Arkadaşlar mondial bayisinde gezerken adam depoda bir model daha var dedi.2007 den kalma 150 zc turuncu imiş bunu alınca 2011 trafiğe çıkışlı olacakmış ve branda+32 lt çanta+Ls2 kask+ruhsat plaka gibi işlemler ile birlikte 1900 tl dedi.Sizce bu motoru almalımıyım.Bu arada kullanım amacım okula gidip gelmek.Günlük 15 km yol.Bu motoru alırsam garantisi olacakmı.Sonuçta model 2007.Ve garantisinde neler dahil.Hiç kaza yapmadığım yada düşürmediğim halde sorun çıkarsa garantilimi oluyor.Çok uzun oldu ama sonucta para vericem bilgilenmem lazım.
iyi fiyat. kitapçıkta yazan "şu kilometreye kadar şu hızı geçme" uyarılarını uygularsan binersin. motorun sıkıntıları var ama binilmeyecek gibi değil. fiyatına göre iyi bile sayılır ama satmaya kalktığında 1000-1200e satabileceksin haberin olsun.
garanti sen malı aldığın anda başlar ve 2 yıldır. muayenesini de yaptırt, muayene geçerlilik tarihi "2014" yazsın.
kaza ve ya düşme garantiyi etkilemez. bunlar kullanıcı hatasıdır ve masrafı sana aittir. ama mesela ben egzozu garantiden değiştirebildim. ama arka varyatörü değiştiremedim.