mete ganga ayarlamadım daha otobos u ama akşam sekizden sonra ya alırım.. tahminen 22, veya 23 saatlerine alırım ki sabah a varayım kayseriye....
bu arada ben olsam o motora para harcamam....3 e 5 e bakmadan elimden çıkarır yeni ufuklara yelken açarım... tabi bu benim nacizhane fikrim....:cherry::cherry:
Hayırlı tezkereler :king:
Yesilden nefret edecek, tv kumandasini bile ozleyecek, corap yikamaktan bikacak cek cak cek cak cak caksinKorkma be pasam askerlikte guzel. Hayirlisiyla git gel ramco.
Hayırlı tezkereler üstad.![]()
toprağım ne düşünüyon birlikten çıkıp köyüne varman 1saat 15 dakika. uygun zaman ayarla yeterki. takma kafana sayılı gün gelir geçer. karın tokluğuna çalışmaya gidiyorum deyip devam et. ben 35 yaşındaydım askere gittiğimde. sivilden şöforluk var ustalık var, motosikletçilik var, balıkçılık var. olabilecek her kötü şeyi yaşadın zaten sivilde. birazda spor yap.
aga motoru 1 aydır Levent çarşıya bırakıyorum...motorun başına gelmem 21 i buluyor e yorgunda oluyorum kafa gidik oluyor...ben gelemicem aga yav...ama öncesinde mutlak uğrayacam...nasip olursa bayramda Uşakta olurum belkide o zaman diliminde İstanbulda bile olmam vs...hayırlısı artık...nereye yelken açıyon aga yelken girmiş zaten bize...:queen:
aga ihtiyaçlar bitmiyor...şimdi lcd veya led bakıyorum...büyük ekran...seneye inşallah patlatıcaz bombayı...sen teskereyi alınca görürsün...![]()
Hayırlı teskereler abi tez zamanda gider gelirsin inşallah.Alem paraşütcü görsün.Zaten motordan rüzgara alışıksın paraşütle atlamak vız gelir tırıs gider![]()
Kutsal görev sırası şimdi sana geldi Ramço kardeşim.
Sağlıcakla gidip gelmen en büyük dileğimdir.
Hayırlı tezkereler sevgili dostum...
eyvallah sağol adamım....Hayırlı görevler, hayırlı tezkereler dileriz Ramço kardeş :cat:
Sağlıklı git-gel ramçoo... Değinmeden edemeyeceğim ... Bitemiii beeeeee offffoffffffşaka bir yanaa Sana dede tavsiyesi.. mümkün olduğu kadar hafif git bavul felan alma ufacık bir sırt çantası don atlet.. şimdi sen hava indirmesinya komutan derseki aranızda paraşütçü olmak isteyen varmı diye. atlama hemen öylee sonra seni çıkartırlar bir masanın üzerine üzerler seni.. hahhaaa hihihi sinriin bozulur sonraa...
Evli olman sıkıntı.. kendini nöbete verr![]()
hayırlı tezkereler allah yardımcınız olsun
Kafanı iyice boşalt, sabır sınavına hazırlıklı ol. Kendinle başbaşa kalacağın çok zamanın olacak. Allah yar ve yardımcın olsun..
beklediğimiz gün şükürler olsun sonunda geldi...
ee ramazan 15 ay yoksun, yokluğunda sonunda kafa dinleyecez:queen:
şaka filan bir yana özleyecez seni ramazan......
Allah askerde yar er yardımcın olsun....
hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin.....
hayırlı tezkereler ramazan ..keşke yaşında gitseydin askere..
ramco e kanka o göbek yalan olacak desene bak ter nerden cıkıyor depo üzerinde göbek taşımaya benziyomu askerlik git git de vatan nasıl korunuyor gör sacma sapan eller gider mersine bizimkilerde tersine asker yemez asker susamaz asker dinlenmez asker uyumaz mubarek biz tenekeden yapıldık bilmezmisin :sunny: