
-x men wolverine
-transformers 3(yüksek kalite olmalı)

5. Element değil ama o film de güzel az sonra izleyeyim onu.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Askeri bir filim, cıa uzaylıları araştırması için bir grup askeri kandırarak afganistan tarafında bir çöle yolluyorlar, daha sonra bunlar çölde kayboluyrlar,hani o cisimlere yaklaşan askerler patlıyordu o filim demi o demi o o

BUDUM The objective fragmanı http://www.youtube.com/watch?v=6Ydf0c-yqqA

Son düzenleme:
Maalesef yasak bölge değil(bende HD'si var), ojective değil... Umarım bulabiliriz.

küp diye bir film vardı. orda da cisim ıvır zıvır. o olabilir mi?

Küp'ü izledim. Onda farklı özelliklerdeki insanlar odalardan çıkmaya çalışıyorlardı. hatta sonunda ne olduğu anlaşılmıyor, serinin diğer filmlerinde de saçma bir sona ulaşıyordu.

Bahsettiğim film de küp kadar eski. söylediğim sahne dışında başka birşey hatırlamıyorum, muhtemelen saçma bir filmdir ama hala google de değişik kombinasyonlarda aramalar yapıyorum.

filmin türkçe ismi evrim orinali epoch
EVRim.jpg

okadarda etkileyici gelmedi bana

Mersin İl Temsilcisi
yav otopsici, seni neden bu kadar çok seviyorum acep?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar