Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

http://www.sahibinden.com/search.php?b[search]=150-zc&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=desc&c2=18233&c=18233&sKlasik=1&b[page]=1

her bir ilanı ayrı ayrı değerlendirip her birine ayrı ayrı şaşırmak lazım.

unnamed ile emreakyol motoru bedavaya satmış bu ilanlardan ben bunu anladım.

maxi esasında bedavaya değil gerçek hakketiği rakamlar...
ben bunlar gibi rakam yazsaydım inan o motor hala benim elimde olacaktı...
bak hangisi satılıyor...
hepsi kaç aydır orda...
ümit benim motorun ilanını gösterdiğinde satamaz dedim ve netekimde satamadım...
hala daha o rakama satamaz...
koysun 1200 lira satar hemen....
bu arada özel mesajını yeni gördüm...
müsaiyit olunca msn e gelir konuşuruz kardeşim....

ümit o ekzozu ben bi yerde yaptırmadım kardeşim...
emre akyol dan almıştım tüpü içinde değişiklikler yapmıştım...
rialli de yada ırmak pazarında satılıyor aynısı alırsın üstüne bide ekzoz ek borusu aldınmı tamamdır sen kendin bile montajını yaparsın kardeşim...

birde fiyati neydi onuda yazabilirmisin

---------- Post added at 01:01 ---------- Previous post was at 00:59 ----------

ii de abi senin tüpün üstü parliıodu..orda satilanlar normal rs egzozu deilmi

kardeşim şimdi bende onu arıyorum..kaldırmışlar o tüpü...
eskiden vardı...
ben ne kadar aldım hatırlamıyorum ki....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Akşam egzosun sesi değişti birden. Hiç bi sıkıntı yoktu pat pat diye sesler çıkarmaya başladı daha gürültülü bi hal aldı nedendir acaba

patlama sesi var yoksa motor üst kapaktan hava filitresine giden hortum var o mu cıkmıs daha net acıklama yaparsan yardımcı olabilirim sanırım
Akşam egzosun sesi değişti birden. Hiç bi sıkıntı yoktu pat pat diye sesler çıkarmaya başladı daha gürültülü bi hal aldı nedendir acaba

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
patlama sesi var yoksa motor üst kapaktan hava filitresine giden hortum var o mu cıkmıs daha net acıklama yaparsan yardımcı olabilirim sanırım

hocam ses aşırı arttı ve kalınlaştı traktör motoru gibi ses cıkarıyordu. ayrıca gaz vermeyi bırakınca egzozda patlama oluyordu hafif hafif

hocam ses aşırı arttı ve kalınlaştı traktör motoru gibi ses cıkarıyordu. ayrıca gaz vermeyi bırakınca egzozda patlama oluyordu hafif hafif

geri dönüşüm sisteminin hortumu yırtılmış. motorun sağındayken eğilip silindirin oralara egzozun oralara bak. boşta sallanan siyah bi bahçe hortumu gibi bir şey görürsen geri dönüşümün yırtılmış demektir. kör tıpayla kapat oraları sorunun düzelir.

motor ust kapagından hava filitresine giden hortum var kont rol ederek bak maxi nin dedigi gibi büyük ihtimal ondan.
maxi97 o hortumu körlemenin faydası veya zarı varmı?
geri dönüşüm sisteminin hortumu yırtılmış. motorun sağındayken eğilip silindirin oralara egzozun oralara bak. boşta sallanan siyah bi bahçe hortumu gibi bir şey görürsen geri dönüşümün yırtılmış demektir. kör tıpayla kapat oraları sorunun düzelir.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
egzozta bi çatlak oluşmuş ondan yapıyormuş,şimdi serviste motor,
teşekkür ederim maxi97 ve zozturk

3,5 litre yakıyor 100 km'de.

Bugün servise gittim ilk bakım için.Bırak yarın alırsın dedi.Olmaz dedim.Diğer servise gittim, o da yarın 10'da gel 12'de çıkarırım dedi.Tamam dedim oradan çıktım biraz uzaklaştım arka fren boşalıverdi.Geçen gün söylediğim arka kaliperin, gevşemeyen diğer vidası (birini sıkarkan onu da kontrol etmiştim, sağlamdı kırıldı galiba ) yok ortada kaliper diskten ayrılmış.Uğ dönüşü yapıp servisin yolunu tuttum 2 dakikada hallettiler.Yağı bugün kendim aldım Castrol 10-40 Scooter.Koca şehirde sadece 1 yerde buldum 20 TL.

Yarın karbüratör ayarı yapılacak sanırım çok dengesiz çalışıyor, hava filtresine bir şey mi oldu diye içini açtım açınca yağ kıvamında benzin aktı biraz.Orada benzinin ne işi var bilen var mı? 2 tane küçük hortum giriyor...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
8150 km de hava filtresi ve kayış değişti. Hızlanmada artış oldu düz yolda çok çok rahat 90 km hızı gördüm,artı motorda hiç sıkışma olmadı,devir saati de 90 km hızda 8000lerdeydi. Tavsiye ederim :D

Arkadaşlar mondial bayisinde gezerken adam depoda bir model daha var dedi.2007 den kalma 150 zc turuncu imiş bunu alınca 2011 trafiğe çıkışlı olacakmış ve branda+32 lt çanta+Ls2 kask+ruhsat plaka gibi işlemler ile birlikte 1900 tl dedi.Sizce bu motoru almalımıyım.Bu arada kullanım amacım okula gidip gelmek.Günlük 15 km yol.Bu motoru alırsam garantisi olacakmı.Sonuçta model 2007.Ve garantisinde neler dahil.Hiç kaza yapmadığım yada düşürmediğim halde sorun çıkarsa garantilimi oluyor.Çok uzun oldu ama sonucta para vericem bilgilenmem lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar