[/COLOR]Ohaaa. :queen:
Hiç unutmam 15-20 sene önce bodrumda 3 motorlu arkadaşla sohbetimiz olmuştu. Üçü de İstanbul'dan gelmişti ve üçününkü de farklı tarzdı. Racing'le gelen arkadaş 3-4 gün kendine gelememiş. Çok aşırı yorucu diyorlardı. Siz ne diyorsunuz. Yahu ben de yarım saat motora biniyorum her yerim ağrıyor. Yoksa ben mi? Çok yaşlandım yaa.

ale:
Felon ne zaman bir yerlere gidiliyor?[/QUOTE]
Otobüs 12 saatte gidiyomuş sanırım istanbuldan bodruma. Artçımla 50 - 100 km de bir kafamıza göre 30 bazen 45 er dakika dinlenmelerle cok fazla kasmadan 15 saatte gittik. 3-4 gün değilde, kendimi pansiyona atar atmaz uyumuşum

kalktığımda kendimdeydim

yorulmadım demiyorum tabiki kolay değil. özellikle yola çıktıktan 5 saat sora sırtımda inceden bi ağrı başladı. fakat arkadasım 2 günde kendine zor geldi

Artçım baya yoruldu.
Yola çıkmadan önce tabiki Tiger egzoz u çıkartıp orjinal egzozu taktım.Motorumla bi ara sabit 90-100 kmh la, 100 km de 2,95 Lt benzin yaktı.
120-150 arası bastığımda 3,3 lt yaktı.
İzmir dönüşü 100-150 kmh aralığında,100 km de 3-3.1 lt benzin sarfiyatım oldu. bu arada 20 kg lık da bi sırt çantamız vardı. onu depo üstüne file ile bağladım.
özellikle gidiş yolunda Manisa ve Aydın'daki o sıcağı anlatamam. Motor banamısın demedi çok şükür.Herhangi bi problemle karşı karşıya kalmadık.
Bayramda bende boşum. Gezip tozabiliriz.