benim cbr 125 de gelmiş. Hayırlısıyla belgeleri yollayacaklar yarına plakayı çıkardıktan sonra almaya gideceğim
Hangi renk aldiniz acaba ?
benim cbr 125 de gelmiş. Hayırlısıyla belgeleri yollayacaklar yarına plakayı çıkardıktan sonra almaya gideceğim
Süper gerçekten de. Motorumdan ayrı kalalı 10 gün kadar oluyor. Nasıl özlemişim sesiniBizim cbr250r'ları hızlı kullanmak için ille 6000 devirlerden aşağıya inmemek gerekiyor vites değişimlerinden sonra. Acaba 600cc'lik motorlarda vites değiştirdikten sonra daha düşük devirlerden mi gaz vermeye başlanıyor yoksa onlardada aynı mı? Bizim motor gücü düşük geldiği için böyle oluyor diye zannediyorum. 600cc lik hiç kullanmadım. Merak ediyorum.
Bundan hiç haberim yoktu. Zannediyordum ki teknoloji o cc için o kadarına müsade ediyor ya da ekonomik motor üretmek için gücünü sınırlı tutuyorlar. Ne kadar saçma bu beygir sınırlaması ya... Adamlar mazdaya 1.4 motora 220 beygir koyabiliyor. Motora koyamıyor !
200TL hakikaten çok gibi. Araba boyatsan ancak o kadar alırlar. Ama siyah renk cant ve kırmızı şeriti o kadar çok istiyorum ki seninki kadar temiz yapacak bi yer bulsam ve motora zarar vermeyeceklerine güvensem hemen paraya kıyar yaptırırım![]()
Arkadaşlar Dainese deri montlar ile Rev'it Ignition arasında karar vermekte zorlanıyorum. Siz ne dersiniz ?
Dainese linki
Rev'it linki
Aslında Rev'it için Anes bi kampanya yapmış ama sadece 48 beden kalmış sanırım. Nereden ulaşacağımı bilmediğimden arayıp soramadım. Bu kampanya için bedenler olsa hiç düşünmeden oradan alıcam. Linki burada Bu kampanya dahilinde ellerinde çeşit olup olmadığını bileniniz var mı?
Bir de kask tavsiyeniz var mı? Çok iyi kalitede(güvenlik değerleri yukarıda) ama makul fiyat aralığında birşey arıyorum. Bir de bizim cbr250'lere bağlanabilen kayışı olsun istiyorum. Kampanyalı iyi ürünler var mı bildiğiniz?
Milleet acil yan çanta lazm 250r ima...bilen duyan goren yardimci olursa sevinirim..
Çantalari kactan verirsin hocam?![]()
Çantalari kactan verirsin hocam?![]()
Hangi renk aldiniz acaba ?
ben soft yan canta aldim ama demir takilmadan olmuyo lastige surttu alti yirtildi haberiniz olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:51 ----------
arkadaslar benim yurtdisina cikma isim cikti 2 sene motorumu satmak zorundayim cbr250r dusunen varsa bana ulasabilirler soft yancantalari var orjinal depo ve tank pedleri var L2 cene acilan kaskim var motorum 520km de rodaji bitmedi.
Eğer o fiyatlara çıkacaksan montu dainese al derim.
Kask için ise kızıltoprakta istanbul motorun yanındaki hangi mağazaydı ismini hatırlayamıyorum şimdi. SHOEİ XR1000 500tl, Raid 2 ler 300 küsür lira idi. Bence güzel kampanya, fırsatı değerlendir derim.
gri turuncu aldım inşallah yakında kavuşucam motoruma![]()
bende alsam tri color alırdım siyah jant çok güzel durmış gövdede hem bence sevinmelisin bırak onlar gri turuncu alsın sen farklı kal şahsen ben öle olmasını tercih ederdimNiye kimse tri color almiyo ya,bi ben mi begenerek aldim
Ben aldım dostum.250 tricolor..Cuma teslim edecekler insallah..senin motorun da diger baslıkta dikkatimi cekti çok güzel olmuş tebrikler..Elçik ve aynalar 10 numara durmuş.Kazasız belasız binersin inşallah..
evet bu güç sınırlamasını bende anlayabilmiş değilim mesela 1.4 golf 160 bg olabiliyor ama benim fiesta 1.6 90 bg neiş? nerde kanun nerde satış politikası?benim verdiğim vergiyle bu birmi? ayıreten bizde bir pro822 kamyon var motoru 270 bg ama ruhsatta 214 bg yazıyor ayıreten 270 bg motorlu 827 kamyonlarda var örnek açısından söylüyorum . bu işlere akıl sır ermiyor.