Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Hornet
Insallah dostum.

Leo vince nin Turkiye de satisi yapilan bi yer var mi arkadaslar ?

http://www.leovince.com/en/catalog-...i_passaggio_standard_cbr_125_r_i_e_2011/14539

Bu egzostu buldum.Verdigim linkte ses testide var,gayet guzel.
Ben normalde 9-10 binden aşşa vites değiştirmiyorum bide bunu takarsak motor çatlar aga.Ben bitane buldum egzoz uygunda fiyatı.
Nedir ne değildir bilmiyorum ama güzele benziyo linki bulup atarım sana fiyatı 400 lira two brotherstı herhalde.

.....
Bahsettiğim egzoz..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...s-egzoz-50-200cc-uyumlu-essiz-53785922/detay/

Ben normalde 9-10 binden aşşa vites değiştirmiyorum bide bunu takarsak motor çatlar aga.Ben bitane buldum egzoz uygunda fiyatı.
Nedir ne değildir bilmiyorum ama güzele benziyo linki bulup atarım sana fiyatı 400 lira two brotherstı herhalde.

.....
Bahsettiğim egzoz..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...s-egzoz-50-200cc-uyumlu-essiz-53785922/detay/

Dostum bir zarari olur mu ki bu egzoslarin motora ust devirde filan ? Verdigin linkteki egzostu bilmiyorum ama simdi gidipte uzerinde gormedigim sesini duymadigim bir egzost almak istemiyorum.

Motosikleti
Hornet
Dostum bir zarari olur mu ki bu egzoslarin motora ust devirde filan ? Verdigin linkteki egzostu bilmiyorum ama simdi gidipte uzerinde gormedigim sesini duymadigim bir egzost almak istemiyorum.

benim 1 aydır bu egzoz'u almamamın sebebide o zaten :) Topakta herkes biri alsada baksak bizde alsak diyo bence:mrgreen:

bende motorda dik giderek düz yolda 125 130 u geçemiyorum zaten motorumun sizinkinden bi farkı yok ben kapanarak son hızımı söyledim sadece ve dişliyi değiştirdikten sonraki görüşlerimi yazmak istedim neyse. arkadaşlar bende bi eksoz arıyorum ama bulamıyorum :santa:

bende motorda dik giderek düz yolda 125 130 u geçemiyorum zaten motorumun sizinkinden bi farkı yok ben kapanarak son hızımı söyledim sadece ve dişliyi değiştirdikten sonraki görüşlerimi yazmak istedim neyse. arkadaşlar bende bi eksoz arıyorum ama bulamıyorum :santa:

Suan arrow ve leo vince nin yeni kasalara gore urettigi egzostlar var ama Turkiye de yok henuz.Leo vince icin mototal e mail attim ama donmediler.Feyizogluna da attim onlarda uretime gecmedigini soylediler.

Herkese merhaba (=
Önce kendimi tanıtayım ben Bartu Düzer
16 yaşında Lise öğrencisiyim
İzmir / Karşıyaka'da hayatıma devam ediyorum.

6 yaşımdan beri süren motor hevesimi önümüzde ki yaz ehliyetimi alınca CBR 125 ile taçlandırıcam inşallah (=

Uzun süredir forumu bu konu başlığını takip ediyorum. Hepinizin motosikletleri gerçekten ayrı ayrı çok güzel ve gerçekten cok yararlı şeyler öğrendim sizlerin sayesinde.
Özellikle söylemeden duramıycam zippo's 'un motoru tam benim hayal ettiğim gibi (=

Bundan sonra aranızda bende varım tabi kabul ederseniz (=
İzmir'de ki buluşmalara katılmayı cok isterim bu sene artçı olarak : )
Ehliyetimi alıp motosikletimle gezmek için gerçekten cok sabırsızlanıyorum.

Oncelikle aramiza hos geldin dostum,basimizin ustunde yerin var.Demekki zevklerimiz bir,bende tam
Hayalimdeki motoru aldim ve hayalimdeki gibi degisiklikler yapmaya calisiyorum abartmadan :) Bende alana kadar cok bekledim sabrettim seni cok iyi anliyorum.İnsallah en kisa zamada cbrnla aramiza katilirsin..Bende bircok seyi bu paylasim
Basligindan ogrendim ogrenmeye devam ediyorum.İyi gunler dilerim kardesim

kardeşim bende izmir bucadayım istersen artçı olarak gelebilirsin. izmirdeki tüm cbr cı arkadaşlar bi gün toplanıp gezelim ne dersiniz ?

arkadaslar 2. el arka sol kuyruk lazım.bide zincir koruması lazım ama üst değil alt koruma saseye yani masfala zincir carpmasını önleyen plastik yada oyle bi seydi... yardımlarınızı bekliorum

zippo's sıcak yaklaşımından dolayı cok teşekkür ederim : ) Hatta düşünüyorum bakıyorum senin fotograflara aynısı yapıcam yani (= Sabretmek o kadar zor geliyor ki anlatamam daha 1 senem var :salut: umarım çabuk geçer

tolga1994199 bulusmalar olursa en azından 1 seneligine artçı olarak katılmayı isterim teşekkür ederim : )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar