s.a. arkadaşlar.ben emin.ankara gazide okuyorum.çankayada oturuyorum.gelenektir, kendimi tanıtayım dedim. ben araştırmalar ve bütçem sonucu sl150 almada karar kıldım. burdaki yardımlaşmayı görünce yolda kalacağım korkusunu atmaya başladım.en kısa zamanda paramı biriktirip canavarı alabilmem için muhabbetin içinde hem bilgilenmek hem de motorsiklet aşkına olan bağlılığımı pekiştirmem lazım.o yüzden buradayım.tüm sl sahiplerine kazasız günler,benm gibi alamayanlara da heeeemmmmeeennnn muradına ermeler dilerim...2000lira biriktrmek kolay diil ama delircem alamazsam 
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:22 ----------
hatta o kadar bunalımda ve sabırsızım ki gitarı alıp sokakta para toplamaya başlayabilirim.kim beklicek 4 ay yaa... bana biri 2bn lira bulsun köle olurum ona.o kadar yani
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:28 ----------
son bi not:
1)motoru aldığımda bana onu ezberletecek bi arkadaşa ihtiyacım olacak
2)ankaradaki sl'cilerin bi grubu var mı?yoksa ben kuracam alır almaz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:22 ----------
hatta o kadar bunalımda ve sabırsızım ki gitarı alıp sokakta para toplamaya başlayabilirim.kim beklicek 4 ay yaa... bana biri 2bn lira bulsun köle olurum ona.o kadar yani
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:28 ----------
son bi not:
1)motoru aldığımda bana onu ezberletecek bi arkadaşa ihtiyacım olacak
2)ankaradaki sl'cilerin bi grubu var mı?yoksa ben kuracam alır almaz...