Selamun aleyküm buyrun iftara - Maltepe SAHİL - Cuma 19.08.2011

yaw abiler kardeşler 24 saat faceye giremedim tünal abinin doğum gününü kaçırmışım sizin sitedeki hoş sohbetinizdende uzak kalmışım. şimdiden özledim sizi yaa :) bu arada size benimle ilgili bir iyi bir kötü haberim var. kötü olan cbr 125 imi satılığa çıkarttım. iyi olanda onun parasını babama vericem babamdaki albeayı alıcam veeeee sonra albeayıda araba takaslı 600 rr satan biriyle takas yapma için araştırmalara başlıycam özetle 600 rr la yine aranıza katılmaya çalışıcam:)

hadi bakalım onur...
hayırlısı olsun hakkında kardeşim...
durumum olsa alırdım senin cbr'ı...

eyvallah kardeşim sağolasın :) valla benide ufaktan 600 rr heyecanı bastı :) kaç gecedir rüyanda 600 rr sürüyorum :)

hiç gerek yok 600 RR ' a ne yapacaksın onu,sen cbr'ı da 600 RR gibi kullanıyorsun maşallah :) ah bi fotograf makinası elimde olsaydı senin fotoları boy boy döşeyecektim Face'e :queen: meşhur yapıcaktım seni Onur,belki artist filan olurdun kestirmeden RR parası çıkardı işte :)

hiç gerek yok 600 RR ' a ne yapacaksın onu,sen cbr'ı da 600 RR gibi kullanıyorsun maşallah :) ah bi fotograf makinası elimde olsaydı senin fotoları boy boy döşeyecektim Face'e :queen: meşhur yapıcaktım seni Onur,belki artist filan olurdun kestirmeden RR parası çıkardı işte :)

cbr onur a gerçekten yakışıyor.....

ALLAH RAZI OLSUN ABİ ÇOK SAĞOL. NEYAPAYIM MECBUR ÖYLE KULLANIYORUM 3 MOTOR DÖNÜŞ YAPIYORUZ MOTORLARDAN BİRİ ER 5 BİRİ CBR 1100XX SİZE EŞLİK EDİCEM DİYE O GECE 2 KERE KESİCİYE GİRDİM (156 KM) :) ABİ BU ARADA CİDDİ KENDİMİ MERAK EDİYORUM O DURUMDA ACABA ÇOK KAPANDIĞIM İÇİN DIŞARDAN KOMİK Mİ DURUYOR YA? :silent:

cbr onur a gerçekten yakışıyor.....
SENDENDE ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ÇOK BÜYÜK BİR AKSİLİK OLMAZSA BENDE GELİCEM SENİ ASKERE YOLLAMAYA. BAKARSIN KISMETİMİZ ERKEN ÇIKAR Bİ 600 RR LA YOLLAMAYA GELİRİM SENİ :)

Son düzenleme:
ALLAH RAZI OLSUN ABİ ÇOK SAĞOL. NEYAPAYIM MECBUR ÖYLE KULLANIYORUM 3 MOTOR DÖNÜŞ YAPIYORUZ MOTORLARDAN BİRİ ER 5 BİRİ CBR 1100XX SİZE EŞLİK EDİCEM DİYE O GECE 2 KERE KESİCİYE GİRDİM (156 KM) :) ABİ BU ARADA CİDDİ KENDİMİ MERAK EDİYORUM O DURUMDA ACABA ÇOK KAPANDIĞIM İÇİN DIŞARDAN KOMİK Mİ DURUYOR YA? :silent:

SENDENDE ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ÇOK BÜYÜK BİR AKSİLİK OLMAZSA BENDE GELİCEM SENİ ASKERE YOLLAMAYA. BAKARSIN KISMETİMİZ ERKEN ÇIKAR Bİ 600 RR LA YOLLAMAYA GELİRİM SENİ :)

beklerim onur..... seni orda yanımda görmek beni mutlu edecektir...

Harbiden yahu nerde kaldılar yoksam çokoprens alıp iftardamı ikram edecekler.......:)

cenk te biraz foto varmış gel bana yükle dedi bende onun dükkana gitmediğim için yüklenmedi cenk tekiler.... motorunun sesine önem vereceğine teknolojiye önem verse resim yüklemeyi öğrenecek....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar