Valla Bende Tam Olarak Bilmiyorum Vericez ßi Ücret ya Ücret wermeden Sokmazlar Direksiyon Sınavına
benzin bitince yedeğe geçmeden km yi sıfırlayacaksın, bende önceleri senin gibi yapıyodum en sağlıklısı bu, diğer şekilde benzin bitti yedeğe geçtin benzin aldın sıfırladın km yi, musluğu normale çevirdin, yedekte boşalan kısım dolmuyomu doluyo bu da eksik km olarak yansır hesaba...bende motoru aydından almıştım. tam aydında benzinliğe giricem çarşının ortasında tık stop etti yedeğe aldım benziliğe gittim 15 tl benzin aldım ve benzinlikte km yi sıfırladım normal depoya geçiş yaptım muğlaya geldim 115 km falan oldu gerisini şehir içi gezdim çift kişi geldik aydından aşırı rüzgarllıydı hava 145 km de normal depo bitti. sonra bi daha da ölçmedim :d
doğru diyosun hemen hemen aynı şeyler :cat: hızlı hızlı okudum geçtim iyi anlamamışımKARDEŞ MESAJIMI DİKKATLİ OLKURSAN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ HATTA AYNI ŞEYLERDEN BAHSETTİİĞİMİZİ ANLAYACAKSIN
Valla Bende Tam Olarak Bilmiyorum Vericez ßi Ücret ya Ücret wermeden Sokmazlar Direksiyon Sınavına
benzin bitince yedeğe geçmeden km yi sıfırlayacaksın, bende önceleri senin gibi yapıyodum en sağlıklısı bu, diğer şekilde benzin bitti yedeğe geçtin benzin aldın sıfırladın km yi, musluğu normale çevirdin, yedekte boşalan kısım dolmuyomu doluyo bu da eksik km olarak yansır hesaba...
bende anormal bi durum olmadı yüksek devirde yırtınıyo gibi sanki turboya geçiyo gibi, vitesleri normalde çok yumaşak geçer, yağını kontrol et önce ve servise git sor kafan rahatlar bilgi edinirsinYa ben birsey sorucam kafayi yicem yoksa yolda gudiyorum gidisinde durusunda problem yok sadece vites gecislerinde biraz surtunuyo gibi oluyo birinci problemim bu ikincisi ve beni en uyuz eden sey ise hareket halinde misal 3. Vites 3000 dewir sabit gidiyorum motordan motorun sesi disinda sanki icerde bisey kirilmista singir singir ses geliyo motorun sesinin altinda killaniyorum acaba bsymi oldu dye daha motor 155 km de yardimlarinizi bekliyorum.
bende anormal bi durum olmadı yüksek devirde yırtınıyo gibi sanki turboya geçiyo gibi, vitesleri normalde çok yumaşak geçer, yağını kontrol et önce ve servise git sor kafan rahatlar bilgi edinirsin
dostum buyuk ihtimalle subapların sesidir o. İcin rahat olsun yine bi servise sor icin rahat eder.özellikle motor ısınınca subaplar dediıin sesi yapar.Ya ben birsey sorucam kafayi yicem yoksa yolda gudiyorum gidisinde durusunda problem yok sadece vites gecislerinde biraz surtunuyo gibi oluyo birinci problemim bu ikincisi ve beni en uyuz eden sey ise hareket halinde misal 3. Vites 3000 dewir sabit gidiyorum motordan motorun sesi disinda sanki icerde bisey kirilmista singir singir ses geliyo motorun sesinin altinda killaniyorum acaba bsymi oldu dye daha motor 155 km de yardimlarinizi bekliyorum.
Yav arkadaşlar benimde kafam rodaja takıldı ben motoru ilk 500 km bakımına kadar hiç zorlamadım 4500 5000 devir aralığında kullandım zaten 5000 devirde sabit 70 km hız yapabildim servise gittim yağ ve yağ filitresini değiştirdiler usta bundan sonra yavaş yavaş yüklenebilirsin dedi şuan 850 km de motor ben servisten çıkınca yavaş yavaş hızlanarak 110 gördüm sonrasında yine 5000 devir 70 km sabit hızla seyrettim kısa süreliğine 110 yaptım motorum 800 km olduğunda gece hava bayağı serindi çıktım yola sadece 2 km gibi kısa bir mesafede 131 bastım çektim elimi gazdan birdaha 5000 deviri geçmedim bu iki kez basmak bu km lerde motora zarar vermiş olabilirmi sizce sadece iki kez sıkıştırdım yani ilkinde 110 ikincisinde 131 gördüm ama kısa süreliğine bastım çektim bunun zararı olmuşmudur acaba
Ya ben birsey sorucam kafayi yicem yoksa yolda gudiyorum gidisinde durusunda problem yok sadece vites gecislerinde biraz surtunuyo gibi oluyo birinci problemim bu ikincisi ve beni en uyuz eden sey ise hareket halinde misal 3. Vites 3000 dewir sabit gidiyorum motordan motorun sesi disinda sanki icerde bisey kirilmista singir singir ses geliyo motorun sesinin altinda killaniyorum acaba bsymi oldu dye daha motor 155 km de yardimlarinizi bekliyorum.
İzmir'dekiler hangi servisi kullanıyorsunuz memnun musunuz? Eğer servis işinde kafama yatan bir cevap alırsam burdan motoru alacağım tek sıkıntım şu servisi İzmir'deki. Özgül motor hoşuma gitmedi.
"blade17xx" resmi çok beğendim. kazasız belasız nice motosikletlere..