Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence zincirini ilk fırsatta değiştir rahatla :) yok toplu iken 80 iyi ama arada 100 110 görmek lazım yolda sıkıcı olmasın :) yaparız aynı yaya bana takılacak diye bende tırstım ben lastikleri değiştirsem daha rahat ederim lastiğe guvenmiyorum cok zorlamıyorum :)

Ani hızlanmalar yapmadığım sürece sorun değil. Zaten zinciri de değiştirecem. dün de asıl yarışı go-kart'da yapacaktık ama unuttum. Gerçi go-kart yapmaya yanaşırmıydınız bilmiyorum. :mrgreen:

Ani hızlanmalar yapmadığım sürece sorun değil. Zaten zinciri de değiştirecem. dün de asıl yarışı go-kart'da yapacaktık ama unuttum. Gerçi go-kart yapmaya yanaşırmıydınız bilmiyorum. :mrgreen:

Ben onu unuttum gitti bir daha ki sefere gideriz yolumuzunda üstüydü benim dediğim yer dediğim gibi bir dahaki sefere gidelim.. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
60 kiloluk rıdvan ile 90 kiloluk ahmeti pancar motor bi go-kart aracı aracılığıyla yarıştırırsan, rıdvan ahmete tur bindirivermez mi? ;oD ahmet bu rezalete müsade eder mi? ;oD şartları eşitlemek amacıyla piste bmw-z4 ile falan girmeyi talep ediyorum ;oD

harbi ha, go kart'a gidecektik guya, yalan oldu o da.

gezi de cok iyiydi, cok eglendim ben. bayram sonrasi yenileriyle devam edelim.

fotograflar da guzel cikmis can, ben de bi ara yuklerim bendekileri.

ahmet videolari da bekliyoruz, ozellikle bahcekoy tarafinda yanlislikla girdigimiz agacli yolda cekileni =)

60 kiloluk rıdvan ile 90 kiloluk ahmeti pancar motor bi go-kart aracı aracılığıyla yarıştırırsan, rıdvan ahmete tur bindirivermez mi? ;oD ahmet bu rezalete müsade eder mi? ;oD şartları eşitlemek amacıyla piste bmw-z4 ile falan girmeyi talep ediyorum ;oD

Virajlarda kilo avantaj olabilir :) Bence gerci rıdvan iddalı bir go-kartcı :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı

İstediğin pistte, istediğin araçla :bounce: :queen:

Kimse beni geçemez gibi bir iddiam yok aslında. Fazla da go-kart yapmadım. Toplasan 10 kere gitmişimdir. Ama şimdiye kadar beni geçebilen olmadı. Ama benimle yaklaşık aynı kiloda olanları da geçtim. Bu arada 60'dan da aşağı o kilo. :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
İstediğin pistte, istediğin araçla :bounce: :queen:

Kimse beni geçemez gibi bir iddiam yok aslında. Fazla da go-kart yapmadım. Toplasan 10 kere gitmişimdir. Ama şimdiye kadar beni geçebilen olmadı. Ama benimle yaklaşık aynı kiloda olanları da geçtim. Bu arada 60'dan da aşağı o kilo. :mrgreen:

neyse ne be... pis go kart fantazilerinle caaaanım gv250 forumumuzu kirletme daha fazla ;oD caaanım deyince kulağın çınlamamıştır umarım mistik can efendi ;oD

Forumdan Uzaklaştırıldı
videolar güzelcene düzenlenmiş youtube a atılmış tıklanma rekorları kırmak üzere yarım saate kadar hazır duruma gelecek.... hararetle takip ediniz forumu ;oD

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
hahah bende çoook üzüldüm bak şimdi bunun açılmamasına :flower:
O video buradan izlenecek :cat:

Ahmet video 60 dk dan kısaysa dailymotion.com'a yükleyebilirsin. Ya da rapidshare'e falan at ben oradan indirip halledeyim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Henüz yayına geçmemiş ama oldu herhalde. :)

oldu oldu... çok güzel oldu ;oD biraz görüntü kalitesini düşürmek zorunda kaldım defalarca yükle sil yükle sil balata yandı tabi bende...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Uğur'un dikkatine: Video aktif :flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar