inşallah....
ayrıca seninde olur bir gün motorun..bize öncülük edersin....:cat:
ayrıca seninde olur bir gün motorun..bize öncülük edersin....:cat:
eyvallah kardeşim sağolasınhadi bakalım onur...
hayırlısı olsun hakkında kardeşim...
durumum olsa alırdım senin cbr'ı...
eyvallah kardeşim sağolasınvalla benide ufaktan 600 rr heyecanı bastı
kaç gecedir rüyanda 600 rr sürüyorum
![]()
hiç gerek yok 600 RR ' a ne yapacaksın onu,sen cbr'ı da 600 RR gibi kullanıyorsun maşallahah bi fotograf makinası elimde olsaydı senin fotoları boy boy döşeyecektim Face'e :queen: meşhur yapıcaktım seni Onur,belki artist filan olurdun kestirmeden RR parası çıkardı işte
![]()
ALLAH RAZI OLSUN ABİ ÇOK SAĞOL. NEYAPAYIM MECBUR ÖYLE KULLANIYORUM 3 MOTOR DÖNÜŞ YAPIYORUZ MOTORLARDAN BİRİ ER 5 BİRİ CBR 1100XX SİZE EŞLİK EDİCEM DİYE O GECE 2 KERE KESİCİYE GİRDİM (156 KM)hiç gerek yok 600 RR ' a ne yapacaksın onu,sen cbr'ı da 600 RR gibi kullanıyorsun maşallahah bi fotograf makinası elimde olsaydı senin fotoları boy boy döşeyecektim Face'e :queen: meşhur yapıcaktım seni Onur,belki artist filan olurdun kestirmeden RR parası çıkardı işte
![]()
SENDENDE ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ÇOK BÜYÜK BİR AKSİLİK OLMAZSA BENDE GELİCEM SENİ ASKERE YOLLAMAYA. BAKARSIN KISMETİMİZ ERKEN ÇIKAR Bİ 600 RR LA YOLLAMAYA GELİRİM SENİcbr onur a gerçekten yakışıyor.....
ALLAH RAZI OLSUN ABİ ÇOK SAĞOL. NEYAPAYIM MECBUR ÖYLE KULLANIYORUM 3 MOTOR DÖNÜŞ YAPIYORUZ MOTORLARDAN BİRİ ER 5 BİRİ CBR 1100XX SİZE EŞLİK EDİCEM DİYE O GECE 2 KERE KESİCİYE GİRDİM (156 KM)ABİ BU ARADA CİDDİ KENDİMİ MERAK EDİYORUM O DURUMDA ACABA ÇOK KAPANDIĞIM İÇİN DIŞARDAN KOMİK Mİ DURUYOR YA? :silent:
SENDENDE ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ÇOK BÜYÜK BİR AKSİLİK OLMAZSA BENDE GELİCEM SENİ ASKERE YOLLAMAYA. BAKARSIN KISMETİMİZ ERKEN ÇIKAR Bİ 600 RR LA YOLLAMAYA GELİRİM SENİ![]()
Vay cbr cılar vay........600 rr olursa artık o nuru yakalaya mayız....
fotolar nerde...
Harbiden yahu nerde kaldılar yoksam çokoprens alıp iftardamı ikram edecekler.......![]()
cenk te biraz foto varmış gel bana yükle dedi bende onun dükkana gitmediğim için yüklenmedi cenk tekiler.... motorunun sesine önem vereceğine teknolojiye önem verse resim yüklemeyi öğrenecek....
kulakları ses dolayısıyla iflas etmiş...Kulağını çek o zaman....:queen::queen::queen: