Mini mini bir gezi

az daha gidip Küçükkuyu'ya varaydın tam küçük bir gezi olurdu... :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel bir gezi olmuş

Tamam bundan sonra fotoğraf yok MT'ye. İnsan bir yorum yazar çok mu zor...

erim sen istanbuldaysan buralar nere?
şaka filan bir yana...
tek başına gez kardeşim sen...
bi haber etsen belki yol arkadaşı olurduk sana:)
kazasız belasız gezmen dileğiyle...

erim sen istanbuldaysan buralar nere?
şaka filan bir yana...
tek başına gez kardeşim sen...
bi haber etsen belki yol arkadaşı olurduk sana:)
kazasız belasız gezmen dileğiyle...

Ben istanbulaydım da yazlık altınolukta olunca bu sene yazlığa motorla gideyim dedim, bunlar onun meyveleri :)
Ben giderken yazdım yol arkadaşı aranıyor diye ama görmemişsin sanırım, başka sefere beraber gidelim sözüm olsun :)
Para bitti, belki bayramdan sonra yapacağım kalan muhtemel gezileri :D, olursa yine eklerim fotoğrafları

Son düzenleme:
güzel gezi ama biraz anlatım isteriz

Fotoğrafların altında kısa kısa anlattım zaten :) Çok uzun yazmayı pek beceremem sanırım...

---------- Post added at 19:58 ---------- Previous post was at 19:55 ----------

yakışır kardeşime gez gez :)

Eyvallah, istanbula geleyim de beraber gezelim müsait bir zamanda :) 7 Eylül'de başvurmuş olduğum Yandal programı belli olacak okulda, çıkarsa kayıt için 7 sinde geleceğim.

güzel gezi olmuş devamını bekleriz bende yazlıkta olsaydım katılırdım sana tekerin düz bassın

oh yazlıklar izinler yaz tatilleri fotolar nefis...biz tatlı tatlı seyredelim :p

oh yazlıklar izinler yaz tatilleri fotolar nefis...biz tatlı tatlı seyredelim :p

Mete abi, gel beraber gezelim. O değil de istanbula geldiğimde (10 eylül gibi) Anadolu yakası MT mangal partisi yapalım ona göre! Köftestarımız için köfte de olacak!

Mete abi, gel beraber gezelim. O değil de istanbula geldiğimde (10 eylül gibi) Anadolu yakası MT mangal partisi yapalım ona göre! Köftestarımız için köfte de olacak!

sağolasın teklif için bayram planlarımı bu yağmur etkiledi biraz...bakalım ne olacak...:p bayramda yağışlar var...kısmet...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar