ganga bu kobra İrfan da aramamış...üçkaatcılar yav ...

la olm bana çağrı atın mesaj atın ben size müsait anımda dönerim...
bak bak utanmaz, sıkılmaza bak nassıda yıktı olayı üstüme yavvv :cherry: çamur at izi kalsın eyimi :cherry:
ulem küçük adam biz fırında patron işgillendi , telefona tırt oldu diye tuvaletlerde soyunma odasında nete giriyoz çaktırmadan , adam eski kafa aga ne oyunu oynuyon sen telefonla diyo :queen:
naapsın internete giren telefondan haberi yokkin :cherry: abi bi girip çıkıyom hemen diyom

kime giriyon olm sen diyo :cherry::queen:
haydaaaa buyur burdan yak oluyom ... :queen:
yaaaa ..... mt ye girip bakacaz diye çektiğimiz ızdıraba bak aga :cherry: sende kalkmış yumurtalı ellerle telefonlara bile, bakamayan kardeşine sitem ediyon ,
sende gir benim gibin helaya sende bak tosunum ....:cherry::cherry::queen:
---------- Post added at 21:53 ---------- Previous post was at 21:47 ----------
yahu ben onu öndeki çıkartmalara istinaden söylemiştim....:queen:
bu arada ben kayseriden perşembe günü döndüm ama önceden planlanmış olan daveti yerine getirmek zorundaydım....
hayır nagile ile alakalı değil tabi...:queen:
yahu birde senin iftarda o siyah sarı çizgili tshırt giyen arkadaşı sanki ben bi yerden tanıyorum..hemde çok iyi tanıyorum gibime geliyor..
gerçi insan insana benzer ama bana öyle geliyorda olabilir tabi....
olabilir agam geçen cumartesi akşamı bana yardımcı olan kankalarımdan pynst ercan nıckli arkadaştır kendileri , o akşamdan gözüne takılmış olabilir
sen ne ediyon bu arada , bende meteye laf yetiştiriyordum :cherry::queen:
---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:53 ----------
cumartesi sabah saat 6 da yola çıkılır 12:00 de ordayız akşam kalırız pazar öğlen çıkar geliriz.....tabi zamanı ayarlamak lazım
artçı lazımmı abi benzini yarı yarıya kırışırız :cherry: