Hayırlı teskereler abi. Allah güle güle gidip gelmek nasip etsin tüm askere gidenlere..
Hayırlı teskereler abi. Allah güle güle gidip gelmek nasip etsin tüm askere gidenlere..
Vay Ramço kardeşim Allah yolunu açık etsin...beklenen gün geldi çattı demek...ulan sen her ortamda sevilir sayılırsın...komutanların arkadaşların seni çok sevecek...buna inanıyorum...
Ramço, hayırlı tezkereler Allah'a emanet ol.
hayırlı teskereler.tez zamanda biter inşaallah.
hayırlı tezkereler abi hayırlısı ile git gel inş.
Allah hayırlısıyla gidip dönmek nasip etsin.Allaha emanet ol
sağol mete içimi ferahlattın.... mete askere gitmeden görüşelim ganga.... :cherry:
09 /09 2011 cuma günü akşam kaynarcadan otobüse bineceğim bir aksilik olmazsa..tam tarih belirtirim...
kankam sana gelecektim zaten şu jant boyama işini demiştim ya motora para bağlamıyım diye düşündüm vazgeçtim...kafam hep karışık biliyosun cbfde...bi heves oluyo toparlayım diyorum sonra vazgeçiyorum vs..cuma akşamına zor be aga...seni uğurlamaya gelemiycem gibi ama tabi bişey demeyim şimdiden...kaçta bincen otobosa aga...
Güle güle git-gel.
Allah kolaylik versin.
Hayirli teskereler.
ramço toprağım hayırlı teskereler. güle güle git güle güle gel. ilk kayseri seyehatimde yanındayım. telefonum var sende bana adresini yollarsın. benim birader kayseri de emlakçılık yapıyor şehir merkezinde. ilerde çarşı çıkışında falan bir ihtiyacın olursa uğrarsın haberleşelim. yaw telefonları almamışız arayayım dedimde özelden yazıyorum şimdi.