Ayda 4 liradan 96 liraya Nokıa X2 aldım

Yokus assa motoru birakirken artik korkmazsin simdi :)

anlamadım aga espriyi...valla...:mrgreen:

kredi kartını 6 aylık aboneden az iseniz isterler...
ben bu tip işleri sevmiyorum nedense...
birine bağlı 2 sene....
hayırlı olsun metehan abi güle güle kullan...

aga bende sevmiyorumda zaten 3 yıllık aboneyim...avea sayesinde özgürce konuşuyorum...sağol avea ikinci adresimiz...:p

abi kusura bakma ama avea gavur parası 5 lira etmez neden mi? bizim şirket hatları avea ya bi telefon dışarıda veya tek katlı binada çekmez mi yaa adamı deli ediyor tam diğer depo çalışanlarıyla muhabbete dalıyoruz pat kesiliyor yere vurasım geliyor :pr: böyle hizmet olayı sıfır olan bi firmaya buluşmana gerçekten üzüldüm allah kurtarsın seni bu oparatörden... yeni telefonun hayırlı olsun

haklısın aga...bende şirketin çift sim kartlı samsung teli var aynen avea binaya girince yalan oluyor nedense Turkcelin bu hususlarda eline su dökülmez...tekel olmuş yav...inan bir önceki gezide dağda bayırda çekmedi..iRemzi abiyle döndük bilmem nereye kadar çekmedi namussuz...ama İstanbulda sorun yok be aga...

kampanya gümbür gümbür müş ya :D

aga millet t20 falan alıyor biz işte üçün birini ama bunada şükür...

nedyon olm arıza...ayıcan...türkçeyi sanki doğru konuşuyo gibi...

''Beter ol Turkcell...battığın iflasın eşiğine geldiğin günleri sabırsızlıkla bekliyorum''
Bunu bekleyenler arasında bende varım abi :) Forza avea:D

bu salak karamehmet firmayı kaptıracak ruslara galiba...:p

Nie oyle diosunuz, Özturkcell 4 ceker, 8 katı fatura yollar :)

79 liraya her yöne 2000 dakka...1000 mesaj her yöne...2gb net aga yetmezmi...3 yıl öncede böyleydi avea sayesinde konuşmaya başladık sayılır...Turkcelin belini kırdı en azından...kıçını oynatmazdı Turkcell biliyonuz...

Güle güle kullan. Akıllı telefonlardan ben de kullanıyorum. Yarım akıllı olduğumdan eksik kalan yarıyı tamamlıyorlar. :thumleft:

aga bunda bi cacık yok inan sırf görüntü olsun zengin göstersin diye...:mrgreen:

ben de alacaktım, hem de 2 tane. annem ve babama kamu hattı almıştım 5 sene önce. ama telefonu inceleyince açıkçası beğenmedim. kamerası vga, 3g yok, wifi ile internete girişi çözemedim. boyut olarak da biraz büyük geldi.

nişanlımın vodafonu vardı ve vodafonun ayda 5 liraya htc wildfire telefon verdiğini faturasını yatırırken öğrendim. hemen aldım. ayda 10 lira toplam 240 lira. 740 liralık telefonu 240 liraya verdiler. 35 liraya ayda 500 dakika her yöne 5000 tane sms her yöne bir de bu telefon 35 tl.

adamlar "gavur" gibi kampanya yapmış. koskoca dünya devi vodafone olunca yapabiliyor tabi.

ha bu arada bu telefon satılıktır. telefonu ilk açışta yapmanız gereken ayarlar bile yapılmamıştır. 0 km. isteyene güzel bir paraya gönderebilirim.

aga o dokunmatiklere neden ısınamadım bilemiyorum...vodafon bu hususlarda kral...biz 100 kontöre 10 dakka konuşurken zaten ALmanyada avrupada 7-8 yıl önce bu tarz kampanyaları vardı...gurbetiler bilir...bu teld3e wifi yok aga...aga 500 dakika yetiyormu...birde bu 500 dakka agaliba yalan dolan...30 saniye konuşuyorsun 1 dk sayıyorlar falan veya daha erken sürede 1 dk dolmuş oluyor...kendi hesaplamaları farklı bunların...

ağa bende vodofon kullanıyorum... 2. hattım avea.... türkcell i aldım ısınamadım peder e verdim... bu arada geçen gün evde üzerime kayıtlı olan hatlara baktım toplam 14 adet... tüm akrabalar benim üzerime almış.... bir gün başıma bir iş gelir ama ne zaman bilemem...

ağa bende vodofon kullanıyorum... 2. hattım avea.... türkcell i aldım ısınamadım peder e verdim... bu arada geçen gün evde üzerime kayıtlı olan hatlara baktım toplam 14 adet... tüm akrabalar benim üzerime almış.... bir gün başıma bir iş gelir ama ne zaman bilemem...

sorma aga bendede galiba bi 10 tane turkcel hat var...aney babay abi ve 2000 lerden kalma 4-5 arkadaşıma ait hatlar...

3 tanede vodafon var biri patronun...:p

ama ben aveanın eski müşterisiyim...ARIA zamanından ilk hat alanlardanım...555 200 50 52 numaramı hiç unutmam...:p

ilk hattım zaten telsim di...542 285 20 56...:p 10 yıl öncesine ait bu telsim...

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun Mete abi.
Aynı durumdan bende faydalanmak istedim.
Fakat 6 aylık abone olmadıgım için vermediler :pr:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ganga havalı oluyor yav böle eşşek kadar takoz gibi telefon cikkis..:p adamın gözüne gözüne sokuyon zaten...:p

Abi ben küçük telefon zaten kullanamıyorum.
Kaybediyorum sürekli, dikkatsizim o konularda biraz, malıma sahip çıkamıyorum.
Şöyle biraz büyük bişey olacak, cebimde kendini hissettirecek bana.
Ben burdayım diyecek, varlığını bilecegim cebimde :p

Eylül ayında kampanya bitiyormuş, bakalım kısmet belki yeni bi kampanya daha başlar.
Bende ona niyetlenirim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar