Selamun aleyküm buyrun iftara - Maltepe SAHİL - Cuma 19.08.2011

vay agalar ne zaman oldu bu iftar yahu...en son baktığımda nereye gidek diye muhabbet vardı...arasanızda gelemeyecektim...zaten arayan da olmamış sorun yok o zaman...:p

Kocaeli İl Temsilcisi
kayseriye mi geleceksiz.... hayal ve gerçek olamaz: :cherry:

Kayseri neki. ramco. seninde. dediğin gibi zaman ve fırsat ikilisini bir arada yakaladikmi .sorun yok:)

Ayrıca gidiş tarihini bir gün önceden beyan edersen seve. seve seni uygularız kardeşim:)

Biz mototsikletciyiz kamyoncu değil :)

sen iste. kocaeliyi. ayağa kaldirayım :)

Kayseri neki. ramco. seninde. dediğin gibi zaman ve fırsat ikilisini bir arada yakaladikmi .sorun yok:)

Ayrıca gidiş tarihini bir gün önceden beyan edersen seve. seve seni uygularız kardeşim:)

Biz mototsikletciyiz kamyoncu değil :)

sen iste. kocaeliyi. ayağa kaldirayım :)

09/09 2011 cuma günü aksam kaynarcadan otobüse bineceğim.... pendik köprüsüne gelmeden solda sizin istikamette... istanbuldan gelecekler için pendik köprüsünü geçince sağda... e5 üzerinde...

Kocaeli İl Temsilcisi
vay agalar ne zaman oldu bu iftar yahu...en son baktığımda nereye gidek diye muhabbet vardı...arasanızda gelemeyecektim...zaten arayan da olmamış sorun yok o zaman...:p

godzillam benim yeminle seni arayacaktım :) fakat benim işyerindeki durumu biliyon aga senide foruma girer bakar diye tahmin ettim ,samedin zaten mazeretini geçen haftadan, bildiğim için ve burada olmadığını düşündüğümden dolayı onu es geçtim zaten diğer tayfa, noksansız ordaydı , seninde görüp atlayacağını düşünmüştüm hatta , aga gündüzden arayacaktım fakat , senin işinden kaynaklanan sıkıntı geldi aklıma dedim müsait değilse bizim yüzümüzden patrondan direksiyon başında fırça yemesin gibi hayaller kurarak aramak istemedim işin özü budur ,

hem sora bana mı düşer ben misafirim ülem sevimli panda ev sahabısına hesap sor :cherry::p

---------- Post added at 21:38 ---------- Previous post was at 21:28 ----------

abi hangisi piyanist İrfan????
ne biri hepisi hepisi......:queen::queen::queen:

güzel söylemişsin samedim hepsi bir piyanist irfan ,genel olarak çoğu müzisyen fırıncı ama karakter olarak hepsi piyanist_irf :cherry:

bundan kuşkunuz olmasın mt filomuz genişliyor yavaş yavaş klonlara ayrılıp çoğalıyoruz :cherry::p

1 ler 5 olacak 5 ler 10 fakat zaman....:cherry::flower:

yahu ben onu öndeki çıkartmalara istinaden söylemiştim....:queen:

bu arada ben kayseriden perşembe günü döndüm ama önceden planlanmış olan daveti yerine getirmek zorundaydım....
hayır nagile ile alakalı değil tabi...:queen:

yahu birde senin iftarda o siyah sarı çizgili tshırt giyen arkadaşı sanki ben bi yerden tanıyorum..hemde çok iyi tanıyorum gibime geliyor..
gerçi insan insana benzer ama bana öyle geliyorda olabilir tabi....

Kocaeli İl Temsilcisi
ganga bu kobra İrfan da aramamış...üçkaatcılar yav ...:p la olm bana çağrı atın mesaj atın ben size müsait anımda dönerim...

bak bak utanmaz, sıkılmaza bak nassıda yıktı olayı üstüme yavvv :cherry: çamur at izi kalsın eyimi :cherry:

ulem küçük adam biz fırında patron işgillendi , telefona tırt oldu diye tuvaletlerde soyunma odasında nete giriyoz çaktırmadan , adam eski kafa aga ne oyunu oynuyon sen telefonla diyo :queen:

naapsın internete giren telefondan haberi yokkin :cherry: abi bi girip çıkıyom hemen diyom :) kime giriyon olm sen diyo :cherry::queen:

haydaaaa buyur burdan yak oluyom ... :queen:

yaaaa ..... mt ye girip bakacaz diye çektiğimiz ızdıraba bak aga :cherry: sende kalkmış yumurtalı ellerle telefonlara bile, bakamayan kardeşine sitem ediyon ,

sende gir benim gibin helaya sende bak tosunum ....:cherry::cherry::queen:

---------- Post added at 21:53 ---------- Previous post was at 21:47 ----------

yahu ben onu öndeki çıkartmalara istinaden söylemiştim....:queen:

bu arada ben kayseriden perşembe günü döndüm ama önceden planlanmış olan daveti yerine getirmek zorundaydım....
hayır nagile ile alakalı değil tabi...:queen:

yahu birde senin iftarda o siyah sarı çizgili tshırt giyen arkadaşı sanki ben bi yerden tanıyorum..hemde çok iyi tanıyorum gibime geliyor..
gerçi insan insana benzer ama bana öyle geliyorda olabilir tabi....

olabilir agam geçen cumartesi akşamı bana yardımcı olan kankalarımdan pynst ercan nıckli arkadaştır kendileri , o akşamdan gözüne takılmış olabilir :)

sen ne ediyon bu arada , bende meteye laf yetiştiriyordum :cherry::queen:

---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:53 ----------

cumartesi sabah saat 6 da yola çıkılır 12:00 de ordayız akşam kalırız pazar öğlen çıkar geliriz.....tabi zamanı ayarlamak lazım

artçı lazımmı abi benzini yarı yarıya kırışırız :cherry:

hayda......iftarda gördümde tanıdık geldi dün akşam görmedimki ilk defa zaten..
Bu arada adım geçmiş cevap hakkı doğmuş...(kadın hakkı diye bişey de yoktur zaten..çünkü hakkı erkek ismidir:))
Bie erkek olarak Cevap hakkımı:) kullandım bende........

Kocaeli İl Temsilcisi
hayda......iftarda gördümde tanıdık geldi dün akşam görmedimki ilk defa zaten..
Bu arada adım geçmiş cevap hakkı doğmuş...(kadın hakkı diye bişey de yoktur zaten..çünkü hakkı erkek ismidir:))
Bie erkek olarak Cevap hakkımı:) kullandım bende........

valla olabilir samedim insan insana benzer bazen banada oluyor öle hiç tanımadığım insanları daha önceden birine benzetiyormuşum tanıyormuşum gibi geliyor :)

Afiyet olsun abim :mrgreen:
Bi gün nargile kafeye gidelim şöyle motorlarınızla :salut:
Yok ki bi motorumuz :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar