TEKTEKER RAMÇO!!! Bir Süre Aranızda Olmayacağım...

mete ganga ayarlamadım daha otobos u ama akşam sekizden sonra ya alırım.. tahminen 22, veya 23 saatlerine alırım ki sabah a varayım kayseriye....

bu arada ben olsam o motora para harcamam....3 e 5 e bakmadan elimden çıkarır yeni ufuklara yelken açarım... tabi bu benim nacizhane fikrim....:cherry::cherry:

aga motoru 1 aydır Levent çarşıya bırakıyorum...motorun başına gelmem 21 i buluyor e yorgunda oluyorum kafa gidik oluyor...ben gelemicem aga yav...ama öncesinde mutlak uğrayacam...:p nasip olursa bayramda Uşakta olurum belkide o zaman diliminde İstanbulda bile olmam vs...hayırlısı artık...nereye yelken açıyon aga yelken girmiş zaten bize...:queen:
aga ihtiyaçlar bitmiyor...şimdi lcd veya led bakıyorum...büyük ekran...seneye inşallah patlatıcaz bombayı...sen teskereyi alınca görürsün...:p

Hayırlı tezkereler :king:

sağolasın... teşekkür ederim....

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:19 ----------

Yesilden nefret edecek, tv kumandasini bile ozleyecek, corap yikamaktan bikacak cek cak cek cak cak caksin :p Korkma be pasam askerlikte guzel. Hayirlisiyla git gel ramco.

eyvallah sağolun.... gerçekten sizleri özleyeceğim.....

toprağım ne düşünüyon birlikten çıkıp köyüne varman 1saat 15 dakika. uygun zaman ayarla yeterki. takma kafana sayılı gün gelir geçer. karın tokluğuna çalışmaya gidiyorum deyip devam et. ben 35 yaşındaydım askere gittiğimde ;) . sivilden şöforluk var ustalık var, motosikletçilik var, balıkçılık var. olabilecek her kötü şeyi yaşadın zaten sivilde. birazda spor yap.

Hayırlı teskereler abi tez zamanda gider gelirsin inşallah.Alem paraşütcü görsün.Zaten motordan rüzgara alışıksın paraşütle atlamak vız gelir tırıs gider :)

Hayırlı tezkereler üstad. :)

eyvallah sağol......

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:24 ----------

toprağım ne düşünüyon birlikten çıkıp köyüne varman 1saat 15 dakika. uygun zaman ayarla yeterki. takma kafana sayılı gün gelir geçer. karın tokluğuna çalışmaya gidiyorum deyip devam et. ben 35 yaşındaydım askere gittiğimde ;) . sivilden şöforluk var ustalık var, motosikletçilik var, balıkçılık var. olabilecek her kötü şeyi yaşadın zaten sivilde. birazda spor yap.

ağa aynen öyle işe gidiyorum 1,5 sene gurbet çekeceğim gözüyle bakıyorum.... köydeki evime 1 saat uzaklıkta.... usta birliğim kayseri olursa kesin motosiklet i götürürüm kurtuluşu yok.... ama sizin iyi dilekleriniz yardım cı olmanız beni daha mutlu oluyor... ben biz birer aileyiz diyince bazıları sanal diyor... hayır mt sana değil... dostluklar sanal değil.... sağol toprağım..kısmetse görüşürüz sizinle....

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:26 ----------

aga motoru 1 aydır Levent çarşıya bırakıyorum...motorun başına gelmem 21 i buluyor e yorgunda oluyorum kafa gidik oluyor...ben gelemicem aga yav...ama öncesinde mutlak uğrayacam...:p nasip olursa bayramda Uşakta olurum belkide o zaman diliminde İstanbulda bile olmam vs...hayırlısı artık...nereye yelken açıyon aga yelken girmiş zaten bize...:queen:
aga ihtiyaçlar bitmiyor...şimdi lcd veya led bakıyorum...büyük ekran...seneye inşallah patlatıcaz bombayı...sen teskereyi alınca görürsün...:p

ganga ben yakalarım seni bir şekilde ulaşırız birbirimize.. amma bu gün amma yarin...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:28 ----------

Hayırlı teskereler abi tez zamanda gider gelirsin inşallah.Alem paraşütcü görsün.Zaten motordan rüzgara alışıksın paraşütle atlamak vız gelir tırıs gider :)

ağa ben rüzgarsız yapamam..... her yerde rüzgar ı bulurum....

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kutsal görev sırası şimdi sana geldi Ramço kardeşim.
Sağlıcakla gidip gelmen en büyük dileğimdir.
Hayırlı tezkereler sevgili dostum...

Hayırlı görevler, hayırlı tezkereler dileriz Ramço kardeş :cat:

Sağlıklı git-gel ramçoo... Değinmeden edemeyeceğim ... Bitemiii beeeeee offffoffffff :) şaka bir yanaa Sana dede tavsiyesi.. mümkün olduğu kadar hafif git bavul felan alma ufacık bir sırt çantası don atlet.. şimdi sen hava indirmesinya komutan derseki aranızda paraşütçü olmak isteyen varmı diye. atlama hemen öylee sonra seni çıkartırlar bir masanın üzerine üzerler seni.. hahhaaa hihihi sinriin bozulur sonraa...

Evli olman sıkıntı.. kendini nöbete verr:)

Hayırlı görevler, hayırlı tezkereler dileriz Ramço kardeş :cat:
eyvallah sağol adamım....

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:50 ----------

Sağlıklı git-gel ramçoo... Değinmeden edemeyeceğim ... Bitemiii beeeeee offffoffffff :) şaka bir yanaa Sana dede tavsiyesi.. mümkün olduğu kadar hafif git bavul felan alma ufacık bir sırt çantası don atlet.. şimdi sen hava indirmesinya komutan derseki aranızda paraşütçü olmak isteyen varmı diye. atlama hemen öylee sonra seni çıkartırlar bir masanın üzerine üzerler seni.. hahhaaa hihihi sinriin bozulur sonraa...

Evli olman sıkıntı.. kendini nöbete verr:)

yok ben mümkün olduğunca ayaklarımı yere basmalıyım.... paraşüt falan kulağa hiç hoş gelmiyor...

Kafanı iyice boşalt, sabır sınavına hazırlıklı ol. Kendinle başbaşa kalacağın çok zamanın olacak. Allah yar ve yardımcın olsun..

beklediğimiz gün şükürler olsun sonunda geldi...
ee ramazan 15 ay yoksun, yokluğunda sonunda kafa dinleyecez:queen:

şaka filan bir yana özleyecez seni ramazan......
Allah askerde yar er yardımcın olsun....
hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin.....

ramco e kanka o göbek yalan olacak desene bak ter nerden cıkıyor depo üzerinde göbek taşımaya benziyomu askerlik git git de vatan nasıl korunuyor gör sacma sapan eller gider mersine bizimkilerde tersine asker yemez asker susamaz asker dinlenmez asker uyumaz mubarek biz tenekeden yapıldık bilmezmisin :sunny:

beklediğimiz gün şükürler olsun sonunda geldi...
ee ramazan 15 ay yoksun, yokluğunda sonunda kafa dinleyecez:queen:

şaka filan bir yana özleyecez seni ramazan......
Allah askerde yar er yardımcın olsun....
hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin.....

sağolasın ebubekir..... ben antibiyotik gibi adamım alıkanlık yaparım....

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:56 ----------

hayırlı tezkereler ramazan ..keşke yaşında gitseydin askere..

evet keşke yaşımda gitseydim ama hayırlısı buymuş.....

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:59 ----------

ramco e kanka o göbek yalan olacak desene bak ter nerden cıkıyor depo üzerinde göbek taşımaya benziyomu askerlik git git de vatan nasıl korunuyor gör sacma sapan eller gider mersine bizimkilerde tersine asker yemez asker susamaz asker dinlenmez asker uyumaz mubarek biz tenekeden yapıldık bilmezmisin :sunny:

gidecez görecez yapacaz ve gelecez....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar