Hoşgeldin ferhatkars .
Kenan bende motoru yenilemeye karar verdim. Kredi çekip alıcam motoru dayanamıyorum artık uzun yolda canım cıkıyo titreşimi geçtim 70-80 le tırlar bile taciz ediyo :S Neyse Aklınızda bulunsun ABS li motor bakıyorum tercihen Er6 f veya Fazer6, honda varaderoda geçioda aklımdan büyük mü gelir acama. Bu arada senin VN 800 ün fotolarını hala göremedik paylaşta gözümüz gönlümüz açılsın
Bende değiştirmek istiyorum, 70-80 den sonra SM 250-4 yetersiz kalıyor, ayrıca 110 km den sonra vibrasyon inanılmaz artıyor.
Motorumu satabilirsem hedefim Hyosung GV 650 alabilmek. Birinci tercihin Cruiser almak ama nakit durumuna göre Kawasaki Er-5, Hyosung gt250 Comet vb Naked türü alabilirim.
Hoşgeldin ferhatkars .
Kenan bende motoru yenilemeye karar verdim. Kredi çekip alıcam motoru dayanamıyorum artık uzun yolda canım cıkıyo titreşimi geçtim 70-80 le tırlar bile taciz ediyo :S Neyse Aklınızda bulunsun ABS li motor bakıyorum tercihen Er6 f veya Fazer6, honda varaderoda geçioda aklımdan büyük mü gelir acama. Bu arada senin VN 800 ün fotolarını hala göremedik paylaşta gözümüz gönlümüz açılsın
Süper fikir ama bizim ekip toplanana kadar kurban bayramı gelir zaten :queen:Ankara MT HAyırlı Bayramlar.. Bayramlaşma düzenlesek mi?
Herkese nice bayramlar....
Ayrıca 30 Agustos Zafer Bayramımız da kutlu olsun....
teşekkürler abi...bugun pek mutlu değil gibi...yağmur yağıyor iyikide gezmeye çıkmadım...yoksa sucuk olup gelecektik....hava güzel diye sadece kaskı alıp çıkıyoruz....:cherry:Sana da mutlu bayramlar Ferhat, her ikisi içinde =)

beyler okumadım yazılanları yokluğumda ama kısacık yazayım gene..
öncelikle kenan motor almış, motoru görmüştüm önceden zaten, hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah...
yolculuğu özetleyeyim kısaca, daha sonra uzun uzadıya yazarım bir ara..
250cc motor, 4200 km, 7 ülke, yalnız başına..
bunu niye böyle özetledim? kendinize güvenin beyler.. korkmayın böyle planlar yapıyorsanız.. hayatımın en güzel günlerinden 15ini bu yolculukta geçirdim. yayında ve yapımda emeği geçen herkesi çok seviyor ve öpüyorum.
bayramınızı da kutluyorum. öpenziiiiiii
hiçbir hyosungun 12000 lira etmeyeceğini etmemesi gerektiğini düşünüyorum. bu paraya çok temiz dragstar alınır shadow alınır, istediğin herşey alınır. Sırf harley davidson v-roda benziyor diye 12bin lira verilmez ama.
hyosung kullanan arkadaşlar yanlış anlamasın makul fiyat skalasına göre hyo iyi bi seçenek ama 12bin liralık makine değil istediği kadar da 80 hp olsun.
iyi bayramlar
hiçbir hyosungun 12000 lira etmeyeceğini etmemesi gerektiğini düşünüyorum. bu paraya çok temiz dragstar alınır shadow alınır, istediğin herşey alınır. Sırf harley davidson v-roda benziyor diye 12bin lira verilmez ama.
hyosung kullanan arkadaşlar yanlış anlamasın makul fiyat skalasına göre hyo iyi bi seçenek ama 12bin liralık makine değil istediği kadar da 80 hp olsun.
iyi bayramlar
Ankara'da hyodan az çok anlayan bi ustanın telefon numarasını bilen var mı? Bayram sonrası ankara üzeri istanbul seyahatim var 1 gün ankara konaklamalısındanNe olur ne olmaz yol üstünde bi kaç tamirci telefonu almaya çalışıyorum ilk defa bu kadar uzun yola çıkacam neler olacak bilmiyorum
![]()
iyi bayramlar