Selamun aleyküm buyrun iftara - Maltepe SAHİL - Cuma 19.08.2011

yine güzel bir akşamdı,güzel insanlarla :).
fakat sanki tatlılar biraz az gibimi neydi.
ramazan'da O kadar demişti halbuki tatlılar bol kepçe diye ama biz gidene kadar bitmirmişler :) 2 tane zor otladım yoksa arkadan gelen Karamürsel tayfası lastigimi patlatırdı :)
şimdi eve girdik abi,hafif gazlamayla bu kadar olur.millet daha yolda fotolar yavaş yavaş geliyor.

Yahu gelirken mötümüz dondu yahu hava bayağı soğumuş....Arkadaşlara tek tek teşekkür ederiz....Yahu tatlı vardı bir sürü yoksa saklamışlarmı

Kocaeli İl Temsilcisi
evet yine muhabbetin en samimsinden ve akşamların en güzelinden şeker insanlarla güzel sohbetler ettik :) ve bir mt gezimiz de arşivler arasına karıştı gitti anı defterine bir çentik daha atıldı , geriye kalan tatlı bir mutluluk sıcak dostluklardan kalan samimiyet :)

katılan emeği geçen tüm gönül dostlarına teşekkür ediyor tüm mt ye selam ediyorum...

kalın sağlıcakla ..

sıra resimlerde :)

---------- Post added at 03:38 ---------- Previous post was at 03:29 ----------

ramazan'da O kadar demişti halbuki tatlılar bol kepçe diye ama biz gidene kadar bitmirmişler :) 2 tane zor otladım yoksa arkadan gelen Karamürsel tayfası lastigimi patlatırdı :)
şimdi eve girdik abi,hafif gazlamayla bu kadar olur.millet daha yolda fotolar yavaş yavaş geliyor.

TAMER abi sen karanlığa düşen kutudaki tatlıları görmedinmi yauuu valla bizimkiler doydu tatlıya :):p

Tunal abi bi alo der insan :) topici çok geç gördüm foruma giremeyince :/

Allah kabul etsin.

yahu arkadaş neden tatlıdan bahsediyorsun?? yiyen var yiyemeyen var..gelen var gelemeyen var....

ben çok önceden planlanan bir misafirim olduğu için gelemedim..ama balkonda püfür püfür iftar ettiğimizi sonrada nargile keyfi yaptığımızı anlatıyormuyum hiç????:p:wiinkk::pl:

bu arada yine güzel bir gece olmuş maşallah...afiyet olsun..Allah oruçlarınızı kabul ve makbul eylesin....:cat:

abi önceden planlı bir misafirim vardı..geçen hafta İrfana gitmek için 1001 takla attım ama bu sefer yemedi....:cherry:

yahu arkadaş neden tatlıdan bahsediyorsun?? yiyen var yiyemeyen var..gelen var gelemeyen var....

ben çok önceden planlanan bir misafirim olduğu için gelemedim..ama balkonda püfür püfür iftar ettiğimizi sonrada nargile keyfi yaptığımızı anlatıyormuyum hiç????:p:wiinkk::pl:

bu arada yine güzel bir gece olmuş maşallah...afiyet olsun..Allah oruçlarınızı kabul ve makbul eylesin....:cat:

Patron hayırlı sahurlar tabi cümleten....

Allah razı olsun abi..cümlemize inşallah...

Sahur yemeği yiyiniz..çünkü onda bereket vardır....(HZ MUHAMMED S.A.V)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar